am desigur, doar sunt roman. le tin pumni stransi ( mai ales la peter imi e prieten)Val scrie:"succcesuri" baieti si speram sa aduceti ceva trofee in scumpa noastra tara. fiti tari si bafta multa
bafta muuuulta peter
Ai ceva cu baietii astia ???

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
am desigur, doar sunt roman. le tin pumni stransi ( mai ales la peter imi e prieten)Val scrie:"succcesuri" baieti si speram sa aduceti ceva trofee in scumpa noastra tara. fiti tari si bafta multa
bafta muuuulta peter
Si de ce ii nenorocesti cu urarea "bafta" ? Sau chiar nu intelegi apropo-ul meu initial ...danielcotoz scrie:am desigur, doar sunt roman. le tin pumni stransi ( mai ales la peter imi e prieten)Val scrie:"succcesuri" baieti si speram sa aduceti ceva trofee in scumpa noastra tara. fiti tari si bafta multa
bafta muuuulta peter
Nu a inteles aluziadanielcotoz scrie:am desigur, doar sunt roman. le tin pumni stransi ( mai ales la peter imi e prieten)Val scrie:"succcesuri" baieti si speram sa aduceti ceva trofee in scumpa noastra tara. fiti tari si bafta multa
bafta muuuulta peter
Val scrie:Mesaj de pe Twitter-ul competitiei :
PVTV 16 currently have 4 fish waiting to be weighed! Pictures when the guys get back to the office - PV TV 16 e standul lui Paraschiv si Capitanu . Oricum oficial ei sunt pescarii care au luat un peste in acest an .