Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
radu badica scrie:1. Sakal ---- shhh cu 0 pesti nu potzi vb de pescuit doar imbaiat sau canoe.......te iubesc stiu ca esti sufletist!
2. Adi Zarguzon daca nu prinzi vulpea la puii nu ai cum sa o condamni stie si Cioara si Gaoaza asta - greu la deal cu boii mici!
3. Serbu+Tica va felicit meritatzi rezultatul stiu ca avetzi valoare va Felicit!!!
4. Ultimul concurs pe 2009 sfideaza gravitatzia dar asta e viatza si la Madine doar un loc a prins sute kile restu doar de primavara.....
5. Pescuitul de concurs in Romania isi schimba hainele si in curand va purta doar tricouri englezesti cu peste putzin si capricios eu sunt convins ....
6. Astept noul an cu nerabdare!
7. Darvari ramane o enigma pentru totzi o balta smechera cu multe posibilitatzi crapi superbi dar greu de prins!
radu badica scrie: 3. Serbu+Tica va felicit meritatzi rezultatul stiu ca avetzi valoare va Felicit!!! Bai '' slabutule'' nu cred k am mincat sticla,mai erem si eu pe acolo .
Jujak scrie:radu badica scrie:1. Sakal ---- shhh cu 0 pesti nu potzi vb de pescuit doar imbaiat sau canoe.......te iubesc stiu ca esti sufletist!
2. Adi Zarguzon daca nu prinzi vulpea la puii nu ai cum sa o condamni stie si Cioara si Gaoaza asta - greu la deal cu boii mici!
3. Serbu+Tica va felicit meritatzi rezultatul stiu ca avetzi valoare va Felicit!!!
4. Ultimul concurs pe 2009 sfideaza gravitatzia dar asta e viatza si la Madine doar un loc a prins sute kile restu doar de primavara.....
5. Pescuitul de concurs in Romania isi schimba hainele si in curand va purta doar tricouri englezesti cu peste putzin si capricios eu sunt convins ....
6. Astept noul an cu nerabdare!
7. Darvari ramane o enigma pentru totzi o balta smechera cu multe posibilitatzi crapi superbi dar greu de prins!radu badica scrie: 3. Serbu+Tica va felicit meritatzi rezultatul stiu ca avetzi valoare va Felicit!!! Bai '' slabutule'' nu cred k am mincat sticla,mai eream si eu pe acolo .
Vladut Mateianu scrie:Felicitari cornelius, ticson si jujak ! Felicitari din inima, scuze ca nu am putut fi la premiere s-o fac personal.
Sper s-o fac data viitoare daca o sa mai pot pescui....
Vladut Mateianu scrie: Salutam felicitarile tale VladutDar sint un pik blokat cu asta ;sper s-o fac dta viitoare dac o sa mai pot pescui.''...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Te lasi
Sau ce
oanavictor scrie:Pe locul pe care au castigat ''bosorogul si schiopul ''pescuieste de ieri ora 16 Daniel Dumitrescu si Bebe Moise care la concurs au pescuit langa ''justitiarul suprem''si au luat 0 [zero]pesti .
Rezultatul dupa 16 ore de pescuit .............7 bucati intre 9 si 11 kg plus o oglinda de 3 kg care a fost bagata in ziua in care sa terminat concursul !!!!!!!!!!