Marius, inca nu au aparut postate echipele care au achitat taxa la Senzor Bucuresti. Se poate actualiza lista? pt ca deja vad ca s-a trecut de 39. Iar lacul nu cred ca tine mai multe echipe. Decat daca pescuim din desisuri
Catch and release! lasati si pe altii sa se bucure
Nu exista o data limita, dar rugamintea mea este daca nu puteti achita taxa cat mai repede,sa confirmati cumva prezenta sigura pentru a nu tine locul ocupat degeaba mai ales ca aici este vorba de un concurs caritabil si fiecare leu conteaza si nu exagerez daca spun ca este o chestiune de viata si moarte.Pentru Bogdan, baiatul bolnav de cancer, zilele trec repede si el trebuie sa plece cat mai repede la Milano, pentru a nu i se diminua si mai mult sansele de vindecare.
ROG inca o data pe aceasta cale toti oamenii cu suflet care pot face ceva pentru Bogdan, sa nu ezite sa o faca.Va multumesc.
PS.La inceputul concursului de la Stolnici,in caz ca nu sunt alte probleme mai urgente, mama lui Bogdan,ar dori sa vina sa va multumeasca personal.
PS.La inceputul concursului de la Stolnici,in caz ca nu sunt alte probleme mai urgente, mama lui Bogdan,ar dori sa vina sa va multumeasca personal.
Marius am achitat astazi pentru cele 2 echipe la Senzor.
Referitor la vizita pe balta a mamei lui Bogdan...sa dea Cel de Sus ca Bogdan sa fie bine si sa-i reuseasca operatia...iar mama lui sa stea langa el. M-as simti prost sa stiu ca a batut atata drum si a irosit din timpul ei alaturi de Bogdan doar ca sa multumeasca celor care participa la acest concurs caritabil.
Transmite-i urari de bine pentru fiul ei din partea noastra si sa ramana langa BOGDAN
Sunt mai multe echipe care doresc sa ajunga pe balta in acest weekend,dar sunt ingrijorati de timp(se anunta ploi).
P.S. Marius Din-Daniel Verdete,Dan City-Center s.a.(echipe care vor sa ajunga)