Shacalu si Cupa Natiunilor Sarulesti

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Mesaj de Vladut Mateianu »

@sacalu

Observ ptr a nu stiu cata oara acelasi tot ostentativ impotriva noastra....dar este dreptul tau.

In schimb , cand faci afirmatii de genul: "Daca nu mai particip la concursurile voastre care in 99% din cazuri au fost manevrate intrun fel sau altu,nu inseamna ca nu mai umblu la alte concursuri pe afara " trebuie sa -ti asumi responsabilitatea postarii si a urmarilor !
Cum la fel, consider ca ar trebui sa fi mult mai modest si mai temperat cand vorbesti despre promotorii carpfishingului in Romania.....

Referitor la "laudele" tale referitoare la participarile la concursuri, Pierre de Coubertin (nu este pescar !) a afirmat cu ceva timp in urma : " Important este sa participi...". Eu insa nu sunt de acord cu aceasta afirmatie, dar nu vreau sa mai comentez ptr a nu te jigni pe tine si alti "competitori " celebrii cu zeci de participari fara o medalie...
Despre faptul ca tu pescuiesti inca din '96 la crap, crede-ma sunt satul de placa asta...Englezii pescuiau la boilies inca din anii '60, iar noi care pescuim cu boilies din 2002 ii ardem cum ii prindem...Crede-ma, mai e vorba si de talent....

Apropo, pustiul nostru Octav Buliga(16 ani), cel care te-a INVINS la Sarulesti, in 96 avea 4 ani...iar in 98, cand tu aveai :"lansete Rod Hutchinson,Shimano Baitrunner,cort Fox,rod pod Amiau" el avea jucarii la gradinita. Asa ca las-o moarta....
Daca vrei, te asteapta la un concurs amical de pescuit la crap sportiv(adica de pe mal, dac stii) pe Moara Vlasiei cand vrei...sa te mai racoresti putin. :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

@Val
1.Eu nu fac tigani si nu am facut in viata mea! doar spun lucrurilor pe nume.

2.de ce nu ai facut contestatie cand ti-au cantarit primu peste si ai vazut ca nu se scade sacul?pentru ca ti-a convenit 700 de grame in plus!
Iti spun si de ce ai facut contestatie la sfarsit!pt ca ai stat pe locul 2 pana la sfarsitul concursului,si ai avut cu 4 kg mai mult peste decat Tomi si Dorin,
Si cand ai vazut ca prind un Crap de vreo 5 kg cu 5 minute inainte de sfarsit si te au depasit atuncea ati inceput cu tara si sedinta "greilor".
La toate concursurile inainte de open,la toti sa cantarit cu sac si toti care au fost acolo stiau regula lui Parfene!Bani trebuia sa Ii ia Tomi si de la urmatoru cuncurs sa faca "grei vostri"ce regula vor.
Si cu asta hai sa o lasam moarta ca a fost de mult.

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

sacalu scrie:@Val
1.Eu nu fac tigani si nu am facut in viata mea! doar spun lucrurilor pe nume.

2.de ce nu ai facut contestatie cand ti-au cantarit primu peste si ai vazut ca nu se scade sacul?pentru ca ti-a convenit 700 de grame in plus!
Iti spun si de ce ai facut contestatie la sfarsit!pt ca ai stat pe locul 2 pana la sfarsitul concursului,si ai avut cu 4 kg mai mult peste decat Tomi si Dorin,
Si cand ai vazut ca prind un Crap de vreo 5 kg cu 5 minute inainte de sfarsit si te au depasit atuncea ati inceput cu tara si sedinta "greilor".
La toate concursurile inainte de open,la toti sa cantarit cu sac si toti care au fost acolo stiau regula lui Parfene!Bani trebuia sa Ii ia Tomi si de la urmatoru cuncurs sa faca "grei vostri"ce regula vor.
Si cu asta hai sa o lasam moarta ca a fost de mult.
Nu am remarcat nimci pentru ca operatiunea de canatr si poze a fost facuta de Cristi Coser ( care era la primul lui concurs ) . la sfarsit mi-a spuss-o pe asta cu salteaua . Cristi Coser poate confirma ! Cred ca tu faci cam multi clabuci pentru 500 EUR si daca ai si semna cu un nume ti-as lua mai in seama aceste rahaturi pe care le rascolesti !! la Tincabesti ama vut dreptate si oricit te-ai da tu curul de pamint eu am scos din apa mai multe kg de crap decit echipa din Arad !! In loc sa imi multumeasca ca am impartit premiul , si si-au scos cheltuiala , acum te-au gasit pe tine ( un anonim ! ) sa faci pe avocat pentru ei ? Esti patetic si nici nu iti mai raspund !

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Si daca lui Tomi ii merge asa rau - ii pot trimite 500 EUR si fara sa faci tu spume pe site . E nevoie numai sa ne spuna si il vom ajuta cum putem fiecare , doar a fost prietenul nostru . dar daca te mai pune pe tine avocatul lui , atunci eu imi retrag orice sprijin pentru Tomi - ca de jigniri si timpenii m-am saturat . Nu e vina sistemului competitional la crap ca el si-a facut viata praf ( din cele scrise de tine ) . Asta e culmea afirmatiilor !!!

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

De fapt si numele de sacalul trebuai sa-mi spuna mai multe despre caracterul tau ! Sunt persoane care au suferit traume in copilarie si care se exprima la modul in care iti duci tu postarile pe acest site .

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

@VAL
Asa ma stie toata lumea,dar daca tu vrei iti dau si numele, Vida Ioan.
Vad ca te doare adevarul rau de tot!
Nu e vorba de bani,e vorba de caracter!

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

sacalu scrie:@VAL
Asa ma stie toata lumea,dar daca tu vrei iti dau si numele, Vida Ioan.
Vad ca te doare adevarul rau de tot!
Nu e vorba de bani,e vorba de caracter!
D-le Vida - de unde si pina unde stii D-ta caracterul meu ? Ne-am cunoscut vreodata , am impartit ceva , ne-am bucurat sau ne-am intristat impreuna la vreo repetitie , faceti-ma sa inteleg ? M-ati vazut vreodata , macar cum arat ? Ati stat de vorba cu mine vreodata ? V-am furat cu ceva , am vreo datorie la domnia ta ?
Daca la astea raspundeti cu NU - atunci cum va lasa obrazul sa face-ti astfel de afirmatii vizavi de caracterul meu ? Sau nu ati avut alta rima si ati pus-o pe asta ? Eu va recomand , acum ca v-ati prezentat sa fiti cu mult mai sceptic in astfel de afirmatii , pentru ca pina nu cunosti un om , macar 10 secunde , nu poti face astfel de afirmatii cum ati facut Dvs , despre mine ! Mai subtire ca nu s-a inventat oul inainte gainii si nici D-ta nu stii cit de prost sunt eu si nici eu nu stiu cit de destept esti d-ta !

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

@Mateianu

Sti ce conteaza pt mine cel mai mult?iti spun ce!
La Sarulesti un concurs adevarat de Crap,cu o medie de 10 kg(nu ciortaniada)ce doi incepatori in echipa mea te am batut cu 21 de kg si m-am clasat cu 4 locuri inaintea ta,si nici nu am avut vant din fata ultimele 2 zile cum ati avut voi.DECI AM FOST MAI BUN CA VOI!

Il felicit pe junioru vostru si am sa Ii strang mana cand ma intalnesc cu el,dar sa nu uitam ca satndu 14 este cel mai bun loc de pe Sarulesti,pe locul ala sau castigat mai multe concursuri.

Daca vrei sa ne intrecem mergem pe Cassien ca nici eu nu am fost inca,eu vin cu elevu meu tu cu Vladeanu,stam o saptamana,fiecare pescuieste unde vrea pe balta,sonar,barca,plantat,8lansete de echipa,un om de al meu langa voi unu de al vostru langa noi,cantarim crapii care depasesc 10 kg.ori acuma in primavara ori in toamna,cand vrei!si facem pe cateva mii de Euro(cei mai buni sa castige)

Nu am nimic inpotriva promovari carpfishingului in Romania,dar ma deranjeaza cand vine unu cu bani si gata el reprezinta Romania,si sa fim seriosi, sant o 100 mai buni in tara.

LA CUPA NATIUNILOR ROMANIA TREBUIE SA FIE REPREZENTATA DE CEI MAI BUNI!NU DE CEI MAI BOGATI DAR SLABUTI LA PLANTAT.

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Si sa stiti ca daca v-ati spus numele , in genere inteleg cam pe unde ai pescuit matale , asta nu ma impresioneaza foarte mult - aveti o varsta si este normal sa aveti niste antecedente in fata astora mai tineri . Va provoc personal la un pescuit de placere , pe orice balta din Bucuresti , timp de 72 ore . fara limita de nadire , momeala sau parteneri in stand . Cine castiga la cantitate , isi cere scuze celuilalt , public si musai pe acest forum ! V-a bagati ?

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Sa o ia dracu de editare - ca trebuie sa fac 3 mesaje intr-unul singur ! Va anunt partenrii mei de concurs - Cezar Bibu si Adrian Dulau . matale poti sa iti alegi ce vrei din tara ast a( cine te-o accepta din colegii mei ) si spune-mi numai lacul , perioada si regulile ! O facem pe onoare !!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”