Moderatori: Dan Mateianu, gor965
Vrei sa cumperi o baza de date sau cum ?...ca altfel, nu vad ce admin de sit ti-ar fi raspuns afirmativ, in public, la intrebarea pe care ai pus-o ?!Albert scrie:..daca spui tu asa o fi. Mersi de raspuns.
Albert scrie:Lol gor.
Am intrebat deoarece am primit mailuri de la doua magazine on-line. Singura legatura intre ele si mine ar fi acest forum.
Nush ce-i cu moderatorii de pe forumul asta, in ultimul timp ati devenit tare circumspecti si afectati
De cate ori ai auzit sau ai vazut ca te intreaba cineva din staff-ul unui sit, daca-i dai voie sa iti foloseasca adresa de mail ? Eu de asa ceva n-am auzit niciodata, singurele cazuri cu care as face totusi legatura fiind acelea in care benevol, iti dai acordul ca in cadrul unei campanii publicitare, o firma sa-ti foloseasca datele personale, cu mentiunea ca acestea nu vor fi facute publice !Albert scrie: Totusi, daca cei de aici se joaca cu mailurile noastre ar fi bine sa ne intrebe.Nu vad nimic rau in asta atat timp cat au acordul userilor.
De curiozitate intreb, inainte sa-ti faci cont pe un magazin on-line sau un alt sit de profil, citesti mereu regulile de utilizare si politica de confidentialitate expuse de catre respectivul sit ?Albert scrie:De fiecare data cand am "dibuit" ca mailul meu e dat aiurea.Am intrebat, mi s-a raspuns si m-am comportat in consecinta. Chestia asta cu "intimitatea" pe net e importanta pentru mine asa ca o tratez ca atare. Multa lume nu da doi bani pe asta..tocmai d-aia se practica spamuirea ....mai ales asta de nisa. Nu e putin lucru sa ai o baza de date cu niste oameni care-s interesati de-o activitate asa nisata cum e pescuitul la crap.gor965 scrie: De cate ori ai auzit sau ai vazut ca te intreaba cineva din staff-ul unui sit, daca-i dai voie sa iti foloseasca adresa de mail ?
Din punctul meu de vedere ar fi buna o clarificare despre subiect. Pentru mine e suficient, momentan, raspunsul lui Viorel M dar poate mai sunt si alti useri care au aceiasi problema si n-o "verbalizeaza".