Moderatori: Dan Mateianu, gor965
Din pacate nu o sa va tineti de promisiunea asta....Dan M scrie:Echipa CRAPMANIA.ro anunta ca incepand de astazi nu se mai permit pe forumul acestui site atacuri la persoana, ci numai discutii la subiect legate de pescuitul la crap. Orice user va incalca aceasta regula urmeaza a fi in prima instanta atentionat, iar apoi banat. Masura vine in sprijinul pescarilor care chiar au ceva de intrebat sau de dezbatut pe forum, in sprijinul discutiilor constructive si al schimburilor de idei sau impresii.
Echipa CRAPMANIA.ro considera ca in acest mod numarul utilizatorilor va creste, iar cei aflati la inceput de drum vor capata curaj sa intre in vorba cu veteranii.
Ne cerem scuze acelora care savurau scandalurile si promiscuitatea limbajului pentru ca ii vom priva de show-ul zilnic gratuit de pe forumul crapmania.
Ne-am propus sa dam ora exacta in pescuitul la crap si o sa o dam. Dar nu cu scandaluri, obraznicii si injuraturi. Ci cu pescuit adevarat la la crap, in vorbe, fotografii si imagini.
Nici eu nu cred.claudiue scrie: Din pacate nu o sa va tineti de promisiunea asta....
o sa ne tinem.claudiue scrie:Din pacate nu o sa va tineti de promisiunea asta....Dan M scrie:Echipa CRAPMANIA.ro anunta ca incepand de astazi nu se mai permit pe forumul acestui site atacuri la persoana, ci numai discutii la subiect legate de pescuitul la crap. Orice user va incalca aceasta regula urmeaza a fi in prima instanta atentionat, iar apoi banat. Masura vine in sprijinul pescarilor care chiar au ceva de intrebat sau de dezbatut pe forum, in sprijinul discutiilor constructive si al schimburilor de idei sau impresii.
Echipa CRAPMANIA.ro considera ca in acest mod numarul utilizatorilor va creste, iar cei aflati la inceput de drum vor capata curaj sa intre in vorba cu veteranii.
Ne cerem scuze acelora care savurau scandalurile si promiscuitatea limbajului pentru ca ii vom priva de show-ul zilnic gratuit de pe forumul crapmania.
Ne-am propus sa dam ora exacta in pescuitul la crap si o sa o dam. Dar nu cu scandaluri, obraznicii si injuraturi. Ci cu pescuit adevarat la la crap, in vorbe, fotografii si imagini.
Tot in general, cei noi nu dau doi bani pe continutul forumului de pana in momentul inregistrarii lor. Vor sa li-i se raspunda repede,la obiect si fara sa fie apoi nevoie de prea mult efort la citire (mura-n gura) ! De cele mai multe ori raspunsul la intrebarile incepatorilor se afla deja prin diferite pagini ale forumului . Cine-i atat de comod incat sa intrebe o chestie mult prea banala ptr. utilizatorii vechi, fara a rascoli putin forumul inainte, se expune riscului de a nu primi raspuns sau de a primi unul pe masura efortului pe care-l fac ! Prin implicarea staff-ului tehnic, riscul acesta poate fi mult diminuat...dar nu poate fi exclus complet !Martin scrie:Am constatat că...marile scandaluri pe forum, au fost generate şi întreţinute de cei cu state vechi aici.
Cei noi, precum şi eu, am...reuşit să punem câteva întrebări banale, întrebări la care s-a răspuns, în general de către "profesori" la derută şi mişto ! "Hai să râdem şi de ăsta, uite ce prostalău e "
Unde scrie ca nemultumirile unora trebuiesc manifestate exclusiv pe forum si trebuiesc asezonate cu injurii si amenintari ? Cat timp vor exista competitii vor exista oameni care castiga si oameni care pierd. Divergentele de opinii ,parerile pro ori contra sau manifestarile de (ne)multumire, pot fi exprimate si prin posturi cu si de bun simt !...parerea mea !Martin scrie: Să nu mai vorbesc de scandalurile provocate de participanţii nemulţumiţi de rezultatele concursurilor. Cu ăştia cum veţi proceda ?? Unde îşi vor mai spălă rufele murdare ??