Ar trebui sa mai avem in vedere un aspect , lasand la o parte pescarii care au participat la cele doua concursuri consecutive una e sa pescuiesti pe o balta cu 33 de echipe si una e cu 23 de echipe

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
eu zic ca e ok cu un peste pe mansa(daca nu prinzi intr-o mansa ai sansa sa joci si cu 5 pesti-din 6 manse).transformam tancabestiul in doripesco sau moaraAndrei I scrie:Salut Vladut...
Vreau sa te intreb daca consideri ca ar fi oportun sa supunem la vot o schimbare de regulament astfel incat sa conteze doar 1 peste pe mansa in loc de 3. Concursul sa se castige cu cei mai mari 6 in loc de 18.
Propunerea mea vine in urma a ceea ce vad in concursurile de pe tancabesti de anul asta...in care pe parcursul intregului concurs au fost echipe care nu au reusit sa totalizeze 5 crapi.
In conditii de plina vara la trophy, fara momitor cred ca vor fi foarte multe echipe care nu vor reusi sa prinda 3 pesti in 20 de ore. Poate se echilibreaza mai bine balta cu un peste pe mansa.
Aduceti.va aminte anul trecut la trophy au fost mai multe echipe care au facut manse cu zero...si erau echipe de top.
Ce ziceti?
ESTI UN SCNDALAGIU,UN BETIV SI UN PESCAR EXECRABIL...ABIA ASTEPT SA TE TORN IN CONCURSURI SA TE BAT MAR.dani dan scrie:eu zic ca e ok cu un peste pe mansa(daca nu prinzi intr-o mansa ai sansa sa joci si cu 5 pesti-din 6 manse).transformam tancabestiul in doripesco sau moaraAndrei I scrie:Salut Vladut...
Vreau sa te intreb daca consideri ca ar fi oportun sa supunem la vot o schimbare de regulament astfel incat sa conteze doar 1 peste pe mansa in loc de 3. Concursul sa se castige cu cei mai mari 6 in loc de 18.
Propunerea mea vine in urma a ceea ce vad in concursurile de pe tancabesti de anul asta...in care pe parcursul intregului concurs au fost echipe care nu au reusit sa totalizeze 5 crapi.
In conditii de plina vara la trophy, fara momitor cred ca vor fi foarte multe echipe care nu vor reusi sa prinda 3 pesti in 20 de ore. Poate se echilibreaza mai bine balta cu un peste pe mansa.
Aduceti.va aminte anul trecut la trophy au fost mai multe echipe care au facut manse cu zero...si erau echipe de top.
Ce ziceti?cine vrea" roboti" ii poate vedea la corbu
![]()
p.s.am ajuns sa dam cupe la mica intelegere,am ajuns sa sufocam o balta cu 33 de standuri si sa dam marele premiu celor care pescuiesc la plaur![]()
nu pot sa ma bat de pe vernescu cu plaurul.putem pescui mai frumos pe trei sectoare-calitate -cantitate,dar cu 24 de standuri si cu taxa de participare recalculata.cine nu-si permite taxa,sa vorbeasca cu vlad,sunt convins ca iese mai ieftin sa pescuiasca la liber pe vernescu
![]()
![]()
giulurile au ars la amanetAndrei I scrie:Razvanel...te adresezi domniei mele sau domniei lui Daniel ? Pentru mai multa siguranta cand te prindem te batem amandoi pana iti ies ghiulurile de pe degetele. Al dreacu tu de simpatic sinistru ce esti:)) animalule:))
scuzedani dan scrie:giulurile au ars la amanetAndrei I scrie:Razvanel...te adresezi domniei mele sau domniei lui Daniel ? Pentru mai multa siguranta cand te prindem te batem amandoi pana iti ies ghiulurile de pe degetele. Al dreacu tu de simpatic sinistru ce esti:)) animalule:))![]()
![]()
![]()
daca si-ar putea amaneta si M,u-i,A![]()
![]()
,cred ca nimeni nu-l va ajuta
![]()
![]()
![]()
PS cred ca vorbea cu mine,dar el injura pe toata lumea![]()