Maestre ,Clubul Pelicanul organizeaza de 4 ani concurs intre membrii cu premii suportate de club ,pentru ca toti banii sunt la vedere iar ei trebuiesc cheltuiti pana la sfarsitul anului ,toti membrii stiu cati bani sunt si cum se cheltuiesc ,membrii conducatori nu au voie sa foloseasca nici un ban ,nici macar pentru a deconta un bilet de tramvai .Sakal scrie:@ V Oana
facetii un concurs de 72 de ore pe Darvari doar pt membrii Clubului vostruuuuu !!!!!!!
primele 4 echipe sa participe la Hobaia !!!!
Ps
lasati vrajeale ca aveti 2-3 miii de membrii(eu le mine in Club nu am acceptat pescari care in ultimii 2 ani au dus vreun peste acasa !!!!)si credetima ca am refuzat vre-o 50 de persoane !!!!
Daca ati acceptat SUTE de persoanee in Club inseamna ca ati facuto pentruu BANI !!!!!!!
Pana anul acesta bani au fost folositi pentru a participa primele trei echipe castigatoare ale concursurilor intre membrii la concursurile organizate de Pescar 4 Ever sau Clubul Pescarilor ,clubul Pelicanul achitand taxa de participare si absolut toata nada de care au avut nevoie .
Pentru anul acesta avem programate 3 manse de calificare in luna aprilie de cate 48 de ore fiecare .Vor participa 18 echipe la calificari ,iar primele 3 locuri vor fi premiate de catre Clubul Pelicanul cu taxa de participare ,toata nada si transportul echipelor pana la locul de concurs .
Nu este normal ca din 18 echipe care doresc sa participe la Campionatul National SA PARTICIPE DOAR 3 SAU 4 ECHIPE DIN CLUB ,CAND ALTE CLUBURI AU DOAR 5-6 MEMBRII ,MEMBRII CARE NU AU PARTICIPAT NICIODATA LA CONCURSURI