REGULAMENT DESFASURARE CONCURS CUPA IERNII MOARA VLASIEI2

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

PETCU VICTOR
Puncte: 0

REGULAMENT DESFASURARE CONCURS CUPA IERNII MOARA VLASIEI2

Mesaj de PETCU VICTOR »

Daniel Verdete scrie:@ Victor Petcu,

Este posibil ca pentru 2 echipe (ma refer la cea a lui Tata Nitu si a lui Maty)sa nu se mai desfasoare concursul!!!! Oare se merita???? Noi, cei din Pitesti, eram 4 echipe care voiam sa venim (Dan Marinita stie toata povestea, am discutat cu el imediat ce ati anuntat perioada de desfasurare 06 - 09 noiembrie), dar nu putem sa o rezolvam cu munca. Ganditi-va ca toti avem un serviciu, afaceri, familie, alte obligatii care nu ne permit sa lipsim atatea zile.

De ce credeti ca sunt inscrise decat 10 echipe pana acum? Iar acest concurs este anunta de la inceputul lunii octombrie, deci are 3 saptamani de stat pe forum???? Va spun eu: principalul motiv este perioada de desfasurare.

Puneti-l de joi pana duminica si este mai mult decat OK, venim fara nici o retinere!!!!

PS: Tata Nitu si cu Maty au o "problema" sambata nu duminica! Dar tinand cont la cate concursuri au participat cei 2 mari pescari, nu exista nici o problema din partea lor!!!!

Cu respect,
DLE DANIEL UNA ZICETI ALTA FACETI? :?: :oops:

PETCU VICTOR

REGULAMENT DESFASURARE CONCURS MOARA VLASIEI2

Mesaj de PETCU VICTOR »

AM SCRIS CA IN CURSUL ZILEI DE AZI O SA ANUNT ZILELE CIND VOR FI ADUSE CELE 8 TONE DE CRAP CARE VOR VOR SUPRA POPULA MOARA VLASIEI 2 . ANUNT PE CEI INTERESATI CA INCEPIND CU ZIUA DE SIMBATA 27.10.2007 SI PINA MARTI 30.10.2007( SIMBATA,DUMINICA,LUNI SI MARTI ) SE VOR ADUCE CELE 8 TONE DE CRAP.CEI CARE VOR SA AFLE ORELE CIND SOSESTE MASINA CU PESTE PE BALTA MA POATE CONTACTA IN ZIUA RESPECTIVA LA 0728.908.400 :D

George-Alexandru
Partener Crapmania.ro

Mesaj de George-Alexandru »

11.
Tata Nitu 2

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

12. Octav Buliga-Coman Antonio
13.Dan City Center
14.Ghita Costin -Ploiesti
15.Nicu Ratusca
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

PETCU VICTOR

REGULAMENT DESFASURARE CUPA IERNII MOARA VLASIEI 2

Mesaj de PETCU VICTOR »

VLADUTE AM O NELAMURIRE,AM VAZUT TRECUT NUMELE LUI GHITA COSTIN INCA DE DOUA ORI(LA NR 2 SI LA NR3) :!:

Dan Marinita
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Marinita »

16.Mihai Buturugeanu

La pozitia 3 Ghita azis ca mai aduce o echipa din aceasta cauza figureaza cu numele lui.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Este vorba tot de o echipa din partea lui Ghita, echipa Gaoaza-Baronu
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Dan Marinita
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Marinita »

18.Vali Vopsea

Dan Marinita
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Marinita »

vijeliosul scrie:PS In conditiile in care eu estimez ca cele 20 de echipe vor prinde cam 3-5 tone de crap, aveti grija la arbitrii, trebuie oameni puternici ! :D

vlade..... puternici ca puternici dar ai vazut ce prevede regulamentul de cantarire? ..."cica se face extra cantar daca se depasesc 5 pesti sau unul peste 10kg."
- cu cel de 10kg este ok si mi se pare normal sa se face cantar oricand este capturat dar sa chemi cantar pentru 5 pesti :shock: asta inseamna ca arbitri vor fi un gen de Valentino Rossi :lol: :twisted: :lol: dar fara motocicleta :lol: :twisted: :lol: avand in vedere ca s-a intamplat in primavara cand se stie cate extra cantariri s-au facut :oops: :evil:[/quote]

In urma discutiei cu nea Baros am inteles ca ne vei ajuta si de aceasta data :D .Si mai mult de cat atat m-am gandit si eu la ceea ce ai spus (cei 5 pesti) si vor fi 4 arbitri ca sa va fie mai usor.Toti pescarii trebuie sa aibe saci suficienti si rugamintea mea e sa verificati asta deoarece nu veti si solicitati de cat in caz de forta majora.Cantarirea se va face in orele prezentate in regulament.La fel cum a fost asta primavara.

vijeliosul

Mesaj de vijeliosul »

In urma discutiei cu nea Baros am inteles ca ne vei ajuta si de aceasta data :D .Si mai mult de cat atat m-am gandit si eu la ceea ce ai spus (cei 5 pesti) si vor fi 4 arbitri ca sa va fie mai usor.

salut, in primavara am fost tot patru arbitri si am facut extracantar de n" ori cu cate 10 pesti de echipa...... de treaba asta vorbeam cand am postat mai devreme. Cinci pesti se pot prinde de catre o echipa in 10 min daca intra pestele pe vad. Deci trebuie sa faceti cumva sa va aliniati pe cat posibil la regulamentele celorlalte concursuri care prevad extra cantar la 10 pesti sau o captura de peste 10 kilograme.
cu respect
vijelie
prind cat prind si cand nu mai prind inseamna ca am secat lacul :)

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”