WCC 2009...LAC DE MADINE..FRANTA..

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
alex coman
Puncte: 0

Re: WCC 2009...LAC DE MADINE..FRANTA..

Mesaj de alex coman »

Nobody scrie:
alex coman scrie:
Ma ,hai nu ne mai inebuni ,chestia e ca .... ce...... si tu esti ruda cu Koos Walters & Bert Teuben ?
- da, sunt si mama si tatal lor, dar ei nu sunt rude intre ei si nici unul dintre ei nu este ruda cu mine.
- e doar o informatie, monsieur, atat si nimic mai mult - nu-i place: o sterge!!!

SERIOS :shock:
ALEX COMAN

alex coman

Mesaj de alex coman »

Mai bn sa o lasam balta ,pt k aici pe topicul asta nu-si au rostu ,crezi ca interesa pe cineva cu ce bile a prins cipica ciortanul ala..... sau ce vroiai sa spui... :idea: cred k inteleg vrei sa te afirmi ca bun cunoscator.
ALEX COMAN

Doeat
pescar de competitie

Mesaj de Doeat »

ulvan scrie:Doeat, nu e nici un macel. Ar trebui sa stii ca poti sa fi pescar bun, dar pe un loc care nu tine peşte pur şi simplu nu prinzi. Iar cei care reprezinta romania sunt pescari cu state vechi. :wink:
cu tot respectul pentru cei care participa ( nu contest ca nu sunt pescari cu state vechi) dar din cate echipe sunt din romania deabea sa puncteze o singura echipa ii destul de nasol ca renume. Noi romanii ne gasim tot timpul scuze, ba ca locul , ba nu vremea, aia si aia. Locul poate face diferenta la clasament, aici ai dreptate, dar de punctat ar trebui sa punctezi pe orice stand ....ca doar nu sunt standuri fara luciu de apa , plus ca ii voie si cu barca.
Roland K.
KRap-Baits RO

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

Doeat scrie:
ulvan scrie:Doeat, nu e nici un macel. Ar trebui sa stii ca poti sa fi pescar bun, dar pe un loc care nu tine peşte pur şi simplu nu prinzi. Iar cei care reprezinta romania sunt pescari cu state vechi. :wink:
cu tot respectul pentru cei care participa ( nu contest ca nu sunt pescari cu state vechi) dar din cate echipe sunt din romania deabea sa puncteze o singura echipa ii destul de nasol ca renume. Noi romanii ne gasim tot timpul scuze, ba ca locul , ba nu vremea, aia si aia. Locul poate face diferenta la clasament, aici ai dreptate, dar de punctat ar trebui sa punctezi pe orice stand ....ca doar nu sunt standuri fara luciu de apa , plus ca ii voie si cu barca.
Doeat..cateva intrebari la care te rog sa raspunzi sincer:
1. crezi ca sectorul castigat de echipa voastra la Darvari se datoreaza in principal pregatirii, experientei si strategiei voastre...sau mai degraba factorul determinant a fost locul in perioada de timp respectiva?
2. Crezi ca dintre pescarii cunoscuti care au cel putin 3-5 concursuri importante pe an, mai sunt si pescari care nu sunt in stare sa prinda un amarat de peste in 3 zile ..din cauza nepregatirii lor?
3. intre un loc f bun nadit cu porumb si un loc f prost nadit cu cele mai ale dracu bile.... ce loc crezi ca va castiga? presupunem ca pescarii sunt identici ca valoare.

Cine are impresia ca pescarul, strategia sau nada se pot impune si pe un loc prost...nu are o treaba cu pescuitul.
Scuzele nu sunt atunci cand 4-5 echipe cunoscute nu reusesc sa prinda peste ...ci "scuzele" sunt atunci cand ne mandrim ca am castigat concursul datorita pregatirii, tacticii si nadei noastre de pe un loc consacrat. Pescarul bun stie sa obtina maximum de pe un loc bun...si tot el o ia in mana pe un loc prost.

Cred ca tot ce ma pot ura de aici inainte alor nostri la WCC este ..O TONA DE NOROC!
Milionar excentric

Nobody

Mesaj de Nobody »

Ca sa ne lamurim si sa nu ne "ciocuim": mi-am dat seama ca e prea "groasa", dar cand am vrut s-o repar m-am trezit deja citat de monsieurul Alex. Recunosc c-am vrut sa-l provoc pe Vladutz ca...prea e prea "rotund" cand e vorba de 1016. :D :D

ps: eu folosesc 1016 - "sculptate"

Ref Madine: de cate ori nu ati fost la pescuit si mai toti ceilalti de pe balta au prins si voi nu, cu toate ca ati folosit tot arsenalul de scule, nade, momeli si cunostiinte?

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

Nobody scrie:Ca sa ne lamurim si sa nu ne "ciocuim": mi-am dat seama ca e prea "groasa", dar cand am vrut s-o repar m-am trezit deja citat de monsieurul Alex. Recunosc c-am vrut sa-l provoc pe Vladutz ca...prea e prea "rotund" cand e vorba de 1016. :D :D
Bine :) dar eu as pune pariu ca ai cioc :)) si nu esti clona esti clon_ash :)

Noroc!
Milionar excentric

Nobody

Mesaj de Nobody »

Andrei I scrie:
Nobody scrie:Ca sa ne lamurim si sa nu ne "ciocuim": mi-am dat seama ca e prea "groasa", dar cand am vrut s-o repar m-am trezit deja citat de monsieurul Alex. Recunosc c-am vrut sa-l provoc pe Vladutz ca...prea e prea "rotund" cand e vorba de 1016. :D :D

Noroc!
Hai sa punem pariu! Cu cat te bagi?

ReMuS

Mesaj de ReMuS »

Doeat scrie:
Doeat, daca ai sta si gandi putin, nu doar posta aiurea, poate ai pricepe cum stau lucrurile pe lacurile de genul Madine. Este un luciu de peste 1000 de hectare, cu o densitate mica de crap, predominand exemplarele capitale, cum se vede dupa capturi. Pana acum sau prins in jur de 130 de crapi la tot atatea echipe, in 5 zile de concurs. Mai mult de jumatate din echipele participante nu au punctat. Au fost natiuni(ex Africa de Sud, castigatoarea de anul trecut a Cupei Mondiale) care sunt la a treia participare si abia anul acesta au reusit sa puncteze.Tie greu sa crezi ca sunt portiuni de cateva zeci de hectare pe lacurile de asemenea dimensiuni pe unde nu trece ''picior'' de crap? Mie nu :wink: .
Poti sa punctezi macar, cum ai spus, pe orice stand pe un lac de 30-40-100 de hectare,cu alta densitate de peste, unde poate pescarul si nada face diferenta, dar parerea mea ca pe intinderile astea imense de apa fii sigur ca nu nada sau priceperea pescarilor este cea mai importanta , ci in proportie de 70% locul. Pe urma vine localizarea, ''barca'' :D si restul. Este usor sa critici de acasa de la calculator, dar as vrea sa te vad cat si cum ai puncta daca ai fii cazut pe un sector unde sau prins tot concursul doi crapi(adevarat ca, capitali) cum este cazul lui Tite si al lui Micula.
Remus Lenghel

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

Nobody scrie:
Andrei I scrie:

Noroc!
Hai sa punem pariu! Cu cat te bagi?
Cu un kg de 1016 :))..ca am o bafta de speriat la pariuri :)))
Milionar excentric

marcu

Mesaj de marcu »

nobody, pentru ca esti un...nimeni :mrgreen: :mrgreen: lasa ciocul mic si nu te mai rupe in figuri aici :evil: :evil: as fi vrut sa-ti vad maiestria in ale pescuitului daca erai acolo........daca ai tupeu posteaza cu numele tau

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”