Turneul AVP–Campionatul National 2009 etapa I-a Hobaia

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
oanavictor
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Turneul AVP–Campionatul National 2009 etapa I-a Hobaia

Mesaj de oanavictor »

Sakal scrie:@ V Oana

facetii un concurs de 72 de ore pe Darvari doar pt membrii Clubului vostruuuuu !!!!!!!
primele 4 echipe sa participe la Hobaia !!!!

Ps
lasati vrajeale ca aveti 2-3 miii de membrii(eu le mine in Club nu am acceptat pescari care in ultimii 2 ani au dus vreun peste acasa !!!!)si credetima ca am refuzat vre-o 50 de persoane !!!!

Daca ati acceptat SUTE de persoanee in Club inseamna ca ati facuto pentruu BANI !!!!!!!
Maestre ,Clubul Pelicanul organizeaza de 4 ani concurs intre membrii cu premii suportate de club ,pentru ca toti banii sunt la vedere iar ei trebuiesc cheltuiti pana la sfarsitul anului ,toti membrii stiu cati bani sunt si cum se cheltuiesc ,membrii conducatori nu au voie sa foloseasca nici un ban ,nici macar pentru a deconta un bilet de tramvai .
Pana anul acesta bani au fost folositi pentru a participa primele trei echipe castigatoare ale concursurilor intre membrii la concursurile organizate de Pescar 4 Ever sau Clubul Pescarilor ,clubul Pelicanul achitand taxa de participare si absolut toata nada de care au avut nevoie .
Pentru anul acesta avem programate 3 manse de calificare in luna aprilie de cate 48 de ore fiecare .Vor participa 18 echipe la calificari ,iar primele 3 locuri vor fi premiate de catre Clubul Pelicanul cu taxa de participare ,toata nada si transportul echipelor pana la locul de concurs .
Nu este normal ca din 18 echipe care doresc sa participe la Campionatul National SA PARTICIPE DOAR 3 SAU 4 ECHIPE DIN CLUB ,CAND ALTE CLUBURI AU DOAR 5-6 MEMBRII ,MEMBRII CARE NU AU PARTICIPAT NICIODATA LA CONCURSURI :!: :!:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

MIRON scrie: ...etapa 2 max 51 echipe Hobaia organizator -clubul Ovidius
modelul ultimei etape :wink: e f bine si cum a scris VICTOR OANA!
Off topic,

Miron,

Merci mult, dar Clubul Ovidius nu are nevoie de imagine sau reclama si nu are interese comerciale. Nu e interesat sa organizeze o etapa. A vrut sa se implice (dezinteresat) prin organizarea unei etape pe Tancabesti, dar propunerea n-a fost acceptata. Ca e balta dezechilibrata. Si in final a fost acceptata, dar pentru alt club :evil: Sa le fie de bine.

On topic,

Au fost lupte seculare pentru nominarea etapelor, acum ce facem, schimbam regulamentul??? Unii oameni au pierdut timp sa-l faca...
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

In momentul in care un numar de cluburi au participat la stabilirea regulamentului de desfasurare al Turneului AVP, in mod normal ar trebui ca acelasi numar de cluburi sa se regaseasca pe listele de participare. Este un detaliu care a scapat si se poate rezolva prin stabilirea de comun acord a celor care au intocmit regulamentul a numarului de echipe ce revine fiecarui club.
Conditia de a fi un bun pescar nu este direct proportionala cu potenta financiara si cred ca acest criteriul de marire al taxei nu e relevant.
In cadrul clubului, presedintele sau comitetul director al acestuia poate stabili o ierarhie in functie de mai multe criterii(rezultatele obtinute, experienta, disponibilitatea din punct de vedere al timpului etc.) si hotareste care echipe partcipa si care nu.
Sau se organizeaza 2-3 mini etape in cadrul clubului si rezultatele decid echipele.
P.S. Parerea mea.
C. S. PELICANUL

Bogdan Guguianu

Mesaj de Bogdan Guguianu »

Banuiesc ca nimeni nu se astepta sa fie atat de multi care doresc sa participe. Pentru a pastra caracterul open al turneului propun ca pt. etapa 1 sa se accepte toate echipele ce doresc sa participe cu conditia sa achite integral taxa intr-un interval de timp cat mai scurt (2 saptamani). De indata ce stim exact numarul de echipe, organizatorii de etape se vor intalni si vor lua o decizie, chiar daca aceasta va implica modificarea regulamentului de organizare.
Am tolba plina !

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Inca una de criza : :D

Echipele care nu au ocupat in viata lor un podium sa ne lase ... :D

Fara suparare, dar aici se desfasoara calificarile pentru echipa nationala !

Daca se simte cineva jignit sa ia aminte ca el a jignit primul incercand sa se inscrie la calificari.

Saky

Mesaj de Saky »

@ V Oana

Sakaluuuuu(adica eu) Organizeaza concursuri de pescuit la crap pe echipe de cate 2 pescari din 2001 !!!!(douamiiunu) :!: :!: ( Dorin Antonescu si Catalin Prichici poate sa confirme) SI ASTA O ZIC DOAR ASA,NU CA SA MA LAUD !!!!

EU NU SANT CURIOS SA AM 150 DE MII DE MEMBRII DOAR CA SA FAC BANI !!!!!!!!!!!!!!!
IN ARAD PESCARII CARE AU DUS CRAPI ACASA IN ULTIMII 2 ANI(DE CAND LE AM SPUS CA FAC CLUB) NU MAI AU CE CAUTA LA MINE IN CLUB !!!!!(SI CREDETIIMA CA SANT VREO 50 DE PERSOANE !!!) EU NU AM FACUT CLUB CA SA FAC BANI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PS
DACA AI 500 DE MII DE MEMBRII !!! FACI CALIFICARI INTRE MEMBRII !!!!
DACA AI 8 MEMBRII ATUNCI II TRIMITI PE AIA 8 !!!!!!!!!!!!!!

SCURT !!!!!!!

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

Eu i-as propune lui Cornel sa lase lista deschisa citeva zile, dupa care in functie de Nr. echipelor inscrise se poate gasi o solutie.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Bogdan Guguianu scrie:Banuiesc ca nimeni nu se astepta sa fie atat de multi care doresc sa participe. Pentru a pastra caracterul open al turneului propun ca pt. etapa 1 sa se accepte toate echipele ce doresc sa participe cu conditia sa achite integral taxa intr-un interval de timp cat mai scurt (2 saptamani). De indata ce stim exact numarul de echipe, organizatorii de etape se vor intalni si vor lua o decizie, chiar daca aceasta va implica modificarea regulamentului de organizare.
cred ca este propunerea cea mai buna, dar mai bine sa mai ascultam si altele...
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Mugur Ioan

Mesaj de Mugur Ioan »

Si eu as vrea sa particip dar vad ca e imbulzeala mare, se da ceva mocka?? Sau au bagat pui la Nea Matache???

Poate se gandeste cineva, un pic mai mult, si lasa pentru prima mansa, cu o taxa mai mare, numarul maxim de echipe pe care le suporta Hobaia, iar primele 51 sa mearga la Darvari. O sipla propunere..............

Incep sa-mi pierd entuziasmul gandindu-ma ca e mare imbulzeala si iarasi revenim la "a da din coate".
"Cine face si desface, toata ziua are ce face."
Mugur

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Bogdan Guguianu scrie: ...etapa 1 sa se accepte toate echipele ce doresc sa participe cu conditia sa achite integral taxa intr-un interval de timp cat mai scurt (2 saptamani)...
Bogdane,

Inscriu eu maine (si platesc taxa integral) 30 de echipe! Si le si aduc, nu conteaza ca sunt guvidari. Ceva rau in "laturi" ii invat sa faca. E bine???

Gata, nu mai postez nimic ca-mi creste tensiunea.

Ce echipe in afara de prietenii din Oltenia vor sa se mai inscrie??? Chiar au echipe bune (Doru, :wink: )
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”