@Vladut
pe cine intereseaza acum Bugeacul - zi-mi cind o sa revenim la taxe normale la Openuri , Darvari , samd !
Sau trebuie sa ne separam financiar la concursuri . Pina acum TOATE aceste concursuri tari erau accesibile , brusc nu mai poti sustine decit 2-3 pe sezon . De ce ? Ce s-a intimplat ? Acum 2 ani - de 3000 EUR faceai un sezon acum faci 2 Openuri .
Ce s-a schimbat in Romania asa brusc ? Ce s-a scumpit ? Aerul , apa , fumaritul , nu mai are euro putere , samd
Nu crezi ca unele performante au venit si datorita competitiei acerbe care a existat la aceste concursuri in toti acesti ani ?
Mie imi place sa pescuiesc cu unii ca voi cind merg la un concurs si daca nu se va putea pe viitor asta este . Pescuim de placere pentru ca luxul costa . Din pacate luxul in acest domeniu se refera la portofel .
Imi pastrez abonamentul la Tincabesti , merg la Maestru la concurs si la nea Victor si gata banii . Nu am sa fiu dispus niciodata sa dau 6-8.000 EUR pe un sezon ( numai taxe de echipa ) pe niste concursuri din Romania , care mai au si probleme de organizare , samd .
Eu zic ca la asta trebuie sa va ginditi nu la cine bea si face galagie - pentru ca din pacate aia care beau mai mult si fac panarama pe balta sunt tot aia cu posibilitati financiare si care sunt carp trendy , daca ma intelegi ce vreau sa iti spun .
Si mai am o rugaminte - sa nu incepem iarasi patetic - cu replici acide din partea stiu eu cui . Eu am ridicat niste probleme care cred ca nu numai pe mine ma preocupa . Si nici macar nu sunt populist - ba chiar sunt cinic si obraznic cu majoritatea pescarilor ieftini . Dar eu te rog sa intelegi ca eu vorbesc de unul care poate baga 2.000 EUR in taxe si mult inca pe atit in nade , echipament anual, samd . Stacheta e prea sus !