Stiri de la HOBAIA - finale

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
cornel rosioru
maestru emerit
Puncte: 0

Mesaj de cornel rosioru »

Nu am informatii pe sectorul A9.
Coco e B9.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

cornel rosioru
maestru emerit

Nu uita Val ca tenul nu se puncteaza. Si se prinde ten.
Cornel Rosioru ,

cornel rosioru
maestru emerit

In grupa mortii, Gogu cu Sorin au trecut pe primul loc, Maimutoiu mic pe 2 Andrei pe 3 iar Nitu pe 4.
Sunt departajati de 4-5 Kg. :?: :roll: :lol:
Cornel Rosioru ,

Daniel Verdete

Mesaj de Daniel Verdete »

Hai APCR-istii, hai baieti ca puteti!!!

Ce concurs, ce rasturnari de situatii! Trebuie sa ai nervii de otel ca sa rezisti la un asemenea stres si la un asemenea ritm.
Daniel Verdete

cornel rosioru
maestru emerit

Cel mai slab sector de pina acum e B-ul.
Cu exceptia lui Coco, ceilalti au luat intre 1 si 4 buc.
Cea mai dura lupta e pe sectoarele A si C
Continua sa fie canicula. Azinoapte s-a oprit curentul si nu a mers masina de gheata. E o mare problema.
Prosoapele sunt la mare pret. Sunt udate si puse pe umbrele si corturi. Concurentii au primit permisiunea de a intra in apa sa se racoreasca.
Atmosfera e incinsa si la propri si la figurat, iar in standuri clocoteste. :lol:
Totusi nimeni nu se plinge. Sunt concentrati la maxim, nervii sunt intinsi si fiecare isi vede de treaba in standul lui. Nici de vorba nu au chef. Mai se opreste cite un vizitator prin dreptul standurilor, insa e greu sa primesti vreun raspuns de la ei. Ba mai mult, unii te roaga sa nu stationezi pt. ca pescuiesc aproape.
Ce inseamna un concurs cu asa miza. Ce incarcatura poate fii. Nu vorbesc de miza materiala. Problema lor e sa intre in finala. Majoritatea considera un dezastru sa nu te califici in primii 18.
Am trecut pe la Badica sa vad ce face. Era de nerecunoscut. bause numai apa si nu-ti venea sa crezi ca-n standul lui e atita liniste. Suferea cunplit din cauza caldurii. Astazi i-a venit de la Buc. o pompa cu dus.
In standul Solomonilor plutea o atmosfera de familie, fara aburi de alcool. :lol: Neobisnuit pt. ei. Acum insa sunt in carti.
Toata stima pt. Mihai Preda si Coco care pescuiesc singuri. Coechipierii lor sunt nasi si nu-i pot insotii. Ma uitam la ei si mi se pareau niste standuri sinistre. reguli draconice, pamintul fierbe, iar tu te lupti de unul singur. In aceasi situatie e si Mati, iar Vasilache Ovidiu din Medias inca astepta sa-i vina coichipierul de la B.Mare care a fost retinut din cauza inundatiilor.
Regulamentul spune ca in etapa eliminatorie nu sunt permise schimbari. O regula nu tocmai buna, impusa insa de cei care nici nu s-au inscris la concurs.(de asta tot insist eu, cind se discuta reguli sa fie invitati numai oameni care au participat la astfel de concursuri).
Tot respectul pt. acesti oameni care nu se feresc de nici un efort, pt a demonstra ca sunt cei mai buni.
Bravo lor. Merita sa imbrace tricouri de campioni si sa reprezinte Romania la C.M.
Toti participantii sunt adevarati campioni.
Cornel Rosioru ,

Cristi_Mosharu

.

Mesaj de Cristi_Mosharu »

Sa traiasca COCO!!!...mare caracter....singur si conduce la general :wink:
se vede ca este din APCR!
sa mai maraie cineva din tara asta ca APCR nu este cea mai atre asociatie cu cei mai buni pescari!!! Maestre, sa-ti traiasca "copii"!

sunt convins ca cum la ora 13.40 cand postez...Andrei cu Vladut sunt pe primul loc!!! Va tin pumnii baieti!
HAI APCR-ul!

cornel rosioru
maestru emerit

Problema e sa si reziste pina dumineca la prinz.
Asta seara e abia jumatatea concursului. Si se anunta ploi si furtuna.
Se mai intimpla multe. Rezultatele inca se vor mai schimba.
Cornel Rosioru ,

clubulpescarilor_decebal

Mesaj de clubulpescarilor_decebal »

maeste, referitor la echipele participante, putem vorbi despre elita carpfishingului romanesc.

din punctul meu de vedere ne putem bate cu oricine la nivel mondial

suntem o forta......

clubulpescarilor_decebal

Mesaj de clubulpescarilor_decebal »

in seara asta ajung la Cornel Serbu si l-am rugat sa stranga ceva informatii pt a le putea posta

sunt multi cei care doresc sa afle stiri proaspete de la acest concurs

Cristi_Mosharu

.

Mesaj de Cristi_Mosharu »

Maestre sau Val, va rog frumos sa-mi dati un mesaj privat cu nr. de tel a lui COCO...cand am fost la magazin..m-am luat cu Andrei la vorba si am uitat sa il cer :oops:
multumesc!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”