@Olandezu
Prietene nu stiu ce avem de lamurit impreuna . Eu ti-am descris secventa de la Peris si atit ! Poate voi nu stiti de ce ati prins atit - si ati pus-o pe seama nadei de la Adriano . Va sigur ca si nada a avut contributia ei ( nostre respect metre ' ) dr nu numai atit . Repet - locul pe
care voi ati pescuit este poate cel mai bun din Peris ! Intrebati-l pe Adriano !
Inchis aici discutia , pentru ca nu vreau sa ma refer la succesele voastre de pe balta Peris - mai intrbati-l pe Adriano cu privire la ce insemna un astfel de succes ! Eu am castigat Perisul si niciodata nu am facut caz de treaba asta , pentru ca intru in derizoriu
Chiar sunt curios care a fost "tehnica" voastra pe concursul de la Peris
- de ce ati pescuit asa si pe baza caror considerente tehnice ! Adica vorba lui Moromete "Pe ce v-ati bazat ?"
Si daca nu iti place circul d epe acest site - exista variante colaterale - unde poti sa iti expui "eprubetele" linistit , in contextul unor asa mari performante la 2 concursuri de la Peris ! Sigur acolo vei face discipoli !
NU stiu de ce trebuie sa agitam asa rau spiritele pentru niste performante obscure pina la un moment dat ! E clar ca Adriano si-a facut echipa - de care trebuie sa tii clar seama - dar hai sa o luam mai usor ! Poate voi sunteti viitorul dar trebuie sa dovediti mai intii , nu vizavi de mine , un foarte bun ziarist pescar de crap , ci fata de alti pescari