SENIOR TROPHY-Standuri,Clasament

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Re: SENIOR TROPHY-Standuri,Clasament

Mesaj de cornelserbu »

felicitari castigatorior, tuturor concurentilor care au rezistat pe canicula pana la capat si nu in ultimul rand organizatorilor acestui concurs prietenesc...dar cam pe multi bani prietenia :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Vladut Mateianu scrie:Sa imi m-ai arati tu concursuri cu tabele asa "frumos colorate " ! :wink: Si cu postari periodice, fara intarzieri si omiteri....
O sa vedeti si intreg concursul filmat pe F& H, cu parerile concurentilor, driluri, interviuri si cantariri.
esti mortal...abia astept sa vad filmarile...eu am spus ca mi-a placut concursul, dar nu puteam sa scap sa nu-ti zic ceva... :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

Cristian Rudeanu scrie:Felicitari tuturor participantilor, cu un plus pentru castigatori. Deasemenea, felicitari organizatorilor pentru modul in care au oferit informatii despre desfasurarea competitiei. Un minus pentru lipsa de fermitate in aplicarea regulamentului. Precedentele sunt intotdeauna periculoase.
Vlad Parfene a luat un avertisment pentru ca o masina a angajatilor sai au venit in stand dupa ora 20 pe la 21 sa-i aduca cafea!
Vlad si-a asumat avertismentul fara comentarii... cam atat despre fermitatea in aplicarea regulamentului :)

@ Cornel Serbu ... sorcova vesela ...mai aveti un pic si-mbatraniti... :)
Milionar excentric

Cristian Rudeanu

Mesaj de Cristian Rudeanu »

@ Andrei I

Va fi foarte greu sa mai acorde cineva o sanctiune pentru moartea unui peste la Tancabesti, pentru ca exista acum un precedent, iar precedentele sunt periculoase. Asta este tot ce doream sa spun. Intotdeauna se va invoca faptul ca pescarul X a fost exonerat de raspundere pentru a incalcat art. Y din regulament. In rest felicitari inca o data pentru tot ce a insemnat acest concurs.
Ultima oară modificat Sâm Iul 25, 2009 22:29 de către Cristian Rudeanu, modificat 1 dată în total.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Andrei I scrie:
Cristian Rudeanu scrie:Felicitari tuturor participantilor, cu un plus pentru castigatori. Deasemenea, felicitari organizatorilor pentru modul in care au oferit informatii despre desfasurarea competitiei. Un minus pentru lipsa de fermitate in aplicarea regulamentului. Precedentele sunt intotdeauna periculoase.
Vlad Parfene a luat un avertisment pentru ca o masina a angajatilor sai au venit in stand dupa ora 20 pe la 21 sa-i aduca cafea!
Vlad si-a asumat avertismentul fara comentarii... cam atat despre fermitatea in aplicarea regulamentului :)

@ Cornel Serbu ... sorcova vesela ...mai aveti un pic si-mbatraniti... :)
imbatranim, imbatranim, dar dezacorduri tot nu facem... :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Fara a intentiona sa pun paie pe foc ,vreau sa fac urmatoarele precizari :
in momentul in care am constatat ca avem un peste mort la cantar am comunicatechipei lui Tata Nitu (eu cu gura mea) ca regulamentul prevede Eliminare ptr. prezentarea la cantar a unui peste Ranit ori Mort !
Tana Nitu stia ca este Avertisment ...l-am contrazis si l-am rugat sa citesca regulamentul care a fost inmanat tuturor cocncurentilor.
Dupa ce am terminat cantarirea pe celelalte standuri ,la intoarcere ,trecand pe langa Tata Nitu care incarca bagajele in masina ,acesta mi-a confirmat ,citez :"...asa este ,aveti dreptate ! Este Eliminare ptr. peste mort ! Asta este ...strangem si mergem acasa ! "
Intru-cat s-a luat in calcul atat conditiile atmosferice dificile ,faptul ca pestele fusese pastrat in sac mare, in loc sigur ,plus experienta pescarului care nu poate fii negata s-a ajuns la acea decizie de a se da doar avertisment si a se permite pescarilor a intre Suficient in apa ptr. a nu se mai produce evenimente de acest gen.
Va spun sincer ca ma asteptam la un iures din partea celorlalti si-am fost surpris sa vad cum toti cei de fata au fost intai Oameni si dupa aia pescari angajati intr-o competitie !
La ce calduri se anuntau oricine putea epuiza in drill un ciortan, intr-o agatatura ceva , si pe o apa fiarta si neoxigenata putea patii acelasi lucru ca Tata Nitu .
Daca eu ca arbitru am fost slab ca nu m-am "autosesizat" sa-i arat iesirea lui Tata Nitu in secunda 2 ,da-ti voie sa le multumesc tuturor concurentilor ca mi-au dat ocazia sa-i cunosc si sa vad pe viu cum se judeca si in spiritul legii, nu doar in litera ei !Felicitari castigatorilor ! Felicitari organiztorilor ...a fost un concurs f.tare !
Vladut ,multumesc ptr. apreciere !
Domnilor ma inclin umil si va doresc toate cele bune !...eventual si-o vizionare placuta !

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

panaitemilian

Mesaj de panaitemilian »

bravo Brasovu ! Felicitari Martoiu, avem cea mai buna echipa din tara.
http://www.integradistributie.ro

vreausapescuiesc.ro

energia vine din forta !

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

@Mateianu, Ionita si altii care si-au dat cu parere despre CN.
Nu-mi place ipocrizia. Atit.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

d p-c

Mesaj de d p-c »

Super concurs, super organizare, chiar daca impreuna cu Dan Cyti, am tras 4 gherle, mie unul mi-a placut mult desfasurarea concursului. Felicitari ! si ne revedem la Open :D

DAVID NICU

Mesaj de DAVID NICU »

Felicitari tuturor participantilor si castigatorilor,mai putin lui Gaoaza ca si castigator pt ca este castigator de ocazie :lol: ,vreau sa il felicit in mod special pe colegul nostru Cristi Ionita care a facut o munca colosala si aici pot sa va dau un ex,in afara de centralizarea rez ,statistici de ultima ora editate pt prima oara intr-un concurs de pescuit,acest copil pt ca este un copil in fiecare noapte se strecura in standurile tuturor concurentilo indiferent ca acestia se aflau pe standul Planet sau Vaci 0 Cristi se folosea de un pretex deloc de neglijat ,statistica de ultima ora a concursului si iti mai studia si putin standul,Bravo Cristi,esti un copil curajos si un castig pentru acest club,Felicitari.
BARICADA CRAP CLUB TEAM DAVID

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”