Acum am sosit acasa! Observ ca aveti curaj nu gluma!Sper ca acest curaj al dvs nu se datoreaza faptului ca ati consumat 2-3 baxuri de "fata in iarba"!!!!buhac constantin scrie:Domnul Petcu
CURAJ !!!!!![]()
![]()

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Acum am sosit acasa! Observ ca aveti curaj nu gluma!Sper ca acest curaj al dvs nu se datoreaza faptului ca ati consumat 2-3 baxuri de "fata in iarba"!!!!buhac constantin scrie:Domnul Petcu
CURAJ !!!!!![]()
![]()
buhac constantin scrie:Dl Petcu daca EU termin in primi 10 dai o iarba ? [ fricosule ]
e ultima atentionare.buhac constantin scrie:Dl Petcu daca EU termin in primi 10 dai o iarba ? [ fricosule ]
Dl Administrator,nu stiu de ce i-ar deranja pe "unii" atit timp cit de la acest concurs se posteaza o data pe zi!!!! In fine daca producem deranj,va rog sa deschideti dvs un topic unde sa putem discuta,eu si dl Buhac!!!!Dan M scrie:e ultima atentionare.buhac constantin scrie:Dl Petcu daca EU termin in primi 10 dai o iarba ? [ fricosule ]
Mi s-a atras atentia ca d-nii Buhac si Petcu scriu offtopic (pe langa subiect) la topicul concursului Senior Trophy.
Va rog continuati discutia intr-un alt topic.
Multumesc!Dan M scrie:cu mare placere, am deschis un nou thread.
http://crapmania.ro/forum/viewtopic.php?f=2&t=5737