Serbian carp classic

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
razvan_bv
Puncte: 0

Re: Serbian carp classic

Mesaj de razvan_bv »

gor965 scrie:
Lucian SV scrie:.............
mie mi se pare o reacţie firească la ce peşti se prind! aviz amatorilor...
auzi la ei, lac braconat în draci de localnicii cu grădini şi livezi pe ponton.
rupe-ţi cârca până la mama dracului să pescuieşti într-o zoaie de apă!
Acum serios, cum ar fi sa ne scoatem fiecare "stropitoarea" si sa irigam pe unde ne trezim ca suntem nemultumiti ... prin piata, ca nu ne convine pretul la cartofi, prin autobuz, ca nu avem loc pe scaun, prin farmacie, ca miroase a medicamente...si tot asa ?! S-au dus acolo ptr. ca asa au vrut, nu ptr. ca i-au luat sarbii cu japca !
BIG LIKE!
C&R

Saky

Mesaj de Saky »

Protagonistu cica ar fi unu Liviu din Iasi,coechippierul lui Cristi Lugo din Timisoara !

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

cipoc scrie:Fratilor nu mai sariti asa repede fara sa stiti ce s-a intamplat........
Pai nu comentam decat gestul in sine (He took out his penis and urinated on the restaurant)....si nu prea ai scuze ptr. asa ceva, indiferent de cauze ! Sarbii sunt considerati cei mai mandrii oameni din Balcani, asa ca, daca te pishi la ei in casa, nu vor baga de seama ca ai curaj ci doar ca esti lipsit de respect si bun simt !
p.s.
Eu chiar sunt curios cum de s-a ajuns la treaba asta, plecand de la entuziasmul absolut legat de raportul taxa-premii ?!
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Radu Mitrea

Serbian carp classic

Mesaj de Radu Mitrea »

Avand invedere ca lucrez in Serbia de ceva timp am observat ca sarbii sunt foarte mandrii de tara lor si iau totul foarte in serios...nu mare mi-ar fi surprinderea ca protagonistii incidentelor sa petreaca deva timp la "racoare" pentru gestul asta necontrolat...indiferent care le-ar fi fost nemultumirea sunt destul de multe alte modalitati de a o exprima :(

Sent from my iPad using Tapatalk HD
Nume utilizator schimbat din radu1985

claudiubv

Mesaj de claudiubv »

Avem talent......
Lukacs Claudiu

*** CAMPION NATIONAL 2012***
*** CAMPION MONDIAL 2012***
*** VICE CAMPION MONDIAL LA INDIVIDUAL 2012 ***
...ACS Carpteam Brașov...

cipoc
pescar de competitie

Mesaj de cipoc »

Asa cum am banuit este o mare nentelegere.am discutat acum cu membrii granit baits care sunt pe stand in concurs si pescuiesc. Azi dimineata li s-au adus mancare...
Aseara a fost o neintelegere cu arbitrii care nestiind lb engleza au crzut ca ii injura si asa mai departe.
sARBII astia sunt mai destepti ca noi se pare...
Si de aici telefonul fara fir cu pisarea din restaurant
....

Toti romanii de acolo sunt fratii nostri si ar trebui sa fim cu ei, nu sa credem imediat orice rahat
CPK Carp & More , Pesti nu povesti !

www.cipoc77.blogspot.ro

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

Am vb cu Georgica care este in echipa cu Tati si nu stiau nimic despre niciun eveniment de genul,asa ca un asemenea gest nu cred ca era asa de neauzit printre participanti...
Liviu de la Iasi este userul crapmania-c a r p i o d i e m si cine il cunoaste poate sa-si dea seama ca este un om de foarte mare bun simt si mi-e greu sa cred ca ar face asa ceva.

Referitor la balta,am inteles ca este superba ,dar fara peste sau cel putin,extrem de rar.
aseara au agatat o dihanie care era pestele castigator di ce mi-a spus Georgica si s-a parcat intr-un stuf la cativa metri de mal.abia mai vorbea de suparare :twisted:
va dati seama ce-o fi fost in sufletul lor cand si-au dat seama ca au ratat 10000 de euro la cativa metri de minciog...naspa senzatie.
catch&release

Dumitrache

Mesaj de Dumitrache »

Betia a fost de vina..am avut dreptate :D

cipoc
pescar de competitie

Mesaj de cipoc »

Da, se pare ca este oficial, baietii D 23 au fost descalificati.
Ei contesta si spun ca au fost descalificati degeaba, arbitrii nici macar nu vor sa discute cu ei acesasta problema.
Dumnezeu stie care o fi adevarul.
CPK Carp & More , Pesti nu povesti !

www.cipoc77.blogspot.ro

adiovi75

Mesaj de adiovi75 »

va pot spune eu ce este acolo si mai multe veti afla cind se intorc echipele in tara!am fost acolo...de fapt am fost arbitru si am fost descalificat de arbitrul principal(sirb).

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”