Nu ... Astia sunt un fel de Samsung.florinalin scrie: Aceeasi parere o ai si despre Hirisi?

Habar nu am de ei. Cum spuneam, sunt 20 de modele asemanatoare pe site-urile chinezesti.
Cauta si tu si vezi daca au functiile la fel, daca au auto mute ( ca sa verifici daca integratul este acelasi ),
contactul bateriei daca este pe fir sau pe lamele, .... vezi daca ti se schimba pe loc un avertizor defect sau daca se retrage si se inlocuieste setul cu totul , asa cum a fost acum 2 ani cu un lot de la Hakuyo 2017, vezi pe cine poti sa certi daca ai probleme cu ei. Chestii din astea.
Daca sunt ca la Hakuyo, atunci inseamna ca sunt la fel.

Le-am mai spus eu cu toata prietenia, ca doar sunt prietenii mei. Cand copiezi un produs, incearca sa copiezi din alea cu adaosuri nesimtite, pastreaza calitatea si scade pretul, ca asa vei castiga . Atunci cand incerci sa copiezi un produs bun numai pentru faptul ca se vinde bine, produs cu un adaos mic si fixat in piata prin seriozitate, incercand sa reduci calitatea pe ici pe colo pentru un pret mai bun, niciodata nu vei face nimic.