TROFEUL TANCABESTI -editia I - 19-22 iulie 2011

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Dan Andrei
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: TROFEUL TANCABESTI -editia I - 19-22 iulie 2011

Mesaj de Dan Andrei »

gor965 scrie:
Dan Andrei scrie:Daca se sectoriza balta era mult mai bine :( .......3 cupe la 30 de echipe este cam putin dpdv. al motivatiei............
Asa e...trebuia triplata taxa ...ce draq, sa vina toti particularii sa pescuiasca 3 zile cu 250 ron de caciula pe Tancabesti !...alta data n-o sa mai aveti loc de ei pe balta ! :x ...rusine Dinu Patriciu ! :lol:
Detaliaza George ca intelegi tu prin ,,particulari''!!Iti garantez ca multi dintre cei inscrisi pana acum au participat la mai multe concursuri decat speri tu sa arbitrezi in urmatorii 5 ani!! Ca sa ajungi titrat trebuie sa incepi de jos asa ca nu mai comenta aiurea......Tu cum te intitulezi,paltonar ,particular sau vre-o mare scula??Gandeste un pic inainte sa faci niste afirmatii fara valoare.... on topic:In urma discutiilor cu Vladut am inteles ca se va sectoriza balta si se vor acorda premii constand in cupe si medalii pe fiecare sector urmand sa se mareasca taxa cu cati-va zeci de lei pt a putea acoperii diferenta de bani pt restul cupelor bineinteles cu acordul celor deja inscris pe lista de intentie.
“Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți..... la fel și când ești prost.”

Philippe Geluck.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Corect, vom sectoriza balta (3 sectoare) si vom da cupe la toate cele 3 podiumuri. Am comandat deja si restul de cupe, taxa se va mari cu aproape 25 de lei/om, ceea ce inseamna ca este acum 825 lei/echipa 3 pescari.

PS George s-a referit la faptul ca , datorita taxei mici, la concurs pot veni pescari invatati sa pescuiasca cu 2-3 carlige, bombe, etc. Eu sper sa nu fie cazul, totusi regulamentul stipuleaza exact ce este permis si ce nu ! :wink:

PS 2 Am modificat si enuntul concursului.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

pharaoh
pescar de competitie

Mesaj de pharaoh »

Sau pescari pe care-i intereseaza mai putin cupele cat posibilitatea de a pescui la un pret decent pe Tancabesti.
Marius Sârbu

mariuspescar

Mesaj de mariuspescar »

Inscriere
POP MARIUS +partener

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Dan Andrei scrie:
gor965 scrie:
Dan Andrei scrie:Daca se sectoriza balta era mult mai bine :( .......3 cupe la 30 de echipe este cam putin dpdv. al motivatiei............
Asa e...trebuia triplata taxa ...ce draq, sa vina toti particularii sa pescuiasca 3 zile cu 250 ron de caciula pe Tancabesti !...alta data n-o sa mai aveti loc de ei pe balta ! :x ...rusine Dinu Patriciu ! :lol:
Detaliaza George ca intelegi tu prin ,,particulari''!!Iti garantez ca multi dintre cei inscrisi pana acum au participat la mai multe concursuri decat speri tu sa arbitrezi in urmatorii 5 ani!! Ca sa ajungi titrat trebuie sa incepi de jos asa ca nu mai comenta aiurea......Tu cum te intitulezi,paltonar ,particular sau vre-o mare scula??Gandeste un pic inainte sa faci niste afirmatii fara valoare.... on topic:In urma discutiilor cu Vladut am inteles ca se va sectoriza balta si se vor acorda premii constand in cupe si medalii pe fiecare sector urmand sa se mareasca taxa cu cati-va zeci de lei pt a putea acoperii diferenta de bani pt restul cupelor bineinteles cu acordul celor deja inscris pe lista de intentie.
Am uitat sa pun ghilimelele la "particulari", la postarea de mai sus, dar in principiu era o gluma raportata la motivatia unui astfel de concurs ! Cand ti-i se face o oferta de a pescui in regim de concurs pe o balta a carei taxa de pescuit de placere e de 3 ori mai mare decat cea de concurs, mi-i s-a parut haios sa te plangi de lipsa premiilor ( a motivatiei) ! Evident, temerea la care faceam referire in gluma era ca la genul asta de concurs te astepti sa dea buzna cei care n-au pescuit acolo si vor s-o faca, nu cei care urmaresc nu stiu ce motivatii in premii ! Inainte sa-mi faci mie calculul la numarul de concursuri de arbitrat incearca sa sezisezi ca voit sau nu, ai catalogat lumea competitionala in doua : cei cu motivatii in premii si cei fara (sau cu o singura motivatie legata de taxa) ! Concursul asa cum a fost el anuntat nu cred se adresa celor cu X concursuri la activ carora taxa mica de inscriere le face rau, ci celor care vor sa aiba placerea unui pescuit pe o balta buna la un tarif redus fata de normal ! ...si cred ca sunt destui de genul asta si n-au nevoie de motivatii suplimentare ca sa se inscrie !

p.s.
Eu ma consider pescar de Dunare...un fel de particular...fara ghilimele si fara motivatii ! :D
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Vladut Mateianu
CS SENZOR

1.Tibi Martiniuc
2.Delcea Sergiu-Razvan Ulmeanu
3.Razvan Gheorghe
4.DSV Carp Team
5.Vali Tanase
6.Dragomir Marius
7.Diamond Carp Team (Marius-Daniel)
8.Rosata Sorin-Boeru Catalin
9.Stoica Dragos -Subtirica Gabriel
10.Serban Ionut Andrei
11.BMS Carp Team Bistrita
12.Bogdan Vulpan-Spanu Flavian
13.Alex Cucuianu
14.Popescu Eduard
15.Stanciu Bogdan
16.Liviu Campureanu
17.Dan David
18.Carpdiscount(Stefan)
19.Dan Patrascu
20.Minea Marin-Stan Gica
21.Serbaniuc Tudor-Mircea Samoilescu
22.Genes Florin-Dorin Badulescu
23.Mircea Sorin-Bandulea Marian
24.Paun Florin
25.Radu Mitrea-Alexa Silviu
26.Dan Andrei
27.Pop Marius

Inscrierile au inceput, doar avansul (sau intreaga taxa) garanteaza locul. Avansul trebuie achitat pana pe 15 iunie, in limita locurilor disponibile...
CS SENZOR

razvan999

Mesaj de razvan999 »

Delcea Sergiu sunt trecut de 2 ori la poz 2 si la poz 24. Cand am postat si numele lui Razvan Ulmeanu era ca o completare la echipa, nu ca o noua insciere :)

Dan Andrei
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Andrei »

George intodeauna concursurile cu premi mari in bani implica anumite riscuri..... :wink:
“Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți..... la fel și când ești prost.”

Philippe Geluck.

pescuitmania

Mesaj de pescuitmania »

Doresc inscrierea pt echipa - PescuitMania team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Inscrierile se fac doar prin achitarea avansului de 400 lei sau plata integrala 825 lei . :wink:
CS SENZOR

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”