Moderator: Dan Mitranescu
Dan e la Sarulesti, la concurs, pana Duminica !azabacher scrie:Ce informatii noi legat de senzori? Au ajuns ?
Poate zilele acestea o sa apara mostra.Dilobi2 scrie:Astept cu deosebit interes prezentarea statiei 2015.Poate va faceti timp saptamana asta.
Multumim.
---------Dan Mitranescu scrie:Poate zilele acestea o sa apara mostra.Dilobi2 scrie:Astept cu deosebit interes prezentarea statiei 2015.Poate va faceti timp saptamana asta.
Multumim.
Am coborat plaja de sunet intre modelele 2013 si 2014.petre iulian scrie:---------Dan Mitranescu scrie:Poate zilele acestea o sa apara mostra.Dilobi2 scrie:Astept cu deosebit interes prezentarea statiei 2015.Poate va faceti timp saptamana asta.
Multumim.
Am folosit acest model 2014 in multe concursuri si pot zice sunt foarte buni si rezistenti .
Singurul lucru care pe mine m-a deranjat a fost ca nu pot seta volumul la un minim acceptabil ....e prea tare volumul cand e dat la minim .
Pe viitor ,Dan mai poate cere o imbunatatire la acest aspect minor![]()
O imbunatatire care pe mine ma ajuta ar fi ca pe iesirea de iluminare sa dea o lumina de veghe pe swingeri (slaba). Adica swingerii sa aibe lumina de veghe pe ei si cand semnalizaza trasatura sa se aprinda mai tare . Cu aceasta imbunatatire nu cred ca mai poti face ceva mai mult![]()
Oricum sunt niste senzori foarte buni .