Sa vina militia !!!!,mai Maxx

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
George Tite scrie:Lista Finala pentru Cupa SBS BAIT editia a-II-a 23-27 aprilie 2012
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1. Ion Nitu
2. Mihaiu Adrian
3. Leica Mihai Cristian
4. Gabi Sandu
5. Apetrea Mihai Adrian
6. Bulbucan Liviu Dragos
7. Dobrea Cristian Daniel
8. Elit Baits 1
9. Elit Baits 2
10. Romascanu Razvan
11. Kovacs Robert Jeremy
12. Dudila
13. Surducan Dorel
14. Culita -Galita
15. Adrian Voicu
16. Dan Petre
17. Vioril
18. Dragos Stoica
19. Ghita Adrian
20. Dan Badarcea
21. Nederi-Ionita
22. Mihai Chiritescu
23.David Nicu-Jubileu
24.Paraschiv Emilian
25. Marian C-tin
26. Oana Victor
27. Moise Dumitrescu
28. Claudiu Cozma
29.Ghita-Bogdan-Cosmin
30.Norbert Pongrasz
Rog participantii sa ma contacteze la telefon pentru a putea sa-i recontactez pentru detalii,multumesc
dan _city_center scrie:locurile rămân cele anuntate initial.30 si nu se vor suplimenta sub nicio forma.
va rugam nu mai insistati.
vorbe'n vint?dan _city_center scrie:locurile rămân cele anuntate initial.30 si nu se vor suplimenta sub nicio forma.
era de asteptat. anul trecut se faceau oferte de cumparat crapi in timpul concursului din toamna dl. ali poate confirma. gest cu atat mai urat si rusinos cu cat venea de la un organizator. poate contesta cineva afirmatia mea ?adrian apetrea scrie:vorbe'n vint?dan _city_center scrie:locurile rămân cele anuntate initial.30 si nu se vor suplimenta sub nicio forma.
sa-ti fie rusine daca vb asa ceva!!!tu sti ca noi (eu si aly) am pierdut captura concursului din motive de corectitudine a organizatorilor (am prins captura si am sunat dupa cateva minute dupa sfarsitul primei manse e vorba de maxim 3-4 minute)!!!!tu iti dai seama ca daca stiam de ceva "manarii" faceam mare scandal!!!!de ce vb aiurea,ne pui intr-o postura prosta!!!!!sandus. scrie:era de asteptat. anul trecut se faceau oferte de cumparat crapi in timpul concursului din toamna dl. ali poate confirma. gest cu atat mai urat si rusinos cu cat venea de la un organizator. poate contesta cineva afirmatia mea ?adrian apetrea scrie:vorbe'n vint?dan _city_center scrie:locurile rămân cele anuntate initial.30 si nu se vor suplimenta sub nicio forma.