Am auzit ca in 2015, primavara va veni in luna februarie!Dan Mitranescu scrie:Primavara vine in general marfa noua. Ca si 2014.PallBogdan scrie:Pe cand ar fi estimat sa apara noul model la noi?!
M-am invatat. Nu mai dau date exacte !

Moderator: Dan Mitranescu
Am auzit ca in 2015, primavara va veni in luna februarie!Dan Mitranescu scrie:Primavara vine in general marfa noua. Ca si 2014.PallBogdan scrie:Pe cand ar fi estimat sa apara noul model la noi?!
PallBogdan scrie:Am auzit ca in 2015, primavara va veni in luna februarie!Dan Mitranescu scrie:Primavara vine in general marfa noua. Ca si 2014.PallBogdan scrie:Pe cand ar fi estimat sa apara noul model la noi?!
Nu cred ca vor veni curand.mihai turiac scrie:Un mk3 lumino mov sa'l pot cupla cu senzorul mov model 2014 cand credeti ca va fi disponibil ?
Vai de mine or sa rada si carasii de mine cand vor vedea ca este senzorul mov si swinger'ul galbenDan Mitranescu scrie:Nu cred ca vor veni curand.mihai turiac scrie:Un mk3 lumino mov sa'l pot cupla cu senzorul mov model 2014 cand credeti ca va fi disponibil ?
Pui un mk2...poate nu isi dau seama!mihai turiac scrie:Vai de mine or sa rada si carasii de mine cand vor vedea ca este senzorul mov si swinger'ul galbenDan Mitranescu scrie:Nu cred ca vor veni curand.mihai turiac scrie:Un mk3 lumino mov sa'l pot cupla cu senzorul mov model 2014 cand credeti ca va fi disponibil ?))) =)))))))))
Nu-ti fa griji, 99% sunt daltonisti.Vai de mine or sa rada si carasii de mine cand vor vedea ca este senzorul mov si swinger'ul galben))) =)))))))))
Nici asa nu merge.mihai turiac scrie:Bine.......hai sa incercam si invers...... Un senzor galben model 2014 compatibil cu statia ???? Sunt mai multe sase asa ?