Rod Hutchinson - World Carp Classic

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Olandezu'
Puncte: 0

world carp classic

Mesaj de Olandezu' »

De unde ai mai aparut si tu mai voronin?Te rog nu ne mai plictisi cu aberatiile tale.ca neam saturat de dastia ca tine care dau din gura si nun stiu sa tina o lanseta in mina :twisted: .Mai bine ai incerca sa prinzi si tu niste ciortani de 2-3 kg si dupa aia sa dai din gura :lol: P.S.:INCEARCA SA STUDIEZI SI TU UN PIC CHIMIA ORGANICA.POATE ASA INVETI SI TU SA PRINZI CRAPI!!!
BIG FISH_CARP TEAM

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

@olandezu
Nepoate, ai luat-o pe urmele lui caron cu chimia asta orgazmica. :lol: Tu de-abia ai aparut pe site si te dai rotund de parca ai fi vreo vedeta a carpfishingului. Las-o mai moale si nu mai fii asa slugarnic .
Ps Nea voronine m-am intors si sunt langa tine , aparand dreptul la opinie.
Ps 2 Olanda ca-m grea gramatica asta, nu ? :wink:

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Olandezu

Fara gluma frate - lasind la o parte "chimia" ta cu cei care posteaza mai inainte - cum poti sa afirmi ca organica prinde peste ??????? I-a intraba-l pe tata Nitzu cita Chimie organica stie ? Si cata stiinta de balta respira !? Hai frate sa nu confundam lucrurile si experienta pe balta - pe care afirm public ca nu o aveti , comparativ cu 50 % din cei care participa regulat la concursurile de crap din Romania !
Degeneram discutia si o dam pe alte aspecte . Eu te intreb numai atit - ati pescuit voi si cu Adi Gogoasa umar la umar la Peris - cu aceeasi nada ( Big Fish ) - cum se explica diferenta in kg dintre voi ? Nu o fi si altceva la mijloc ?? Sa nu imi spui ca voua v-a facut Adriano o nada si lui Gogoasa alta nada mai proasta ! Cum crezi ca ar fii prins o alta echipa pe locul vostru extins pina la limita litigiului cu cei de la ALP , pe cel mai prolific loc de pescuit din balta Peris ? Eu zic sa nu confundati prinsul pestelui pe niste locuri formidabile cu stiinta de a prinde peste oriunde ! Ca sa dau un exemplu - voi ati luat pe locul meu si al lui Cezar ( in primavara ) vreo 40 kg ( cu vintul in fata vreo 2 zile !! ) - noi am batut si 1 echipa de pe malul vostru , din pozitia aia de cacat in care eram , cu un scor de vreo 104 kg ! Crezi ca asta e din nada ???????? ( adica Coco a avut nada proasta - refulata din eprubete ? ) Daca ma ascultau capriorii din Timisoara nu prindeati nici jumatate din ceea ce ati prins !

Olandezu'

Mesaj de Olandezu' »

In primul rand dupa nickul tau cred ca esti de alta etnie,deci ar trebui sa te ignor si sa nu-mi bat capul cu tine.Nu sunt sluga nimanui,dar de 1an,decind ma uit pe forum am gasit o gramada de retete si de sfaturi bune date de Adriano si am avut si ceva rezultate in urma colaborarii cu el!! Tu ce faci,te bagi in seama si ai ataci pe alti,mai bine ti-ai vedea de treaba ta frate!!! Apropos...sageata cui esti tu?...Asta sa stiu si eu de cine sa-mi fie ''frica''!Ca de tine in nici un caz!....Mai bine am tine gura inchisa si am lasa rezultatele sa vorbeasca!
Mai COCOLOSH.........tare mi-e "frica" ca o sa castigi toate concursurile de acum inainte si nu o sa mai avem loc de tine!!! :lol:
BIG FISH_CARP TEAM

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Olandezul

Te referi la mine cu privire la alta etnie ( nu sunt asa blond olandez ca Dvs ! ) ? Nu ca ar fi ceva rau pentru ca multi din prietenii mei sunt din alte etnii si fac cinste acestei tari - dar eu cred ca deja intreci masura in postarile tale !!!!!!! Eu cred ca Adriano pe care il respecti asa mult nu te-a invatat sa te "legi" de alte etnii , pentru ca daca ai face asta intr-o tara din UE nu ai mai avea timp sa muncesti pentru a plati amenda penala pe care ai primi-o !!!!! Asa mai negrii cum sunt unii sa stii ca fac mai mult pentru tara asta decit un "blond" arian ca tine !

Olandezu'

Mesaj de Olandezu' »

@Val
Cred ca avem mai multe chestii de lamurit! Nu ma refeream la tine cu etnia si era o chestie la misto cum mi se pare ca sunt majoritatea postarilor de pe acest site. In al doilea rind nu cred ca locul unde am pescuit noi la peris este cel mai bun de pe balta si nu stiu ce vrei sa insinuezi cu pescuitul umar la umar cu adigogo.......eu cred ca cel mai bun loc este totusi unde a cistigat MATY care e un mare campion si am tot respectul pentru el. Referitor la rezultatul din primavara eu vreau sa itzi aduc aminte ca am prins 57kg nu 40 si concursul s-a cistigat cu 75kg.nu ca acum cu 270kg, asa ca nu are rost sa comparam rezultatele de atunci cu cele de acum!
Totusi ar trebui sa itzi aduci aminte ca noi am luat locul 3 si nu 5 pe acelasi stand si ......am batut mai multe echipe de pe malul cu casele!
Si pina la urma nu uita val ca pescuitul e o combinatie intre tehnica,experienta si ....noroc!!!!!!
Poate cu noi tine DUMNEZEU si suntem mai norocosi,dar pina la urma cum zice bunul meu prieten Adriano...................REZULTATELE VORBESC!!!Asa ca mai discutam dupa alte concursuri,unde poate o sa avem iar "noroc" si o sa iesim inaintea pescarilor cu experienta!......Sincer cred ca e prea mult circ pe acest site,in loc sa discutam lucruri serioase si sa invatam unul de la altul!

Fir intins in continuare!
BIG FISH_CARP TEAM

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

Stimate olandez vezi ca sunt si oameni care intra pe site sa rada si sa se deconecteze (ca mine) si nu sa citeasca dobitoceniile despre polimeri si alte cele scrise de altii care se cred pescari dar nu au demonstrat niciodata. Si aici ma refer la demonstratie in cadrul unui concurs. Mentionez ca nu am participat niciodata si ca nu sunt mare expert in crap, dar am cativa pescari romani care ii respect si ii stimez din suflet.
Asa ca lasa rautatile si hai sa mai si radem.... :wink:

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Olandezu

Prietene nu stiu ce avem de lamurit impreuna . Eu ti-am descris secventa de la Peris si atit ! Poate voi nu stiti de ce ati prins atit - si ati pus-o pe seama nadei de la Adriano . Va sigur ca si nada a avut contributia ei ( nostre respect metre ' ) dr nu numai atit . Repet - locul pe
care voi ati pescuit este poate cel mai bun din Peris ! Intrebati-l pe Adriano !
Inchis aici discutia , pentru ca nu vreau sa ma refer la succesele voastre de pe balta Peris - mai intrbati-l pe Adriano cu privire la ce insemna un astfel de succes ! Eu am castigat Perisul si niciodata nu am facut caz de treaba asta , pentru ca intru in derizoriu :lol: :lol:
Chiar sunt curios care a fost "tehnica" voastra pe concursul de la Peris
- de ce ati pescuit asa si pe baza caror considerente tehnice ! Adica vorba lui Moromete "Pe ce v-ati bazat ?"
Si daca nu iti place circul d epe acest site - exista variante colaterale - unde poti sa iti expui "eprubetele" linistit , in contextul unor asa mari performante la 2 concursuri de la Peris ! Sigur acolo vei face discipoli !
NU stiu de ce trebuie sa agitam asa rau spiritele pentru niste performante obscure pina la un moment dat ! E clar ca Adriano si-a facut echipa - de care trebuie sa tii clar seama - dar hai sa o luam mai usor ! Poate voi sunteti viitorul dar trebuie sa dovediti mai intii , nu vizavi de mine , un foarte bun ziarist pescar de crap , ci fata de alti pescari :lol: :lol: :lol: :lol:

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

olandezu@
Da, sunt rom si nu mi-e rusine sa recunosc. Dar, fata de tine eu nu am trait din furat.Si nu ma mai inerva ca te prind si te batem in cuie pe usa ca pe toti tradatorii care ciripesc la garda.Cred ca ti-ai gresit omul in fata cui sa te umfli, stirpitura pitica !

Roger

Mesaj de Roger »

Olandezu' scrie: era o chestie la misto cum mi se pare ca sunt majoritatea postarilor de pe acest site.
Sad but true. :(
Alexandru Marcu

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”