Sustin, e cel mai bine asa.george tomescu scrie:Mai bine doua sectoare decat schimbare.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Sustin, e cel mai bine asa.george tomescu scrie:Mai bine doua sectoare decat schimbare.
ai dreptate...sa propuna organizatorul o varianta...eu o sa achit avansul azi sau maine cel tarziu ca sa am drept de vetobax scrie:sI ORGANIZATORUL CUM FACE CU CUPELE PENTRU 2 SECTOARE SAU UNUL?
Exact, asta era ideea, concursul poate sa inceapa vineri la ora 12:00, iar sambata la ora 12:00 se incheie prima mansa, apoi in doua ore se desfasoara tragerea la sorti si schimbarea sectoarelor, mansa a doua incepand sambata la ora 14:00 si sfarsindu-se duminica 14:00.bax scrie:Adunarea pe balta devreme, astfel incat sa incepem la 10 concursul si sa se termine duminica la ora 14 in loc de 12 si astfel castigam timpul cu stransul si tragerea, numai sa strangi rod-podurile, cortul, sculele si restul iti ia 2 ore plus tragerea la sorti.
Nu se pot premia ambele sectoare, deoarece ar trebui achizitionate un numar dublu de cupe si trofee si atunci bugetul de premiere s-ar diminua foarte mult.razvan999 scrie:bax scrie:Sustin.e o balta un pic dezechilibrata.organizatorii stiu cel mai bine d c fonduri dispun
Nu cred sa fie asta problema. O solutie de premiere pt ambele sectoare si sa ramana si bani de cupe ar fi urmatoarea. Sector A : loc 1 - 16 mil , loc 2 - 9 mil, loc 3 -5 mil , captura 5 mil . Astfel raman si bani de cupe si de tot si se fac si 2 sectoare , se echilibreaza balta... etc
.. aceleasi premii si pt sector B
E mai mare deranjul ...s.n.a.p. scrie:Exact, asta era ideea, concursul poate sa inceapa vineri la ora 12:00, iar sambata la ora 12:00 se incheie prima mansa, apoi in doua ore se desfasoara tragerea la sorti si schimbarea sectoarelor, mansa a doua incepand sambata la ora 14:00 si sfarsindu-se duminica 14:00.bax scrie:Adunarea pe balta devreme, astfel incat sa incepem la 10 concursul si sa se termine duminica la ora 14 in loc de 12 si astfel castigam timpul cu stransul si tragerea, numai sa strangi rod-podurile, cortul, sculele si restul iti ia 2 ore plus tragerea la sorti.
La premierea pe care am mentionat-o mai sus am luat in calcul si numarul de cupe ce trebuiesc facute pt sectorul B. Eu cred k se incadreaza. M-am interesat cat costa o cupa mare ( pt locul 1 - e 97 ron ) , daca faceti un calcul 16+16 = 32 mil locul 1 pe ambele sectoare fata de 35 mil locul 1 la general. Ar trebui sa functionezes.n.a.p. scrie:Nu se pot premia ambele sectoare, deoarece ar trebui achizitionate un numar dublu de cupe si trofee si atunci bugetul de premiere s-ar diminua foarte mult.razvan999 scrie:bax scrie:Sustin.e o balta un pic dezechilibrata.organizatorii stiu cel mai bine d c fonduri dispun
Nu cred sa fie asta problema. O solutie de premiere pt ambele sectoare si sa ramana si bani de cupe ar fi urmatoarea. Sector A : loc 1 - 16 mil , loc 2 - 9 mil, loc 3 -5 mil , captura 5 mil . Astfel raman si bani de cupe si de tot si se fac si 2 sectoare , se echilibreaza balta... etc
.. aceleasi premii si pt sector B
s.n.a.p. scrie:Nu stiu ce socoteli ai facut tu, dar cred ca ai uitat de arbitri si de inchirierea balti, care cu siguranta nu sunt gratis.