Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Remus, spodul este o lanseta. Poate sa fie si cum este MTX16 poate sa fie si cum este MTX10 , Poate sa fie si ca SPOD MTX14. Trei categorii total diferite de putere.REMUSGL scrie:cred cea mai simplu criteriu este fara spod.
Exista si spoduri de 430 gr: http://www.totalfishing.ro/lanseta-spor ... 60499.html
Mi-a mai dat cineva un exemplu cu un spod de la Shimano, sub 400g si tot lbs cu nemiluita.REMUSGL scrie:Stiu ca a rupt-o, vreau si eu sa-mi iau ...
Adevarat ca de multe ori nu te ajuta puterea lansetei, dar pe maini pune sar putea sa conteze ..
Si nu scrie pe el "spod" ca sa deranjeze pe cineva. O recomanda decat site-ul pentru nadire. Atat.REMUSGL scrie:Stiu ca a rupt-o, vreau si eu sa-mi iau ...
Adevarat ca de multe ori nu te ajuta puterea lansetei, dar pe maini pune sar putea sa conteze ..
Mi-a atras atentia manerul. Seamana destul de bine cu ce face Hakuyo.REMUSGL scrie:Stiu ca a rupt-o, vreau si eu sa-mi iau ...