Buna ziua,
am vazut ca Vladut Mateianu a anuntat ca PARTY CUP EDITIA A 5-A SULIMANU 2013 s-a anulat si ca nu se mai organizeaza nici un concurs pe aceasta balta.
Cum se procedeaza cu returnarea taxei????...precizez ca noi, cei din echipa Adevarul Holding am achitat taxa de 700 lei.
Astept raspuns!
flopy80 scrie:Buna ziua,
am vazut ca Vladut Mateianu a anuntat ca PARTY CUP EDITIA A 5-A SULIMANU 2013 s-a anulat si ca nu se mai organizeaza nici un concurs pe aceasta balta.
Cum se procedeaza cu returnarea taxei????...precizez ca noi, cei din echipa Adevarul Holding am achitat taxa de 700 lei.
Astept raspuns!
pe 1 mai era Party Cup pe balta Sulimanu si Vladut Mateianu a anuntat ca se anuleaza deoarece administratiai baltii Sulimanu si-a dat demisia iar patronul baltii Dan Bitman impreuna cu noua administratie inchid balta si se anuleaza toate concursurile pe pe aceasta balta! este fairplay sa fim si noi anuntati daca si unde se mai organizeaza TROPHY CARP OF PRINTERS - Editia I Sulimanu 24-26.05.2013???? astept raspuns! multumesc!
Taxa trebuie achitata pana pe data de 1 MAI 2013 !
Astept pe PM confirmarile de plata. PS: Precizez inca odata ca dupa data de 1 Mai 2013 locurile neachitate vor fi disponibile.