Turneul AVP -Crap - SISTEM DE PUNCTARE

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Dan Mitranescu
Veteran
Puncte: 0

Re: Turneul AVP -Crap - SISTEM DE PUNCTARE

Mesaj de Dan Mitranescu »

Zarguzon Adi scrie:Ceva bun si corect dupa 2 zile de discuti 4 din 6 etape .

PS : Dane te-ai hotarat anul acesta participi????????sau ai emotii.
Singura mea problema in a participa era pe loturi de 8+1 . Nu ma acomodez asa usor... :wink:

Pe echipe de 2 particip in orice situatie .Am anuntat de mult asta pe alt site. Emotii exista ca la orice concurs.

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

@Dan Mitranescu
scuze dar PS-ul era adresat lui Dan Cotelici care de trei ani de zile face diverse scheme dar nu participa;
in al doilea rand nu ne cunoastem atat de bine sa te chestionez daca participi sau nu; :D :D :D

Dan Mitranescu
Veteran

dan cotelici scrie:Dane vad ca esti singurul interesat sa dezbata sistemul asta.
Din punctul tau de vedere de ce sistemul anterior cu 4 etape/4 balti, o triere dupa primele 2 etape, alta triere dupa a treia si o finala la care participa doar echipe interesate de titlu si castigarea unui loc in lot, cu costuri mult mai mici, care asigura o suma de bani pentru deplasare (la care s-ar putea adauga contributia AVP), este inferior ?
Raspunsul meu este pur teoretic din punct de vedere sportiv: sistemul gen "campionat" este intotdeauna mai elocvent decat cel "eliminator" ...in orice sport. Partea materiala a calificarilor nu ma interesat niciodata. Si nici "ciolanu"... :D

Dan Mitranescu
Veteran

Zarguzon Adi scrie:@Dan Mitranescu
scuze dar PS-ul era adresat lui Dan Cotelici care de trei ani de zile face diverse scheme dar nu participa;
in al doilea rand nu ne cunoastem atat de bine sa te chestionez daca participi sau nu; :D :D :D
:wink:

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

aaa, sa nu uit, ce remarca credeti ca mi-a aruncat cornel rosioru in pauza sedintei agvps...citez, daca vreti razboi, atunci stati ca va aratam noi razboi...am ramas cu gura cascata, mai ales ca m-am dus acolo fara ganduri razboinice,

din fericire, am reusit sa inregistreez pe mobil atat sedinta cat si discutiile din "foaier", iar cand am reascultat totul acasa, nu-mi venea sa cred ca sunt antrenat intr-un razboi aproape mondial :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

cornelserbu scrie:aaa, sa nu uit, ce remarca credeti ca mi-a aruncat cornel rosioru in pauza sedintei agvps...citez, daca vreti razboi, atunci stati ca va aratam noi razboi...am ramas cu gura cascata, mai ales ca m-am dus acolo fara ganduri razboinice,

din fericire, am reusit sa inregistreez pe mobil atat sedinta cat si discutiile din "foaier", iar cand am reascultat totul acasa, nu-mi venea sa cred ca sunt antrenat intr-un razboi aproape mondial :D

Cornele, eu te inteleg. Participind pt. prima data, ca invitat, la o sedinta AGVPS din cauza emotiilor nu ai inteles nimic? :D
Audienta a priceput ''intentia voastra'', numai ca, comportamentul de obor care l-ati afisat nu a cadrad si nu va luat nimeni in seama. Mai aveati la un colt sa va dea afara din sala Dl. Bentu.
Normal atita timp cit nu ai participat la o sedinta decit la nivelul Dirvariului. :D

Stai linistit ca nu esti angrenat in nici un razboi.
De fapt te razboiesti cu cineva?

Ai inregistrat pe telefon? fi sincer, eu am observat, ai avut si o camera ascunsa. :D
Sa-mi dai si mie inregistrarea sa ma distrez cu ineptiile debitate de unii. :D

Te rog nu mai dezinforma lumea. Turneul ALP va avea loc.
Si dezinformarea e un razboi, eu sigur nu particip la el.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

cornel rosioru
maestru emerit

cornelserbu scrie:................................................................................................................................

desi dl. val pangica, mai nou, vicepresedinte al apcr, minte cu nerusinare in fata conducerii agvps cum ca apcr a vrut calificari si campionat national 2008 decente, dar, un numar de cluburi de pescuit sportiv (g6), s-au apucat sa faca o federatie care contravenea total intereselor agvps si colac peste pupaza au mai si boicotat amarata de apcr care a fost "lovita" din toate partile....n-am avut ce face si i-am aratat d-lui bentu o postare a lui andrei vlladeanu unde el era singurul care "instiga" la formarea unei federatii (ceea ce noi stim cu totii), moment in care cornel rosioru anunta cu nonsalanta ca andrei vladeanu a fost exclus din apcr tocmai pe acest motiv...sa auzi si sa nu crezi...pana unde pot merge unii pentru a-si satisface inteesele, zic eu obscure.....................................................................

:lol: Ai incurcat inregistrarile. :lol:

:lol: Noroc ca aveai leptopul la tine, intimplator si revista ALP. :lol:
Ultima oară modificat Sâm Feb 07, 2009 19:22 de către cornel rosioru, modificat 1 dată în total.
Cornel Rosioru ,

cornel rosioru
maestru emerit

cornelserbu scrie:aaa, sa nu uit, ce remarca credeti ca mi-a aruncat cornel rosioru in pauza sedintei agvps...citez, daca vreti razboi, atunci stati ca va aratam noi razboi...am ramas cu gura cascata, mai ales ca m-am dus acolo fara ganduri razboinice. :D

:lol: Inocentule, ai venit sa vezi cum decurge o sedinta AGVPS ? :D
Cornel Rosioru ,

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

[quote="Zarguzon Adi"]@Dan Mitranescu
in al doilea rand nu ne cunoastem atat de bine sa te chestionez daca participi sau nu; :D :D :D[/quote]

Pentru mine a participa sau nu a fost de fiecare data o optiune personala, sustinuta cu banii mei si care a depins doar de sistem.:lol: :lol: :lol:
Inteleg ironia fina dar spune cate participari la calificari ai avut tu in ultimii 6 ani si cate am avut eu?
The second best is the first loser!

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

Si inca ceva.
Daca pentru tine participarea la calificarile din trecut este un criteriu "sine qua non" pentru "a putea sa faci scheme" sau sa le judeci si tinand cont cine a mai postat pe tema asta, am impresia ca ti s-a pus pata pe mine. :lol: :wink:
The second best is the first loser!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”