STANDURI SI REZULTATE CUPA PELICANUL 22-27 SEPTEMBRIE

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: STANDURI SI REZULTATE CUPA PELICANUL 22-27 SEPTEMBRIE

Mesaj de Vladut Mateianu »

@panait

Nu inteleg de ce ma acuzi pe mine. Nu incerc nicio musamalizare, intre timp am vorbit si cu 2 concurenti de la care am aflat ca intradevar au fost discutii aprinse pe tema aceasta. Dar nu sunt eu in masura sa judec ce s-a intamplat acolo, poate o sa posteze nea Victor o dezmintire....Sau poate Zvonko sa ne lamureasca de ce au plecat pescarii sarbi care nu au prins niciun peste !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Saky

Mesaj de Saky »

@ Vladut

Sti si tu si stie si toata lumea ca aia nu sant pesti populati toamna trecuta s-au in primavara !!
aia au fost cumparati de la supermarket cu 2 zile inaite sa se termine concursul :wink:

V Oana

de acum incolo daca vrei sa vina lumea la concurs ar trebui sa angajezi vreo 30 de arbitrii APS
si sa patruleze NONSTOP !!!! arbitri APS sant cei mai corecti din cati am vazut in Romania.

vali dumitru

Mesaj de vali dumitru »

Acelasi concurs, acelasi scenariu :oops: , acelasi loc in clasament ocupat de Zvonco , aceeasi contestatie :oops: ; mai putin sustinatorii lui de la fata locului din 2007. Am mai spus-o si-o mai spun: Fara probe video sau audio nu puteti sa acuzati pe nimeni. Pesti loviti am prins si eu dar nu m-am apucat sa le controlez aripioarele sa va daca le are rupte dupa cum m-a intrebat Zvoncontestatarul.
Pana una alta felicit castigatorii Cupei Pelicanu ( Bravo Tata ), bineinteles si ocupantii locurilor 2 :oops: si 3+ captura. Nu in ultimul rand il felicit pe Victor Oana pentru organizare precum si toti participantii la acest concurs.
Valentin Dumitru

rufus

Mesaj de rufus »

Fara probe video sau audio nu puteti sa acuzati pe nimeni.

E na!... ce proba video mai doriti cand toata lumea vede pozele pestisorilor prinsi in concurs!!! priviti pozele...nu le studiati... se vede de la o posta ca nu apartin baltii Darvari!!! Dar nu inteleg domnule Oana, dumneavostra nu ati vazut pozele??? ati participat la cantar??? arbitru nu trebuia sa va anunte ca o echipa prezinta crapi: loviti; (jerpeliti) la cantar? cate kg a fost depunctata echipa? (regulamentul prevede depunctarea cu 20 de kg atunci cand pescarul prezinta la cantar pesti raniti sau morti)
Felicitari participantilor....Felicitari domnule Oana pentru administratea baltii si pentru premiile oferite in concurs! raman insa semne de intrebare........
P.S. Mai bine nu facea-ti poze :(

Luci

Mesaj de Luci »

Felicitari cistigatorilor :D Bravo Cosmine, bravo Ghita , bravo Bogdane,felicitari si cistigatorilor de pe locurile secunde, tuturor participantilor cit si domnului Oana. :)
Un concurs greu si o victorie meritata din plin din punctul meu de vedere :mrgreen:
Apropo, din putinul care il mai stiu si eu :roll: credeam ca atunci cind faci o acuzatie trebuie dovedita cu probe, pina atunci apa de ploaie si rautati ieftine ca la gradinita :oops: ....ca sa ma exprim finut...
Foarte urit sa aduci niste acuzatii la adresa unor oameni pe care nu ii cunosti...dar ma rog in Romanica noastra totul e permis ... :( si nu ma mai mira nimic... pacat ca niste oameni care trebuiau felicitati sunt improscati cu noroi de niste oameni cu care nici macar nu au avut tangenta.... :oops:
Ma opresc aici si prefer sa nu etichetez atitutinea lor...
Mintile ilustre discuta idei, inteligentele medii discuta evenimente, iar mintile reduse ii discuta pe altii.

rufus

Mesaj de rufus »

Luci scrie:Felicitari cistigatorilor :D Bravo Cosmine, bravo Ghita , bravo Bogdane,felicitari si cistigatorilor de pe locurile secunde, tuturor participantilor cit si domnului Oana. :)
Un concurs greu si o victorie meritata din plin din punctul meu de vedere :mrgreen:
Apropo, din putinul care il mai stiu si eu :roll: credeam ca atunci cind faci o acuzatie trebuie dovedita cu probe, pina atunci apa de ploaie si rautati ieftine ca la gradinita :oops: ....ca sa ma exprim finut...
Foarte urit sa aduci niste acuzatii la adresa unor oameni pe care nu ii cunosti...dar ma rog in Romanica noastra totul e permis ... :( si nu ma mai mira nimic... pacat ca niste oameni care trebuiau felicitati sunt improscati cu noroi de niste oameni cu care nici macar nu au avut tangenta.... :oops:
Ma opresc aici si prefer sa nu etichetez atitutinea lor...
@Luci ai dreptate...dar pe acest forum intra si foarte multi pescari incepatori care ar dori sa intre in lumea carp-fishingului in competitii tentati de premii si de adrenalina pe care o ofera astfel de eveniment... iar ei ce vad? un regulament care nu prea se respecta; o echipa care a pescuit in alta balta; pesti care au trecut prin macel mai rau decat cei de la doripesco...............
Nu contest meritul echipei de pe locul 1 ei au castigat...FELICITARI!...a mai castigat si balta Darvari :wink: dar a pierdut carp-fishingul si in final domnul Victor Oana care nu merita.

fortzu

Mesaj de fortzu »

Da de ce nu povesteste nimeni ca la sugestia lui Zvonco i-au pus in fiecare zi alt arbitu in spatele lui Ghita, sau ca atunci cand Zvonco a vazut ca Vopsea s-a apropiat de el gata sa-i sufle si locul 2,s-a dus personal la el la cantar sa urmareasca el cantarul(si culmea cat era la cantar lui ii tragea pestele in stand :lol: asta chiar duminica la 12.30 :lol: )
Citesc invidie intr-o gramada de mesaje.Comentariile de dupa sunt de prisos.Omu a castigat masina pescuind si trebuie sa acceptati asta.
Felicitari lui Ghita,Cosmin si Maimutoiului si bagati-va sa luati si al doilea Nissan :lol: :lol: :lol:

victorash

Mesaj de victorash »

Felicitari castigatorilor !
Felicitari Darvariului pentru marea majoritate a exemplarelor pe crap !
Felicitari pentru update-urile in timp real din concurs si prezentarea cu poze !
..complet uluit de cata prostie exista...in lume!

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

fortzu scrie:Citesc invidie intr-o gramada de mesaje.Comentariile de dupa sunt de prisos.Omu a castigat masina pescuind si trebuie sa acceptati asta.
Felicitari lui Ghita,:lol: :lol: :lol:
@fortzu

Comentarile de dupa sunt de prisos ? Atunci abtine-te si tu, nu poti face comentarii echidistante atata timp cat esti subventionat(ca sa nu spun altfel) de cel pe care il lauzi... :oops: :oops: :oops:

Referitor la concurs, am discutat astazi cu 3 dintre participanti, care sustin cam acelasi lucru.Cel mai important lucru pe care l-am aflat astazi , este ca unul dintre participanti a primit un telefon vineri la pranz, persoana care l-a sunat intrebandu-l daca nu vrea sa cumpere 200 de kg de crap intre 3 si 6 kg......... Pescarul a refuzat......

PS Vanzatorul de peste stia ca este concurs la Darvari si stia si care este locul 1.......
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

laurentiu sarghie

Mesaj de laurentiu sarghie »

Vladut,

Eu am participat la acest concurs. Dupa parerea mea a fost ok din toate punctele de vedere. Cineva ne acuza in pagina anterioara ca am avut 9,2kg din 2 pesti cu o medie de 4,600kg. DA, chiar am avut doi pesti de aceeasi greutate. Foarte simpu puteam sa luam si cinci. sunt din aceeasi generatie , hrana au din belsug , deci exista posibilitatea sa creasca la fel. In ceea ce priveste greutatea punctabila a fost de 3 kg si nu 5, lucru discutat si aprobat in unanimitate de catre toti concurentii inainte de tragerea la sorti.

Eu sincer nu cred ca s-au facut " manevre". Intr-adevar masinile au circulat pe balta ziua, si eu si Sorin Dinu am avut probleme la munca si in consesinta nu am putut sta 5 zile non stop pe balta. Pesti raniti am mai prins anul asta pe darvari si inafara concursurilor, chiar am avut serii de 5 la rand care semanau intre ei.
Eu il felicit pe Victor Oana, a tzinut un concurs extraordinar. Premiul a fost tentant, organizarea foarte OK, atmosfera placuta din puncul nostru de vedere.

S-a vazut ca pe Darvari exista pesti mari, e normal sa nu se prinda cei de 15 kg. la fel cum se prind cei de 2 kg. de le Doripesco.
Felicit inca odata organizatorul participantii si castigatorii.

Noi cei de la Pelicanul nu am castigat nimic, poate e mai bine, sigur erau suspiciuni.... pentru ca din pacate traim INCA in Romania.....
Ne vedem saptamana viitoare pe Tancabesti.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”