SUMMER HEAT ED.2 25-28 IULIE 2022

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: Ivan Petre Paul, odoctee, Irinel Nitu

istratealexandru
Mesaje: 423
Membru din: Vin Feb 20, 2015 16:26

SUMMER HEAT ED.2 25-28 IULIE 2022

Mesaj de istratealexandru »

[22:42, 01.11.2021] Alex Istrate: Organizator : ALEX ISTRATE cu sprijinul administratiei Hermes Peris
Perioada : 25-28 IULIE LUNI- JOI 76 ORE
Taxa participare : 2600 lei / 3 pescari / echipa .
Echipe : 24 locuri
Oraganizare :
CONCURS - CALITATE - 3 SECTOARE VALORICE A-10 PESTI , B- 8 PESTI , C- 6 PESTI
Se vor face 2 trageri la sorti : una pentru nr. de ordine si una pentru nr. stand.
PREMII :
LOCUL 1 - 19.000 LEI + CUPE SI MEDALII
LOCUL 2 - 11.000 LEI + CUPE SI MEDALII
LOCUL 3 - 8.000 LEI + CUPE SI MEDALII
CAPTURA COMPETITIEI - 2.500 + CUPE SI MEDALII nu cumuleaza

Premiile sunt valabile pentru 24 echipe participante.

Rezervarea locului in concurs se face prin achitarea avansului de 1300 lei, care se considera inscriere in concurs, de asemenea diferenta se va achita pe balta.
Echipa care a achitat avansul si doreste sa se retraga, trebuie sa-si vanda locul, in caz contrar, avansul achitat va intra in fondul de premiere.
Avansul se poate achita si prin virament Bancar ( contul bancar se va comunica prin telefon )si confirmare in acest topic.
Plata avansului (1300 lei) garanteaza participarea.
Persoana contact: Alex Istrate tel: 0754 707 952

Programul competitie :
Luni 25 IULIE
Ora .08.00 adunarea pe balta
Ora 09.00 va incepe tragerea la sorti (in caz de neprezentare la aceasta ora, un arbitru va extrage in locul concurentului)
Ora 11.00 start competitie
Joi Ora 15:00 -final competitie
Ora 16:00 - festivitatea de premiere

Regulament oficial :
1. Pescuit lansat, echipa 3 pescari, cu maxim 3 lansete in apa, cu fir minim admis 0.25 mm (un singur carlig la fiecare) şi 1 lanseta in apa, folosite pentru marker si controlul substratului cu plumbul. Se pot tine in stand oricate lansete de rezerva gata de atac, incarcate, dar fara ca monturile sa fie in apa. Masurarea distantei prin lansare si clipsarea lansetelor (inclusiv cele de rezerva), cu sau fara montura, se va face in timpul concursului, fara a depasi numarul maxim de lansete in apa. (incalcarea art. nr. 1 > ELIMINARE)
2. SE PESCUIESTE EXCLUSIV LA BOILIES - este permis meltexul ! Alte mariale pva strict interzise !
3. Se puncteaza crapul romanesc, crapul oglinda si amurul DE LA 7 KG
4. Concurentii sunt obligati sa nu prezinte la cantar pesti raniti sau morti. (incalcarea art. nr. 4 > AVERTISMENT si depunctarea cu cel mai mare peste prins pana in acel moment)
5. Concurentii trebuie sa manevreze cu grija crapii pe mal. (incalcarea art. nr. 5 - AVERTISMENT si depunctarea cu cel mai mare peste prins pana in acel moment)
6. Numarul minim de saci pe care trebuie sa-l aiba o echipa este de 10. Pestii se vor pastra cate unul in fiecare sac.
7. Sunt obligatorii monturile care sa permita eliberarea plumbului in caz de ruptura. Organizatorul si arbitrii are dreptul de a verifica monturile in orice moment, pe tot parcursul concursului. SE POATE FOLOSI PLUMBUL FIX SAU PIERDUT SAU IN-LINE .
8. Concurentii sunt obligati sa anunte potentialii vizitatori (inclusiv firmele de catering),ca nu au voie cu masina pe lac. Se pot primi vizite la stand pana la ora 22.00 si doar pe jos. (incalcarea art. nr. 8 > AVERTISMENT si depunctarea cu cel mai mare peste prins pana in acel moment)
9. Pe toata durata concursului nicio masina nu are voie sa paraseasca standul (cu exceptia situatiilor de urgenta, caz in care, la o revenire ulterioara pe balta, masina va ramane in parcarea din fata. (incalcarea art. nr. 9 > AVERTISMENT si depunctarea cu cel mai mare peste prins pana in acel moment)
10. Concurentii sunt obligati sa trateze competitia cu sportivitate, fara urlete, scandal, muzica sau alte manifestari huliganice.(incalcarea art. nr. 10 > AVERTISMENT si depunctarea cu cel mai mare peste prins pana in acel moment)
11. Este interzisa folosirea oricarui tip de de sonar sau barca de nadit.(incalcarea art. nr. 11 > ELIMINARE)
12. In cort este permis iluminatul de orice fel. In afara acestuia nu este permisa decat lanterna de cap si lampa de masa cu leaduri. Rulota poate fi considerata “cort”.(incalcarea art. nr. 12 > AVERTISMENT si depunctarea cu cel mai mare peste prins pana in acel moment)
13. Concurentii sunt rugati sa lase standul in perfecta stare de curatenie la final, fara chistoace de tigari , coji de seminte sau gunoaie imprastiate.
14. Toate activitatile legate de pescuit (nadit, lansat, drill) se desfasoara in zona standului, fara a deranja vecinii de pescuit.(incalcarea art. nr. 14 > AVERTISMENT si depunctarea cu cel mai mare peste prins pana in acel moment)
15. Pe durata concursului echipele pot face o singura schimbare. Schimbarea trebuie anuntata arbitrilor si consemnata in foaia de concurs.
In cazul in care, o echipa intra in concurs cu doi..trei…patru pescari, va ramane in aceasta formula pana la terminarea concursului, cu drept de schimbare din doi...trei…patru pescari.
16. Nadirea grea nu este permisa . NADIREA SE VA FACE DOAR CU AJUTORUL BASTONULUI DE NADIRE - COBRA .
17.Pana la ora oficiala de start a concursului, pescarii nu au voie sa nadeasca sau sa lanseze nimic in apa.(incalcarea art. nr.19 > AVERTISMENT)
18.Drillurile se fac numai din stand, in cazuri de forta majora vecini putandu-si da acceptul la scoaterea pestelui in dreptul lor.(incalcarea art. nr. 20 > AVERTISMENT si depunctarea cu cel mai mare peste prins pana in acel moment)
19.Este interzis ajutorul reciproc intre concurenti (vecini de stand si vizitatori) in toate activitatile legate de pescuit (nadit, lansat, drill, scoaterea pestelui). Schimbul de pești între concurenți aduce imediat ELIMINAREA echipelor. Orice incercare de fraudare a rezultatelor, a fiselor de arbitraj sau comportamentul necivilizat fata de organizator sau brigada de arbitrii.(incalcarea art. nr. 21 > ELIMINARE)
20.Daca o echipa inteapa un peste la finalul concursului, are 15 min la dispozitie sa-l scoata si trebuie sa anunte OBLIGATORIU, un vecin de stand sau arbitrii , altfel pestele nu se va puncta .
21- FIECARE ECHIPA TREBUIE SA AIVE OBLIGATORIU UN SLING PLUTITOR IN DOTARE PENTRU A PASTRA PESTI MARI IN SIGURANTA ( EXTRACANTARELE )
22 - MINCIOGUL ROTUND STRICT INTERZIS , ESTE PERMIS DOAR MINCIOGUL CU BRATELE DETASABILE , IAR PESTII PESTE 15 KG SCOSI IN STANDURILE VECINE , OBLIGATORIU ADUSI IN STAND CU SLINGUL ! ( AVERTISMENT )
23 - INCERCARE DE FRAUDARE A REZULTATELOR DE CATRE ORICE ECHIPA , ATRAGE DUPA SINE ELIMINAREA DIN COMPETITIE SI PE VIITOR , ECHIPA RESPECTIVA CAT SI MEMBRII ACESTEIA NU VOR MAI FII ACCEPTATI LA URMATOARELE CONCURSURI !!!
24. ECHIPA DE ARBITRAJ ARE DREPTUL DE A CERE MARTORII LA CANTAR DIN STANDURILE VECINE , PREZENTA FIIND OBLIGATORIE , IN CAZ CONTRAR , ECHIPA CARE REFUZA PARTICIPAREA CA MARTOR , PRIMESTE PENALIZARE 4 ORE DE PAUZA - 4 ORE NU VOR PUTEA PESCUI SAU NADI
25 . PARASIREA STANDULUI PE TIMP DE NOAPTEA ESTE STRICT INTERZIS , EXCEPTIE FACE - MERSUL LA TOALETA CU LUMINA DE CAP APRINSA SI/SAU DACA SE PLEACA IN DRIL CU PESTELE !!! AVERTISMENT , LA 2 ABATERI ELIMINARE !!!

ARBITRAJ
A. Se fac 2 cantariri pe zi, dimineata incepand cu ora 07:00 si seara incepand cu ora 19:00
Exceptie de la punctul A face cazul in care un concurent a prins un crap mai mare de 15 kg, atunci se pot face si cantariri intre cantarele oficiale (inclusiv pe timpul de noapte) . La aceste cantariri un vecin de stand este OBLIGAT sa participe .
D.Cantarirea se face cu acelasi tip de cantar pentru toate standurile. Chiar si in timpul cantarelor oficiale, concurentii au dreptul sa acorde prioritate activitatiilor de pescuit in defavoarea cantaririi crapilor.
In cazul in care pe un sector nu se fac numarulnde pesti , va castiga echipa cu cel mai mare numar de pesti , de ex pe sectorul A - 10 pesti , echipa X are 7 pesti de 16 kg , iar echipa Y are 9 pesti de 8 kg , va castiga echipa Y , deoarece a prins mai multi pesti !
E. Arbitrii sunt obligati sa aplice regulamentul, sa se autosesiseze cand este cazul si sa noteze avertismentele in foaia de arbitraj.
In cazul in care apar neintelegeri intre doi concurenti vecini (referitoare la zona de pescuit cel care ia decizia finala este arbitrul sef (sau organizatorul), care va hotari locul amplasarii markerului .
F. Contestatiile pot fi aduse la cunostiinta arbitrului principal doar in scris (la contestatiile scrise sunt acceptate probele video-foto) in cel mult 1 ora de la consumarea faptei, asta in cazul in care arbitrul nu se autosesizeaza. Orice contestatie ulterioara nu va mai fi luata in seama. La o contestatie scrisa se depune o garantie de 200 RON. In cazul in care contestatia se dovedeste indreptatita, echipa primeste garantia inapoi.

ATENTIONARE
I. Inainte de inceperea concursului, arbitrii vor verifica prezenta saltelei de receptie,model cu picioare, a minciocului ecologic, a sacilor de pastrare, a sprayului dezifectant precum si a monturiilor care sa permita eliberarea rapida a crapului in caz de ruptura. Echipele care nu corespund vor incepe concursul mai tarziu, cand vor remedia situatia.
II. Inscrierea in concurs reprezinta o acceptare implicita a prezentului regulament.
III. In cazul oricaror probleme aparute in timpul concursului, ptr. care nu exista prevederi exprese in regulament, decizia finala o are organizatorul. (sau arbitrul sef).
Organizatorul isi va rezerva dreptul de a refuza inscrierea unei echipe in concurs.
Asistenţa medicală se face prin grija fiecărei echipe.

SANCTIUNI
Incalcarea punctelor 4, 5, 8, 9, 10, 12, 14 ,16, 19 si 20 din regulament atrag dupa sine un AVERTISMENT si depunctarea cu cel mai mare peste prins pana in acel moment, (la a doua incalcare a unuia din punctele de mai sus se dicteaza eliminarea echipei din concurs).
Incalcarea punctelor 1,2,11 si 21 atrag dupa sine ELIMINAREA din concurs
Intratul si scaldatul în apă sunt interzise – ELIMINARE din concurs.
Retragerea (părăsirea) concursului (nejustificat) se considera ELIMINARE din concurs..

NOTIFICARE : Pe toata durata concursului, responsabil cu mentinerea apei la nivelul optim ptr. concurs, revine exclusiv, administratiei Hermes Peris.
Organizatorul si administratia baltii sunt exonerati de orice raspundere civila, administrativa si materiala pentru orice forma de accidente, incidente (in clusiv cele medicale) si a urmarilor generate de consumul de alcool sau de neatentia concurentilor si a vizitatorilor, pe toata perioada desfasurarii concursului.

istratealexandru
Mesaje: 423
Membru din: Vin Feb 20, 2015 16:26

Re: SUMMER HEAT ED.2 25-28 IULIE 2022

Mesaj de istratealexandru »

Imagine

istratealexandru
Mesaje: 423
Membru din: Vin Feb 20, 2015 16:26

Re: SUMMER HEAT ED.2 25-28 IULIE 2022

Mesaj de istratealexandru »

Imagine

istratealexandru
Mesaje: 423
Membru din: Vin Feb 20, 2015 16:26

Re: SUMMER HEAT ED.2 25-28 IULIE 2022

Mesaj de istratealexandru »

Imagine

istratealexandru
Mesaje: 423
Membru din: Vin Feb 20, 2015 16:26

Re: SUMMER HEAT ED.2 25-28 IULIE 2022

Mesaj de istratealexandru »

Imagine

istratealexandru
Mesaje: 423
Membru din: Vin Feb 20, 2015 16:26

Re: SUMMER HEAT ED.2 25-28 IULIE 2022

Mesaj de istratealexandru »

Imagine

istratealexandru
Mesaje: 423
Membru din: Vin Feb 20, 2015 16:26

Re: SUMMER HEAT ED.2 25-28 IULIE 2022

Mesaj de istratealexandru »

Imagine

istratealexandru
Mesaje: 423
Membru din: Vin Feb 20, 2015 16:26

Re: SUMMER HEAT ED.2 25-28 IULIE 2022

Mesaj de istratealexandru »

Imagine

istratealexandru
Mesaje: 423
Membru din: Vin Feb 20, 2015 16:26

Re: SUMMER HEAT ED.2 25-28 IULIE 2022

Mesaj de istratealexandru »

Imagine

istratealexandru
Mesaje: 423
Membru din: Vin Feb 20, 2015 16:26

Re: SUMMER HEAT ED.2 25-28 IULIE 2022

Mesaj de istratealexandru »

Imagine

senzor planet

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”