Mulțumesc frumos, Maxx...incredibil cum în mai puțin de o săptămână s-a închis lista, iar sponsorii, tot respectul pentru amabilitatea și promptitudinea cu care au răspuns invitației de a se alătura acestui eveniment!
Respect, tuturor și sper să vă simțiți foarte bine la Sibiu!
Buna ziua!
Ar fi pacat ca un aruncator de calibrul lui Nicu sa nu participe, pentru ca s-au ocupat locurile foarte repede. Este totusi o infruntare a celor mai buni aruncatori din tara, iar lipsa unuia va stirbi din importanta concursului.
De ce nu suplimentati locurile? Nu cred ca s-ar produce probleme majore de organizare daca ar aparea 2-3 concurenti in plus, mai ales ca unul este campion national si vicecampion mondial la pescuit.
Eu nu sunt organizator, dar daca as fi, mi-as dori sa am in concurs cei mai buni participanti ai momentului si as face tot ce se poate pentru a-i aduce.
Bună seara.
Eu l-am invitat!
Iată mesajul pe care l-am trimis pe telefonul lui (pentru a fi sigur că îl vede ...În ideea că pe Facebook poate nu intră tot timpul!)........."Servus...am început promovarea concursului "Sibiu Casting Cup " Editia IV pe pagina mea de Facebook : Doloc Viorel!
Te aștept, cu drag, dacă vrei să vii...să nu spui, Doamne ferește că am ceva cu tine!
Săptămâna viitoare o să deschid lista ce cei care au plătit cei 150 lei taxa.
O seară făină! ".....
Mesajul / invitația a fost trimisă înainte de a începe inscrierile! ! ! Deci, putea să se înscrie primul! ! !
Tuturor sponsorilor și participanților prezenți la "Sibiu Casting Cup - 2018", le urez, din suflet..."La mulți ani "! ! !
La mulți ani tuturor românilor!
Fişiere ataşate
74D97A60-C4A1-4A6A-AD0E-55220C719B87.jpeg (158.96 KiB) Vizualizat de 2024 ori