COMUNICAT CRAPMANIA.RO - CURATENIE PE FORUM

Comunicate, anunturi si informatii.

Moderatori: Dan Mateianu, gor965

Dan Mateianu
Site Admin
Puncte: 300

COMUNICAT CRAPMANIA.RO - CURATENIE PE FORUM

Mesaj de Dan Mateianu »

Echipa CRAPMANIA.ro anunta ca incepand de astazi nu se mai permit pe forumul acestui site atacuri la persoana, ci numai discutii la subiect legate de pescuitul la crap. Orice user va incalca aceasta regula urmeaza a fi in prima instanta atentionat, iar apoi banat. Masura vine in sprijinul pescarilor care chiar au ceva de intrebat sau de dezbatut pe forum, in sprijinul discutiilor constructive si al schimburilor de idei sau impresii.

Echipa CRAPMANIA.ro considera ca in acest mod numarul utilizatorilor va creste, iar cei aflati la inceput de drum vor capata curaj sa intre in vorba cu veteranii.
Ne cerem scuze acelora care savurau scandalurile si promiscuitatea limbajului pentru ca ii vom priva de show-ul zilnic gratuit de pe forumul crapmania.
Ne-am propus sa dam ora exacta in pescuitul la crap si o sa o dam. Dar nu cu scandaluri, obraznicii si injuraturi. Ci cu pescuit adevarat la la crap, in vorbe, fotografii si imagini.

Dan Mateianu
Site Admin

Re: COMUNICAT CRAPMANIA.RO - CURATENIE PE FORUM

Mesaj de Dan Mateianu »

Astazi, 08 noiembrie 2010 au fost debanati toti userii ce au primit ban ptr scandal, etc cu mentiunea ca la prima abatere sanctiunea va reveni definitiv.

Orice incercare de instigare la scandal va atrage banarea permanenta a utilizatorului respectiv.

Va multumim ptr intelegere.

Echipa Crapmania.ro

claudiue
Puncte: 0

Mesaj de claudiue »

Dan M scrie:Echipa CRAPMANIA.ro anunta ca incepand de astazi nu se mai permit pe forumul acestui site atacuri la persoana, ci numai discutii la subiect legate de pescuitul la crap. Orice user va incalca aceasta regula urmeaza a fi in prima instanta atentionat, iar apoi banat. Masura vine in sprijinul pescarilor care chiar au ceva de intrebat sau de dezbatut pe forum, in sprijinul discutiilor constructive si al schimburilor de idei sau impresii.

Echipa CRAPMANIA.ro considera ca in acest mod numarul utilizatorilor va creste, iar cei aflati la inceput de drum vor capata curaj sa intre in vorba cu veteranii.
Ne cerem scuze acelora care savurau scandalurile si promiscuitatea limbajului pentru ca ii vom priva de show-ul zilnic gratuit de pe forumul crapmania.
Ne-am propus sa dam ora exacta in pescuitul la crap si o sa o dam. Dar nu cu scandaluri, obraznicii si injuraturi. Ci cu pescuit adevarat la la crap, in vorbe, fotografii si imagini.
Din pacate nu o sa va tineti de promisiunea asta....

Lao
pescar de competitie

Mesaj de Lao »

claudiue scrie: Din pacate nu o sa va tineti de promisiunea asta....
Nici eu nu cred.
Dar ce o sa faceti cu cei care ii ia in balon pe cei incepatori care mai pun cate o intrebare banala pt majoritatea? Ca sunt destui profesori care se dau smecheri si destui snobi care fac bascalie daca cineva are o lanseta sau mulineta din dragoane....

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

Asta este un început si o mare bucurie pentru mine, nu v-am bătut la cap degeaba.
Acum poate vad si eu roadele :wink:
Balta Puiesti

Dan Mateianu
Site Admin

Mesaj de Dan Mateianu »

claudiue scrie:
Dan M scrie:Echipa CRAPMANIA.ro anunta ca incepand de astazi nu se mai permit pe forumul acestui site atacuri la persoana, ci numai discutii la subiect legate de pescuitul la crap. Orice user va incalca aceasta regula urmeaza a fi in prima instanta atentionat, iar apoi banat. Masura vine in sprijinul pescarilor care chiar au ceva de intrebat sau de dezbatut pe forum, in sprijinul discutiilor constructive si al schimburilor de idei sau impresii.

Din pacate nu o sa va tineti de promisiunea asta....
o sa ne tinem.

avem rugamintea insa ca orice postare vi se pare a fi scandaloasa sa o raportati prin "Raporteaza acest mesaj".

Martin

Mesaj de Martin »

Am constatat că...marile scandaluri pe forum, au fost generate şi întreţinute de cei cu state vechi aici.
Cei noi, precum şi eu, am...reuşit să punem câteva întrebări banale, întrebări la care s-a răspuns, în general de către "profesori" la derută şi mişto ! "Hai să râdem şi de ăsta, uite ce prostalău e "
Să nu mai vorbesc de scandalurile provocate de participanţii nemulţumiţi de rezultatele concursurilor. Cu ăştia cum veţi proceda ?? Unde îşi vor mai spălă rufele murdare ??

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Martin scrie:Am constatat că...marile scandaluri pe forum, au fost generate şi întreţinute de cei cu state vechi aici.
Cei noi, precum şi eu, am...reuşit să punem câteva întrebări banale, întrebări la care s-a răspuns, în general de către "profesori" la derută şi mişto ! "Hai să râdem şi de ăsta, uite ce prostalău e "
Tot in general, cei noi nu dau doi bani pe continutul forumului de pana in momentul inregistrarii lor. Vor sa li-i se raspunda repede,la obiect si fara sa fie apoi nevoie de prea mult efort la citire (mura-n gura) ! De cele mai multe ori raspunsul la intrebarile incepatorilor se afla deja prin diferite pagini ale forumului . Cine-i atat de comod incat sa intrebe o chestie mult prea banala ptr. utilizatorii vechi, fara a rascoli putin forumul inainte, se expune riscului de a nu primi raspuns sau de a primi unul pe masura efortului pe care-l fac ! Prin implicarea staff-ului tehnic, riscul acesta poate fi mult diminuat...dar nu poate fi exclus complet !
Martin scrie: Să nu mai vorbesc de scandalurile provocate de participanţii nemulţumiţi de rezultatele concursurilor. Cu ăştia cum veţi proceda ?? Unde îşi vor mai spălă rufele murdare ??
Unde scrie ca nemultumirile unora trebuiesc manifestate exclusiv pe forum si trebuiesc asezonate cu injurii si amenintari ? Cat timp vor exista competitii vor exista oameni care castiga si oameni care pierd. Divergentele de opinii ,parerile pro ori contra sau manifestarile de (ne)multumire, pot fi exprimate si prin posturi cu si de bun simt !...parerea mea ! :D
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Cine garanteaza impartialitatea judecarii mesajelor? Cine da tonul la: ... va rog ... va multumesc...?
Urban culture.

Lao
pescar de competitie

Mesaj de Lao »

Lasa Gore ca nu-i chiar asa! E plin forumul asta de ......... Si tu stii foarte bine ca esti moderator pe inca unul si activ pe al treilea, sunt cam aceeasi mustierii pe forumuri. Martin stie ce spune: a fost un topic referitor la cat se tine crapul pe saltea, s-a dat un raspuns si de aici o intreaga luare la misto si polemica ieftina si nici macar nu erau documentati.

Post Editat -> Gor965
Fara etichetari vulgare, daca tot vrem sa schimbam ceva !

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comunicate CRAPMANIA.RO”