Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
esti mortal...abia astept sa vad filmarile...eu am spus ca mi-a placut concursul, dar nu puteam sa scap sa nu-ti zic ceva...Vladut Mateianu scrie:Sa imi m-ai arati tu concursuri cu tabele asa "frumos colorate " !Si cu postari periodice, fara intarzieri si omiteri....
O sa vedeti si intreg concursul filmat pe F& H, cu parerile concurentilor, driluri, interviuri si cantariri.
Vlad Parfene a luat un avertisment pentru ca o masina a angajatilor sai au venit in stand dupa ora 20 pe la 21 sa-i aduca cafea!Cristian Rudeanu scrie:Felicitari tuturor participantilor, cu un plus pentru castigatori. Deasemenea, felicitari organizatorilor pentru modul in care au oferit informatii despre desfasurarea competitiei. Un minus pentru lipsa de fermitate in aplicarea regulamentului. Precedentele sunt intotdeauna periculoase.
imbatranim, imbatranim, dar dezacorduri tot nu facem...Andrei I scrie:Vlad Parfene a luat un avertisment pentru ca o masina a angajatilor sai au venit in stand dupa ora 20 pe la 21 sa-i aduca cafea!Cristian Rudeanu scrie:Felicitari tuturor participantilor, cu un plus pentru castigatori. Deasemenea, felicitari organizatorilor pentru modul in care au oferit informatii despre desfasurarea competitiei. Un minus pentru lipsa de fermitate in aplicarea regulamentului. Precedentele sunt intotdeauna periculoase.
Vlad si-a asumat avertismentul fara comentarii... cam atat despre fermitatea in aplicarea regulamentului
@ Cornel Serbu ... sorcova vesela ...mai aveti un pic si-mbatraniti...