Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
cupa becker presimt ca te tenteazapopescu59 scrie:Nu va suparati la ce se inghesuie lumea pe aici ? Nu am vazut sa se fi afisat vre-un concurs , este doar un proiect de concursuri.
S-au nu am inteles eu bine ? Pina se afiseaza concursurile se pot schimba multe . De fapt dl Vladeanu a si specificat concursurile vor fi afisate in curind .
Tine acesta inscrie loc de ceva ? Eu stiu cind se afiseaza un concurs te inscrii si optii un loc la acel concurs dupa achitarea minima a avansului , sau cei inscrisi pe aici sunt trecuti automat in acele liste de intentie pentru acele concursuri?
am facut acest topic pentru ca cei interesati de concursuri pe lacul sarulesti sa stie din timp ca in acesata primavara vor exista doua, in luna mai. am postat datele (care nu se schimba) si retetele in linii mari, urmand sa revin si cu alte amanunte.popescu59 scrie:Nu va suparati la ce se inghesuie lumea pe aici ? Nu am vazut sa se fi afisat vre-un concurs , este doar un proiect de concursuri.
S-au nu am inteles eu bine ? Pina se afiseaza concursurile se pot schimba multe . De fapt dl Vladeanu a si specificat concursurile vor fi afisate in curind .
Tine acesta inscrie loc de ceva ? Eu stiu cind se afiseaza un concurs te inscrii si optii un loc la acel concurs dupa achitarea minima a avansului , sau cei inscrisi pe aici sunt trecuti automat in acele liste de intentie pentru acele concursuri?