Doar o greseala de clasament? Hm... Nu pot sa spun decat atat:
Organizatorul intr-adevar a vrut sa iasa ceva frumos, insa ce te faci cu echipele. Mai aveau putin sa pescuiasca cu ancora careva din participanti. Duminica dimineata am adus pe saltea un crap cu BOMBA infipta in gat. Era harcea-parcea bietul peste cu cosulet si 2 ace in gat. Am chemat arbitrii si au vazut. RUSINE RUSINE RUSINE celor care au facut asa ceva. Nu va spun decat atat: standul nostru (4) a pescuit corect din prima pana in ultima secunda. Am muncit mult si din suflet si cu tot ce s-a intamplat acolo (si s-au intamplat multe) tot am terminat pe locul 4. Vad ca si la sfarsitul concursului s-a postat altceva. In fine, am parasit standul duminica cu un gust amar si cand le-am impartasit altor participanti cateva din magariile vazute de mine care au fost facute de anumiti concurenti mi s-a raspuns foarte senin "Obisnuieste-te cu astea ca asa e la toate concursurile. Fiecare fura cu ce poate". Am crezut ca e un concurs cu un spirit de competitie frumos si corect, ca fiecare incearca sa prinda peste dupa strategiile personale. Intr-adevar sunt multi factori care tin si de noroc in functie de standul pe care te afli, dar... am auzit ca 2 echipe din Craiova s-ar fi ajutat reciproc si majoritatea pestelui era cantari defapt la un singur stand. Asta doar am auzit-o de la altii nu am vazut cu ochii mei.
Cu toate astea, ii felicit pe castigatori si sper sa am ocazia sa ajung la concursuri unde pot pescui alaturi de adevarati pescari sportivi.
Toate cele bune si fir intins tuturor!
PS: Vineri in jurul pranzului am rugat pe cineva sa-mi aduca in vizita sotia si prichindelul in varsta de 11 luni sa-i vad si nu au fost lasati sa intre deoarece "e concurs si vor vedea arbitrii din foisor si vom fi depunctati sau descalificati". Regulamentul spunea ca vizitele sunt permise intre orele 8-18. N-am zis nimic... m-am dus eu la ei i-am vazut, i-am pupat si i-am trimis acasa. Dar pot sa va intreb cum la altii a venit o masina intreaga de prieteni, familie, copii pe balta care au ramas pana a 2-a zi?

Intrebarea mea finala este: Ce legatura a avut acel regulament cu concursul?????????