Sambata dupa-amiaza, am efectuat cu Vlad un tur de forta pe malul opus, am trecut pe la toti concurentii, s-a filmat , am fotografiat, numai ca Dv., cei ramasi acasa sau care aveti pe cineva in concurs sa va puteti face o parere despre ceea ce s-a intamplat ( in sensul bun al cuvantului ) la acest prim concurs pe 2006 la Crap din Romania......
Pe scurt , batalia si la ora acestui Reply este in toi, mai mult poate ca niciodata , multe din echipele care daca nu mai se socotesc in batalia pentru primele 3 locuri , au sanse reale la Captura , chiar si standurile cu capturi minime , nu au renuntat la lupta , sunt optimisti si reconfortati , mai ales dupa vremea frumoasa de dupa miercuri...... multi apreciaza tot concursul o reusita si un pas inainte in Carpfishingul romanesc....
Tata Nitu si Sorin , o echipa cerebrala si de un inalt spirit sportiv, o redutabila forta la Crapmania 4 2006 Tancabesti :
Dan Sorin, intr'un vals de prezentare a capturii de 12.7 kg pe pontonul Bobina... :
De pe deal de la pontonul Bobina , peisajele care, ne'au incantat privirea noua celor prezenti , vi le prezentam cu gandul ca va puteti face o imagine despre cum a fost incadrat concursul de toate aspectele , nu numai cele strict legate de competitia in sine :
Vlad, si pasiunea lui eterna , in afara de Crap :
'La dig', un loc scos din concurs, dar mirific pentru cei care au pescuit pe el :
Pontonul 0, si el scos, o oaza a marilor capturi, asteptat imediat dupa concurs :
'Langa 0' .... o alta oaza de Best Off... si acest loc este scos din concurs .... :
Manaff , dorind sa para suparat ca nu a profitat din plin de avantajele locului imediat urmator dupa 'Langa 0' ... dar nu era , credeti'ma ....

:
.... asa cum v'am spus , echipa Manaf-Niazih , vesela si optimista , defapt intr'un concediu la Tancabesti , la aer si voie buna ... :
Radu Badica , langa manaf , standul urmator catre Vernescu , cu un crap abia scos din mincioc :
Standul 5, echpa Radu Badica - Pripon Ion , si mascota echipe in dreapta ... :
De pe malul opus la Tancabesti 1, cu un ochi catre postul 'La dig' si Complex :
Echipa aflata in carti , Mircea Epure si Bogdan Dragan , dar care a pierdut teren in ultima zi si pusa pe jar se pare de Coco , nu a avut timp nici macar de 2 vorbe , tensiunea din postul lor era maxima .... sa ii vedem pana la final ce au facut ... :
Pontoanele 1, 2 si 3 asa cum nu le prea vedeti prea des : ... de pe malul opus:
Pontonul 4 si 5 ... idem :
Hamude, cu un spirit optimist, poate va rupe din nou gura targului in ultimile ore ... a mai demonstrat'o !!! .. si Abdul :
Lansete in sambata seara de pe pontonul Vernescu, cu Hamude si Abdul admirand seara din spatele camerei foto :
Alt unghi in seara superba de sambata ... si maine va fi finalul ... greu de ghicit .... oare ? :
La Vernescu , apele desi linistite , isi asteapta tulburarea .. deja e sambata seara tarziu.... :
Complexul in noapte ..... vazut de pe malul opus :