SENIOR TROPHY-Standuri,Clasament

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
cornel rosioru
maestru emerit
Puncte: 0

Re: SENIOR TROPHY-Standuri,Clasament

Mesaj de cornel rosioru »

Andrei I scrie:
cornel rosioru scrie: Intrebarea mea era alta, de ce nu s-a respectat regulamentul? Nu ma intereseaza cauzele decesului unui peste.
Pentru ca in dictionarul roman exista cuvantul DEROGARE, pentru ca oamenii sunt flexibili si intelegatori, pentru ca anumite cazuri/persoane au circumstante atenuante obiective, pentru ca toti cei implicati in concurs si direct interesati de acest caz au fost deacord cu aceasta derogare, pentru ca nu au existat contestatii, pentru ca aceasta derogare nu afecteza cu nimic performanta pescuitul sportiv din Romania, pentru ca Tata Nitu merita aceasta derogare. Mai doriti?
Derogare = a face o exceptie de la prevederile unui act normativ, lege, regulament, in temeiul unui act de aceasi natura.
In cazul de fata derogarea s-a facut pt. ca nu au existat contestatii, nu afecteaza pescuitul sportiv, si pt. ca Nitu merita aceasta derogare. :? Pe mine nu ma intereseaza numele pescarului, putea fi oricine. Eu vorbesc de principiu.
Acum citeva zile revolutionai CN, baltile, organizatorii si regulamentul. Azi faci derogari de la regulament in numele celor flexibili si intelegatori.
Interesant.

Salut Val, te-ai intors de la piscina? :D
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

Saky

Mesaj de Saky »

Val Pangica jr scrie:Va luati de Nitzu aiurea - cred ca sunt 2 pescari carora le-as da wide card pe astfel de intimplari - Nitzu si Maty . Nu stiu cine si ce vorbeste depsre nu stiu ce regulement la CN , sa fie Nitzu exclus , samd - dar uita ca asta e concurs privat , iar pescarii tocmai sau pesemne datorita faptului ca i-a murit un crap lui NITZU nu fac vijelie ! Voia Domnului !
Respect si atit !! Multi dintre ei poate nu il cunosteau pe Nitzu acum vreo 2-3 ani si acum ..... ce facem ?
Iar cei care se raporteaza la pacaleala cu CN - sa se uite in curte la ei cite cacaturi au inghitit la 3 manse - inainte sa isi dea cu parerea certa vizavi de un concurs privat , unde lumea mai tine cont si de obraz !! Eu daca eram pe balta si se intimpla asta - ziceam asta este si credeam ca nici Nitzu nu a uitat sa pescuiasca , nici eu nu sunt mai destept , pur si simplu s-a intimplat ceva care a tinut de ghinion .

Fir intins Nea Nitzule !!!
:oops: :oops: :oops:
Da cine sant ei ca sa le dai wide card ?????
Au pus cumva coada la cireasa si noi nu stim ???
Nitu in momentul cand i a murit un peste( si la prezentat la cantar) trebuia sa isi faca bagajul si sa o taie catre Doripesco !!!

Eu stiu ca Nitu si Maty ti au luat apararea in 2005 cand te ai facut cu 1000 de $ fara sa ii meriti. :idea:
Acuma vad ca vrei sa le platesti datoria luindule apararea si kisssss ............................

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Bai sacalule tu esti chiar timpit si eu cu oameni prosti nu vorbesc . Daca tu nu ai nici un respect fata de Nea Nitzu si il trimiti la Doripesco asa direct si usor - e treaba ta . Pe mine m-a invatat mama altfel in aia primii 7 ani de viata . Cit priveste restul postarii - ti-am scris in prima fraza ce era de scris . NU cauta sa dezvolti subiectul - citeste de mai multe ori prima fraza . Habar nu am cine esti , nici nu imi doresc , dar cred ca esti de prin Arad , la cit te vad de bine informat .

Cristi_Ionita

Mesaj de Cristi_Ionita »

Va multumesc pentru intelegere!!! :oops: :twisted: :oops: :twisted: :oops:

Totusi,iata clasamentul:

Imagine

Captura:Cezar Radu-19.43 kg
In viata sunt lucruri mult mai importante decat banii...doar ca iti trebuie o grama' de bani ca sa le cumperi.

BARICADA CARP CLUB

Saky

Mesaj de Saky »

Bai pangicule prost esti tu !!!
pentru mine Nitu e un simplu concurent ca si restu 50 de participanti.
a gresit trebuia sa isi faca bagajelul si viteza catre casi, nu sa astepte sa fie iertat de organizatori !!!!!

cam atat cu tine si cu Nitu.

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Sakal scrie:Bai pangicule prost esti tu !!!
pentru mine Nitu e un simplu concurent ca si restu 50 de participanti.
a gresit trebuia sa isi faca bagajelul si viteza catre casi, nu sa astepte sa fie iertat de organizatori !!!!!

cam atat cu tine si cu Nitu.
bai sakalule vad ca te apuci sa faci afirmatii de care nu te poti tine,pai de cand si pana cand mai nichiperciule il faci tu pe domnul Pangica,prost?
bai terorizatule de criza, masoara-ti cuvintele cand vb. cu cineva care are in spate un trecut semnificativ in acest sport,sau te-ai tinut de caramida la cutremur cu dansu?
bai obraznicule care te afli pe acest pamant daca ai fi in fata mea acum la cati nervi mi-ai facut ,jur ca te-as poci mai rau ca pe boasca.
pai cine esti tu mah nevazutule sa il judeci tu pe tata nitu ?
cine esti tu mah sa aplici litera regulamentului ?
pai tu il iei la metru si la kg si pe domnul pangica si pe tata nitu?
nu am crezut in viata mea ca voi ajunge sa fac lucruri de genul acesta pe calea internetului ,ma refer la aceste remarci impotriva unui individ care nu are respect absolut deloc,de obicei le spun in fata omului insa cretinul acesta este prea departe :oops: :oops:
imi cer scuze fata de intreaga comunitate de pescari insa nu m-am putut abtine cand am vazut un asha de mare obraznic,frustrat si tupeist.
p.s. daca moderatorii sau adminul acestui site va hotara ca am avut un limbaj total impardonabil,imi asum toata vina si cer sa fiu banat pe acest site
multumesc frumos
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@shimanobig

uite ca la Dl. Pangica nu am asteptam sa apara pe site . Stie lumea deja ca fac 40 ani in vreo citeva zile ? :lol: :lol: M-am dus de vale , ce mai ..... :P :P
Importanta nu e "discutia" mea cu sacalul , important este ca i s-a intimplat si lui Nitzu odata sa-i moara un peste , si cine s-a gasit cel mai aprig critic al lui ? sacalul .... Hai bai ca e prea de tot . Pai Nitzu are mai multe concursuri castigate decit pesemne ca are sacalul , ca participant .

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

cornel rosioru scrie:
Andrei I scrie:
cornel rosioru scrie: Intrebarea mea era alta, de ce nu s-a respectat regulamentul? Nu ma intereseaza cauzele decesului unui peste.
Pentru ca in dictionarul roman exista cuvantul DEROGARE, pentru ca oamenii sunt flexibili si intelegatori, pentru ca anumite cazuri/persoane au circumstante atenuante obiective, pentru ca toti cei implicati in concurs si direct interesati de acest caz au fost deacord cu aceasta derogare, pentru ca nu au existat contestatii, pentru ca aceasta derogare nu afecteza cu nimic performanta pescuitul sportiv din Romania, pentru ca Tata Nitu merita aceasta derogare. Mai doriti?
Derogare = a face o exceptie de la prevederile unui act normativ, lege, regulament, in temeiul unui act de aceasi natura.
In cazul de fata derogarea s-a facut pt. ca nu au existat contestatii, nu afecteaza pescuitul sportiv, si pt. ca Nitu merita aceasta derogare. :? Pe mine nu ma intereseaza numele pescarului, putea fi oricine. Eu vorbesc de principiu.
Acum citeva zile revolutionai CN, baltile, organizatorii si regulamentul. Azi faci derogari de la regulament in numele celor flexibili si intelegatori.
Interesant.

Salut Val, te-ai intors de la piscina? :D
Maestre eu principiul de care vorbiti il inteleg perfect, si intr-un CN sunt intru totul decord cu el si cu dumneavoastra in ceea ce priveste respectarea regulamentului. Totusi comparati mere cu nuci cu coaja tare..repet, este un concurs privat, in care concurentii, platitorii taxei, singurii in masura sa aiba obiectii cu privire la un alt concurent, au decis in unanimitate ca nu ii deranjeaza ca Tata Nitu sa continue concursul. E asa greu de inteles? E privat..e ca si cum v-ati duce la mall si i-ati lua pe administratori la trei pazeste ca au permis unui om cu piciorul in ghips sa foloseasca liftul staff-ului ... contrar regulamentului scris pe perete...si asta in conditiile in care au fost intrebat toti ce ce foloseau scarile..si nu au avut nimic impotriva.
Cat despre ce am revolutionat eu :)) ...sa fim seriosi...am revolutionat fix un rahat cu menta :))

Daca doriti putem continua discutia "principiala" la un dip rafinat vinerea viitoare la Hobaia..aici am incarcat destui biti si ma dor tastele :)
Milionar excentric

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

Andrei,
Chiar nu intelegi ca un concurs de orice natura se desfasoare dupa reguli? O tot dai dupa dud ca e un concurs privat, sau unul prietenesc, nici tu nu sti prea bine. Pai tocmai intr-un concurs privat taxele si premiile sunt f. mari. Iar nerespectarea regulamentului duce la avantajarea sau dezavantajearea cuiva. Se pierd bani multi. Ce-i asa greu de inteles?
O Cupa Mondiala e la fel de privata, iar regulamentul se respecta cu sfintenie. Daca nu sti cum e pe acolo iti povestesc eu saptamina viitoare cind vi la Hobaia.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

Cristi_Ionita

Mesaj de Cristi_Ionita »

Maestre sa faci mata cu arbitri APS concurs pe aceeasi balta,in aceleasi conditii si cu aceeasi concurenti-si sa respecti regulamentul. :oops:
In viata sunt lucruri mult mai importante decat banii...doar ca iti trebuie o grama' de bani ca sa le cumperi.

BARICADA CARP CLUB

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”