Turneul AVP–Campionatul National 2009 etapa I-a Hobaia

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Vali Vesa
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Turneul AVP–Campionatul National 2009 etapa I-a Hobaia

Mesaj de Vali Vesa »

dan cotelici scrie: ...Ca sa lamurim lucrurile, normal ar fi ca pana la sfarsitul saptamanii viitoare, cluburile care au inscris echipe, sa achite integral taxa pentru prima mansa si sa anunte numele participantilor...
Scuze Dane, la 500 ron taxa... Puteam sa inscriu si eu 10 echipe si sa achit taxa. Dar nu mi se pare corect pentru cei ce n-au vazut postarea. Putem foarte bine sa fiu si eu in situatia lor...
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

Desi sunt printre cei de pe lista finala subscriu cu cei care nu au avut nici o sansa sa se inscrie.Nu pot sa cred ceea ce se intampla.Sugerez organizatorilor sa rezolve situatia limitand numarul de echipe/club sau prevad ca va izbucni cel mai mare scandal al calificarilor de pana acum.
Timp este destul, greu nu este, mai trebuie vointa.Puneti-va in situatia celor care au ramas pe dinafara.Pe unii ii cunosc, sunt pescari care au castigat concursuri si acum au ramas pe dinafara.

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

Nu e deloc placut ce se intampla asta e clar... totusi nu cred ca se astepta nimeni la o participare atat de numeroasa deci nu consider ca e vina cuiva ca s-a ajuns aici. Si eu s-a nimerit sa fiu pe faza si ma regasesc pe lista...dar cei care muncesc la ...... plm nu stiu ..cai ferate si nu au acces la internet decat de acasa?? ce vina au ca nici macar nu isi pot anunta intentia de participare?
Eu zic ca singura problema este ca lista s-a inchis... e doar o lista informativa...de ce sa se inchida? Lista se inchide cand 51 de avansuri sunt achitate. Cu nume clare de concurenti! Pana atunci lasati lumea sa se inscrie macar sa ne facem o idee pentru la anul ...
Repet lista trebuie inchisa cand sunt achitate 51 de avansuri...de fapt nici nu ar trebui sa fie cu avans la suma asta...integral din prima -- parerea mea si e posibil ca nici eu sa nu fiu deacord cu ea :D
Ultima oară modificat Mie Feb 25, 2009 22:00 de către Andrei I, modificat 1 dată în total.
Milionar excentric

Saky

Mesaj de Saky »

Din cate am vazut eu sant 13 cluburi cu acte in regula !!!!!!

52 inpartit la 13 = 4 (patru) echipe per Club !!!!!!

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

@Cornel Serbu &Marian Oprea

Energy carp renunta la 2 locuri .
Pelicanul renunta la un loc in favoarea lui Tata Nitu .
Rog alocatii locurile altor cluburi care doresc sa participe .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

barbumarius scrie:Desi sunt printre cei de pe lista finala subscriu cu cei care nu au avut nici o sansa sa se inscrie.Nu pot sa cred ceea ce se intampla.Sugerez organizatorilor sa rezolve situatia limitand numarul de echipe/club sau prevad ca va izbucni cel mai mare scandal al calificarilor de pana acum.
Timp este destul, greu nu este, mai trebuie vointa.Puneti-va in situatia celor care au ramas pe dinafara.Pe unii ii cunosc, sunt pescari care au castigat concursuri si acum au ramas pe dinafara.
dar dumneata, sau ceilalti care sunt asa de vehementi, de ce nu va puneti putin in locul organizatorilor care fac aceasta organizare numai din pasiune si fara a stii din-nainte ce impact va avea concursul, n-a facut altceva decat sa urmeze pasii normali in anuntarea unui cancurs si a lasa liber la inscrieri

incercati, deci sa fiti mai putin acuzatori, mai ales ca nu facem altceva decat sa ne gandim cum putem rezolva problema.
Ultima oară modificat Mie Feb 25, 2009 22:14 de către cornelserbu, modificat 1 dată în total.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Nu stiu de ce ,dar cred ca cineva savureaza momentul din plin !

La sedinta a sustinut ca pe taxa mica ies "lucruri ieftine" si nu-l credea nimeni. :lol:

Na participare in masa pe 500 ron ! :lol:

P.S. Faceti taxa de 15 mil si sa vedeti cum scad pretentiile de candidati la lotul national si automat se regleaza toate problemele.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ Vali Vesa

Vali, dupa ce am postat, am inceput sa dau telefoane la presedintii de cluburi, dar convorbirile s-au prelungit putin si pe net se-ntampla ce se-ntampla...pana sa te sun eu, tu te si inscrisesei...nu ma asteptam la asa ceva, zau !
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Sakal scrie:Din cate am vazut eu sant 13 cluburi cu acte in regula !!!!!!

52 inpartit la 13 = 4 (patru) echipe per Club !!!!!!
In situatia de fata cred ca fiecare club are dreptul la un nr. de echipe participante proportional cu nr. total al membrilor din acel club.

La cluburi cu 8 membri participa tot clubul , iar la cele cu 40 membri participa o cincime ? De Ce ? Restul nu au valoare ?

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

Sunt convins ca se va gasi o solutie de rezolvare a acestei probleme. Victor Serbu are dreptate, nu avea de unde sa stie ca locurile se vor ocupa in cateva ore, la sedinta ne gandeam serios daca vor fi 51 de echipe la start.

Eu sunt convins ca organizatorii primelor 2 etape vor gasi o cale de a rezolva aceasta problema.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”