Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Pai mai poti spune ca nu aveam fisa de concurs(cantar) dar tu nu ai de unde sa stiitoto `U`C scrie:Am parasit competitia ieri dimineata, sunt multe lucruri care s-au intamplat acolo.
-inainte de tragerea la sort ne-au dat o harta cu standurile dupa tragerea la sort locul nostru era pozitionat pe harta cu totul altfel decat in realitatea, uni dintre ai nostri au spus ca i au vazut pe organizatori mutand standurile, organizatori au spus ca au mutat standurile datorita celor patru echipe care nu s-au prezentat.
-noul nostru stand avea o deschidere de la apa pana in stuf de 25m, iar in stanga noastra si un dreapta se mai aflau alte 5,6 echipe.locurile fiind extrem de apropiate.
-cantaririle trebuiau sa fie facute cu martori dar nu a fost asa, mai mult arbitrul roman a fost trimis acasa.
-nu am avut voie sa iesim din stand pe tot parcusul competitiei.
Sunt multe altele de care nu mai vreau sa imi aduc aminte.
La unii foamea Shakale ia impins la drum....Saky scrie:eu unu am ramas masca cand am vazut ca nu 1 ci 23 de echipe ati pus botu la vrajeala cu var vic si micutul culturist,cum p... mea ati putut sa credeti ca pe o balta fara stapan o sa prindeti vreun peste sanatos !!!!!