Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Considerati interesanta propunerea de organizare a unui concurs in 2008 in care sa se contabilizeze EXCLUSIV cei mai mari 3 Crapi prinsi?andrei vladeanu scrie:aici as vrea sa discutam despre concursurile din 2008, daca se poate doar persoanele cu identitate reala, participanti sau viitori participanti la concursuri.
pe alte topicuri s-a incercat treaba asta, insa lucrurile au degenerat in morti, familii, frunti in buric, etc.
multumesc
Andrei_crapar scrie:Considerati interesanta propunerea de organizare a unui concurs in 2008 in care sa se contabilizeze EXCLUSIV cei mai mari 3 Crapi prinsi?andrei vladeanu scrie:aici as vrea sa discutam despre concursurile din 2008, daca se poate doar persoanele cu identitate reala, participanti sau viitori participanti la concursuri.
pe alte topicuri s-a incercat treaba asta, insa lucrurile au degenerat in morti, familii, frunti in buric, etc.
multumesc
3 Crapi pentru a elimina pe cat posibil hazardul...
Scopul ar fi evident sa fie premiata echipa care stie sa gaseasca numai crapii de mari dimensiuni si bineinteles sa ii si aduca la mincioc.
Andrei
am un alt gen de proiect, ceva oarecum similar.Andrei_crapar scrie:Considerati interesanta propunerea de organizare a unui concurs in 2008 in care sa se contabilizeze EXCLUSIV cei mai mari 3 Crapi prinsi?andrei vladeanu scrie:aici as vrea sa discutam despre concursurile din 2008, daca se poate doar persoanele cu identitate reala, participanti sau viitori participanti la concursuri.
multumesc
Scopul ar fi evident sa fie premiata echipa care stie sa gaseasca numai crapii de mari dimensiuni si bineinteles sa ii si aduca la mincioc.
Andrei
Andrei mai lucreaza un pic la coeficienti ca sunt cam disproportionati fata de locurile din balta . Dar ideea e SUPER ! - poate asa mai scapam de ciortaneala si ne revenim la crap . Cind vei face acest concurs eu cu Cezar suntem primii veniti .andrei vladeanu scrie:am un alt gen de proiect, ceva oarecum similar.Andrei_crapar scrie:Considerati interesanta propunerea de organizare a unui concurs in 2008 in care sa se contabilizeze EXCLUSIV cei mai mari 3 Crapi prinsi?andrei vladeanu scrie:aici as vrea sa discutam despre concursurile din 2008, daca se poate doar persoanele cu identitate reala, participanti sau viitori participanti la concursuri.
multumesc
Andrei
cred ca tot la tancabesti o sa-l facem
si anume:
se puncteaza absolut orice crap, in felul urmator:
- 0 - 5 kg normal
- 5 - 10 kg dublu
- 10 - 15 kg triplu
- 15 - 20 kg cvadruplu
- etc
astfel, daca prinzi un crap de 22 kg, pe fisa se vor trece 110 kg!
cine da la ciortan trebuie sa prinda 110 kg ca sa te egaleze
fiecare echipa va trebui sa-si faca de la inceput strategia: crap mic si mult, sau mare dar mai rar sau...deloc.
eu cred ca va fi interesant.