STANDURI SI REZULTATE OPEN DARVARI -PELICANUL

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Genes Florin
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: STANDURI SI REZULTATE OPEN DARVARI -PELICANUL

Mesaj de Genes Florin »

Stau si citesc de doua zile certurile voastre.Cred ca in curand concursurile de crap o sa se desfasoare in ring,fiecare vine cu frati, cunoscuti si prieteni.Urat.Daca Zarguzon bate campii nu-i mai aratati "cararea",lasati omu sa se descarce si ignorati-l.Felicitari castigatorilor si echipelor care au terminat acest concurs.Bani multi, tensiune mare.
Balta Puiesti

Jujak

Mesaj de Jujak »

radu badica scrie:1. Sakal ---- shhh cu 0 pesti nu potzi vb de pescuit doar imbaiat sau canoe.......te iubesc stiu ca esti sufletist!
2. Adi Zarguzon daca nu prinzi vulpea la puii nu ai cum sa o condamni stie si Cioara si Gaoaza asta - greu la deal cu boii mici!
3. Serbu+Tica va felicit meritatzi rezultatul stiu ca avetzi valoare va Felicit!!!
4. Ultimul concurs pe 2009 sfideaza gravitatzia dar asta e viatza si la Madine doar un loc a prins sute kile restu doar de primavara.....
5. Pescuitul de concurs in Romania isi schimba hainele si in curand va purta doar tricouri englezesti cu peste putzin si capricios eu sunt convins ....
6. Astept noul an cu nerabdare!
7. Darvari ramane o enigma pentru totzi o balta smechera cu multe posibilitatzi crapi superbi dar greu de prins!
radu badica scrie: 3. Serbu+Tica va felicit meritatzi rezultatul stiu ca avetzi valoare va Felicit!!! Bai '' slabutule'' nu cred k am mincat sticla,mai erem si eu pe acolo . :idea:
CLUBUL PESCARILOR

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Felicitari cornelius, ticson si jujak ! Felicitari din inima, scuze ca nu am putut fi la premiere s-o fac personal.
Sper s-o fac data viitoare daca o sa mai pot pescui.... :(
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Jujak

Mesaj de Jujak »

Jujak scrie:
radu badica scrie:1. Sakal ---- shhh cu 0 pesti nu potzi vb de pescuit doar imbaiat sau canoe.......te iubesc stiu ca esti sufletist!
2. Adi Zarguzon daca nu prinzi vulpea la puii nu ai cum sa o condamni stie si Cioara si Gaoaza asta - greu la deal cu boii mici!
3. Serbu+Tica va felicit meritatzi rezultatul stiu ca avetzi valoare va Felicit!!!
4. Ultimul concurs pe 2009 sfideaza gravitatzia dar asta e viatza si la Madine doar un loc a prins sute kile restu doar de primavara.....
5. Pescuitul de concurs in Romania isi schimba hainele si in curand va purta doar tricouri englezesti cu peste putzin si capricios eu sunt convins ....
6. Astept noul an cu nerabdare!
7. Darvari ramane o enigma pentru totzi o balta smechera cu multe posibilitatzi crapi superbi dar greu de prins!
radu badica scrie: 3. Serbu+Tica va felicit meritatzi rezultatul stiu ca avetzi valoare va Felicit!!! Bai '' slabutule'' nu cred k am mincat sticla,mai eream si eu pe acolo . :idea:
CLUBUL PESCARILOR

Jujak

Mesaj de Jujak »

Vladut Mateianu scrie:Felicitari cornelius, ticson si jujak ! Felicitari din inima, scuze ca nu am putut fi la premiere s-o fac personal.
Sper s-o fac data viitoare daca o sa mai pot pescui.... :(
Vladut Mateianu scrie: Salutam felicitarile tale Vladut :wink: Dar sint un pik blokat cu asta ;sper s-o fac dta viitoare dac o sa mai pot pescui.''... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: Te lasi :?: Sau ce :?:
CLUBUL PESCARILOR

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@george

Momentan sunt intins pe un pat de spital, am suferit o operatie pe coloana si se pare ca nu o sa mai pot pescui mult timp..... :( nu am voie sa fac lanseuri sau alte miscari bruste..... :(
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

DAVID NICU

Mesaj de DAVID NICU »

lasa mestere ca lansez eu si pt tine :lol: :lol: :lol:
BARICADA CRAP CLUB TEAM DAVID

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Pe locul pe care au castigat ''bosorogul si schiopul ''pescuieste de ieri ora 16 Daniel Dumitrescu si Bebe Moise care la concurs au pescuit langa ''justitiarul suprem''si au luat 0 [zero]pesti .
Rezultatul dupa 16 ore de pescuit .............7 bucati intre 9 si 11 kg plus o oglinda de 3 kg care a fost bagata in ziua in care sa terminat concursul !!!!!!!!!!
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Harry_Potter

Mesaj de Harry_Potter »

oanavictor scrie:Pe locul pe care au castigat ''bosorogul si schiopul ''pescuieste de ieri ora 16 Daniel Dumitrescu si Bebe Moise care la concurs au pescuit langa ''justitiarul suprem''si au luat 0 [zero]pesti .
Rezultatul dupa 16 ore de pescuit .............7 bucati intre 9 si 11 kg plus o oglinda de 3 kg care a fost bagata in ziua in care sa terminat concursul !!!!!!!!!!

Nea Victore pe cine vrei sa pacalesti??? Asta e manevra.... pestele e adus de la Tibrinu de Serbu,e ce a mai ramas ascuns pe acolo prin casuta,de la concurs... :D :D :D :D :D :D
Justitiarul stie 8) nu il poate pacali nimeni,el nu haleste gogosi din astea.....
Dan N.

Harry_Potter

Mesaj de Harry_Potter »

Momentan sunt intins pe un pat de spital, am suferit o operatie pe coloana si se pare ca nu o sa mai pot pescui mult timp..... :( nu am voie sa fac lanseuri sau alte miscari bruste..... :([/quote]

Vladut fii optimist... cine a mai vazut "drac" mort si rata innecata??? O sa te faci bine si o sa te vedem iar pe balta :wink:
Trebuie doar sa fii cuminte o perioada pana te refaci dupa operatie.
Dan N.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”