Serbian carp classic

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Saky
Puncte: 0

Re: Serbian carp classic

Mesaj de Saky »

eu unu am ramas masca cand am vazut ca nu 1 ci 23 de echipe ati pus botu la vrajeala cu var vic si micutul culturist, :lol: cum p... mea ati putut sa credeti ca pe o balta fara stapan o sa prindeti vreun peste sanatos !!!!!

Dan Mateianu
Site Admin
Puncte: 300

Mesaj de Dan Mateianu »

Clasament final.
Fişiere ataşate
clasament-final.jpg
clasament-final.jpg (402.32 KiB) Vizualizat de 776 ori

MihneaBV

Mesaj de MihneaBV »

real carp team avea ieri cantarit 9,50. la final are 9,44 . precizie "din pix " .
Buia Mihnea

tonny
pescar de competitie

Mesaj de tonny »

La concursuri de asemenea anvergura se cantaresc pesti,se fotografiaza separat fiecare,cel putin asa am vazut ca se face la World Carp Clasic.Asta a vrut sa para si acest "concurs" de tot rahatul care a indus si a pus la cheltuiala zeci de pescari.
Cu pescarii aia de renume care au venit i-a combinat pe multi ca vine Frank si cu Ardy,ca vine Peter Micula.etc
Le-o fii platit deplasarea si tot ce tine de concurs plus ceva extra si oamenii au venit :lol: si dupaia aia au mai venit si altii numa astia din urma pe cheltuiala lor care nu a fost deloc mica cu siguranta :wink:
Pacat,mare pacat de anvergura evenimentului in sine. :oops:
===Toth Stefan Anton===
=All4carp=

brietudor

Mesaj de brietudor »

Corect, exact asa a fost. Oricine poate sa le dea la Frank si Ardy 5000 coco, isi fac reclama pe ei, si in 4 zile fac 25000 mii .... e simplu....cauti cea mai panarama balta si organizezi, nu iti mai trebuie nimic.
Asta e am am luat-o sus, intr-un mare fel.
Campion national de tineret 2013!

anghel alexandru

Mesaj de anghel alexandru »

atat de mediatizat concursul incat si-au sters pagina de faceebok sa nu mai avem cum sa ne spunem opiniile,despre concursul lor de kkat.
C.S.P."FREE CARP" DEVA

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

toto `U`C scrie:Am parasit competitia ieri dimineata, sunt multe lucruri care s-au intamplat acolo.

-inainte de tragerea la sort ne-au dat o harta cu standurile dupa tragerea la sort locul nostru era pozitionat pe harta cu totul altfel decat in realitatea, uni dintre ai nostri au spus ca i au vazut pe organizatori mutand standurile, organizatori au spus ca au mutat standurile datorita celor patru echipe care nu s-au prezentat.
-noul nostru stand avea o deschidere de la apa pana in stuf de 25m, iar in stanga noastra si un dreapta se mai aflau alte 5,6 echipe.locurile fiind extrem de apropiate.
-cantaririle trebuiau sa fie facute cu martori dar nu a fost asa, mai mult arbitrul roman a fost trimis acasa.
-nu am avut voie sa iesim din stand pe tot parcusul competitiei.

Sunt multe altele de care nu mai vreau sa imi aduc aminte.
Pai mai poti spune ca nu aveam fisa de concurs(cantar) dar tu nu ai de unde sa stii :lol: :lol: . Adica trebuia sa crezi ca ce scriu oamenii este adevarat.
Am avut un stand de unde ca sa lansam trebuia sa intri in apa pana la brau. Stuful din fata era la 20m si am stat cu costum termo pe noi tot concursul pt. ca lansetele erau pe apa la 2 m de mal.
La final am carat si vreo 2000 kg de echipament la 200m pe o nenorocire de coasta.
Pe scurt "Ne-au ciuruit" :lol: :lol:

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Saky scrie:eu unu am ramas masca cand am vazut ca nu 1 ci 23 de echipe ati pus botu la vrajeala cu var vic si micutul culturist, :lol: cum p... mea ati putut sa credeti ca pe o balta fara stapan o sa prindeti vreun peste sanatos !!!!!
La unii foamea Shakale ia impins la drum....
Mai ales ca unii au sponsori in spate ! :wink: (sti tu, ca pe vremuri, gainile platesc mereu sa fie in fata !) :lol:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Saky

Mesaj de Saky »

Brie

Aveti sansa sa va scoateti gaura la un concurs adevarat pe o balta cu monstrii !
Pentru 10000 de euroi tre sa te bati cu 9 echipe in loc de 60 !! :wink:
Ps
Anuntati vedetele din Anglia sa vina si sa vada concurs cu monstrii !!!

Saky

Mesaj de Saky »

Dar sa vina cu bani de taxa ca la mine nu e loc de vedetisme Englezesti !!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”