Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Inseamna ca daca aveti modelul asta nu va mai trebuie alteleeG Team Carp scrie:seamana putin cu , cupa de la captura competitiei de la cupa floriilor..daca nu gresesc...
MILLY scrie:Inseamna ca daca aveti modelul asta nu va mai trebuie alteleeG Team Carp scrie:seamana putin cu , cupa de la captura competitiei de la cupa floriilor..daca nu gresesc...![]()
![]()
Daca vreti neaparat va cumpar eu,va gravez si numeleG Team Carp scrie:MILLY scrie:Inseamna ca daca aveti modelul asta nu va mai trebuie alteleeG Team Carp scrie:seamana putin cu , cupa de la captura competitiei de la cupa floriilor..daca nu gresesc...![]()
![]()
Inca nu le am MillY si imi trebuie sa le pun in vitrina
Avem si pescari curajosi...........MILLY scrie:E cumva triunghiul bermudelor :xnu mai avem pescari curajosi
Avem si pescari curajosi...........matei.m scrie:MILLY scrie:E cumva triunghiul bermudelor :xnu mai avem pescari curajosi
Casa de piatra.Un adevarat pescarmatei.m scrie:Avem si pescari curajosi...........matei.m scrie:MILLY scrie:E cumva triunghiul bermudelor :xnu mai avem pescari curajosi![]()
![]()
Exemplu de curaj :
Cum ar fi sa ai cununia civila cu o zi inaintea concursului si dupa accea sa participi la un concurs de pescuit la crap cu o durata de 5 zile si cu nasul in echipa ?
Felicitari si ,,Casa de Piatra " d-lui Butaru Constantin !!!![]()
![]()