Turneul AVP - propunere regulamentara anticriza

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

dan cotelici
Puncte: 0

Re: Turneul AVP - propunere regulamentara anticriza

Mesaj de dan cotelici »

De ce nu 5000 :lol: ....... cu lectii de "casting", "polenting" si "clubing" incluse.
The second best is the first loser!

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

Vladut Mateianu scrie:Mie nu m-i se pare normal ca niste concurenti care vin prima oara in viata la un concurs sa se bata din prima cu pescari gen Tata Nitu,Maty,Serbu,Gogu etc , adica pescari care fac parte din elita carpfishingului romanesc. \de aceea sustin varianta cu etapele de precalificari (eliminatorii), doar ptr a selecta putin concurentii.....
Marea problema............sa lasam masele sa se confrunte cu elita. :shock: Nu cred ca elita are vreo problema sa se confrunte cu cei care "vin prima oara in viata la un concurs " :lol:
The second best is the first loser!

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

La o taxa de 2500 lei pentru toate mansele ( taxa modica de 500 lei pe mansa accesibila oricui) pentru 60 echipe inscrise inseamna 150.000 lei !!! ( 35.000 euro ).

Va dau cuvantul de onoare ca am cunostinta de 3-4 echipe care vor sa participe la concursul de la Cercani (taxa 300 lei) si vor sa renunte la acesta si sa vina la Calificari : " pentru un milion de caciula mergem la crapi daia mari ! ".
Sunt multe astfel de situatii si inca nu au aparut toate ...

In continuare astept raspunsuri de la organizatori .

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

da Dane si eu stiu cateva echipa care vin numai ca sa pescuiasca 3 zile pe aceaste balti(pe taxa asta mica) si care nu au nici o treaba cu ,calificarile....!(daca e ...e daca nu avem cum sa ne scoatem parleala :mrgreen: )

- cu totul ca nici eu nu dispun asa bine de finante sunt de acord sa platesc inainte taxa pe tot turneul si-mi asum riscul ca pot iesii din turneu dupa prima mansa .Cine nu risca nu castiga :wink:

ps... cu ocazia asta scapam si de echipele de sacrificiu :roll: .Si ajuta si organizatorii din mansele cu mai putin concurenti la acoperirea cheltuielilor la o taxa mica .NOTA 10 pt idee :wink:
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

Ca si finantare ar fi perfect, dar ginditi-va ca turneul va avea din ce in ce mai putine echipe.
Pe linga cele care si-au propus sa vina la o mansa, maxim 2 pt. ca e ieftin, mai sunt si echipe (si nu putine) care isi doresc sa ajunga in finala.
Fata de acestea ar fi corect sa la iei banii inainte?
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

acum depinde pe ce se bazeaza turneul AVP pe cantitate sau calitate :wink: ..eu cred ca de la 40 echipe care platesc integral turneul se strang tot atatia bani decat de la 70 prima mansa,51 a doua mansa etc,etc.

ps. macar banii in avans pt. 3 MANSE ca normal trebuie sa mergi la minim 3 din 5 ...cine chiar vine pt calificari plateste oricum 3 manse .
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

cornel rosioru scrie:Ca si finantare ar fi perfect, dar ginditi-va ca turneul va avea din ce in ce mai putine echipe.
Pe linga cele care si-au propus sa vina la o mansa, maxim 2 pt. ca e ieftin, mai sunt si echipe (si nu putine) care isi doresc sa ajunga in finala.
Fata de acestea ar fi corect sa la iei banii inainte?
Majoritate celor care tintesc sa ajunga sus (real) oricum sunt nevoiti sa mearga la toate cele 5 manse si sa plateasca 2500 lei in total, intradevar esalonat.

Avantajul pe care-l au achitand inainte este clar:

-conditii echilibrate diminuand standurile cu potential scazut
-conditii financiare mult mai bune pentru finalisti ,organizatori si de ce nu pentru castigatorii manselor .

Toti cei care cred cu adevarat in rezultatele lor sunt de acord cu aceste lucruri , iar pentru rezolvarea lor nu trebuie decat sa achite de la inceput suma integral.

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

@petre iulian
ALP vrea calitate, pretul scazut al etapelor la dorit altcineva.
Eu si Andrei am sustinul o taxa mai mare pt. a nu ajunge in situatia actuala.
Acum nu mai avem ce face. Am sustinut si sustin, prea multa democratie duce la anarhie.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

George-Alexandru
Partener Crapmania.ro

Mesaj de George-Alexandru »

parerea mea este ca principala problema nu este neaparat taxa ci selectia echipelor care trebuie sa plece din alta parte si anume de la cluburi.
George Alexandru
General Manager 4Carp
Presedinte C.S. Green Lake
ViceCampion National 2014

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

George-Alexandru scrie:parerea mea este ca principala problema nu este neaparat taxa ci selectia echipelor care trebuie sa plece din alta parte si anume de la cluburi.
George,

Nu s-a discutat chestia asta. Hai s-o lasam asa ca nu ajungem nicaieri. Si mai creem si animozitati intre cluburi si/sau cei neinregimentati inca :lol: Turneul AVP trebuie regandit pentru 2010, in urma experientei din 2009. Orice inceput e greu.
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”