Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
pai in finala nu se fac trei sectoare ???Vali Vesa scrie:Si sa aveti in vedere ca aici o sa se desfasoare FINALA CN !
cornele poate gresesc,dar e numai parerea mea.nu am spus ca exista balti cu toate locurile echilibrate!(eu sunt alt dancornelserbu scrie:dane, parereata este cat se poate de pertinenta...nu exista balti cu tote locurile echilibrate, asta-i o utopie de care unii se leaga doar pentru a avea pareri.
citeste mai atent...la tine ma refeream doar cand spuneam ca ai o parere pertinenta nu ca faci si tu parte dintre acei "unii"Dan Badarcea scrie:cornele poate gresesc,dar e numai parerea mea.nu am spus ca exista balti cu toate locurile echilibrate!(eu sunt alt dancornelserbu scrie:dane, parereata este cat se poate de pertinenta...nu exista balti cu tote locurile echilibrate, asta-i o utopie de care unii se leaga doar pentru a avea pareri.![]()
![]()
)asa cred eu ca s-ar putea echilibra balta! dupa concursul asta diferenta dintre locuri mi s-a parut prea mare,sau...
.poate gresesc.
uitate atent la capatani!pardon la paranteze!cornelserbu scrie:citeste mai atent...la tine ma refeream doar cand spuneam ca ai o parere pertinenta nu ca faci si tu parte dintre acei "unii"Dan Badarcea scrie:cornele poate gresesc,dar e numai parerea mea.nu am spus ca exista balti cu toate locurile echilibrate!(eu sunt alt dancornelserbu scrie:dane, parereata este cat se poate de pertinenta...nu exista balti cu tote locurile echilibrate, asta-i o utopie de care unii se leaga doar pentru a avea pareri.![]()
![]()
)asa cred eu ca s-ar putea echilibra balta! dupa concursul asta diferenta dintre locuri mi s-a parut prea mare,sau...
.poate gresesc.
Ba da, se fac, am uitat...cornelserbu scrie:pai in finala nu se fac trei sectoare ???Vali Vesa scrie:Si sa aveti in vedere ca aici o sa se desfasoare FINALA CN !