Bila alba

Moderator: Dan Mitranescu

Dan Mitranescu
Veteran
Mesaje: 6808
Membru din: Sâm Dec 15, 2007 17:48
Puncte: 0
Localitate: bucuresti

Re: Bila alba

Mesaj de Dan Mitranescu »

cornel73ro scrie:.................
A propos de "personalul" magazinului (Ioana), cred ca ar da clasa multor pescari de competitie de la noi.
Nu stiu daca a tinut inca in mana o lanseta fara eticheta . :D
In rest este doxa. :D

Avatar utilizator
Sorin Daringa
Mesaje: 877
Membru din: Mar Aug 10, 2010 11:12
Puncte: 0
Localitate: Skjern-Denmark

Re: Bila alba

Mesaj de Sorin Daringa »

Si eu i-am laudat lui Dan personalul.Apoi am aflat ca e sotia.
Toata stima pt Dan care mai face si surprize(cadouri)la comenzi mai mari. :wink:
Imagine

sorin71
Mesaje: 72
Membru din: Joi Mai 08, 2014 20:48
Puncte: 0
Localitate: TImisoara

Re: Bila alba

Mesaj de sorin71 »

Merita un buchet de flori in ficare zi doamna, si domnul Dan felicitarile noastre si mult succes in continuare .

PallBogdan
pescar de competitie
Mesaje: 2758
Membru din: Dum Iul 06, 2014 12:48
Puncte: 0
Localitate: Pitesti
Contact:

Bila alba

Mesaj de PallBogdan »

Jos palaria pentru doamna Ioana! Nu a existat comanda pe care sa o lansez fara sa fiu sunat si sa mi sa spuna ca e gata de expediere coletul, cat ma costa curieratul sau cand vor aparea pe stoc produsele indisponibile la acele momente! Sarut mana doamna!

azabacher
Mesaje: 25
Membru din: Vin Sep 19, 2014 17:36
Puncte: 0
Localitate: Iasi
Contact:

Re: Bila alba

Mesaj de azabacher »

sorin71 scrie:Merita un buchet de flori in ficare zi doamna, si domnul Dan felicitarile noastre si mult succes in continuare .
Vreau sa spun si eu câteva cuvinte legat de Dan si de sotia lui si simt nevoia sa fac asta ca pe un semn de mulțumire pentru tot ajutorul si nu numai. Sunt un pescar care pana acum a pescuit in regim amator dar care a simțit nevoia de a trece la un alt nivel. Bineînțeles pentru a putea face asta aveam nevoie de ceva mai mult decât niște scule luate din bazar .... si bineînțeles primul pas a fost sa caut niste lansete ... am citit ... si iar am citit ... si nu stiam ce sa aleg ... pana am dat de MTX-urile 14.... Si stiti ce m-a făcut sa le cumpăr? Sinceritatea lui DAN ! Cine a urmărit postările lui cred ca stiu despre ce vorbesc. Sunt câteva topicuri care spui ca sunt scrise de concurenta si nu de cel care vinde produsele .... si ma refer aici de exemplu la postul in care chiar Dan recunoaște ca in cazul MTX -urilor 14 cu inel de plecare de 50 si 40 diferența e mica si ca in cazul inelelor de plecare de 50 e mai mult marketing in care chiar el recunoaște ca la finisaj nu e printre cele mai frumoase in care chiar el recunoaște ca e obligat ( clientul cerând asta ) sa apeleze la asa zise tertipuri de marketing spune multe despre un comerciant. Am aprecit si apreciez latura umana si ma bucur sa vad ca mai sunt si oameni care gândesc pe termen lung care nu urmăresc sa se îmbogățească peste noapte prostind pe altii.

Fiind amator am avut nevoie de sfaturi de la cineva cu adevărat profesionist si cu toate ca probabil l-am zăpăcit cu mesaje a răspuns la toate m-a ajutat sa aleg produsele si cu toate ca nu am avut ocazia decat o singura data sa le testez nu regret o secunda alegerea facuta si aici ma gandesc la lansete, la firul recomandat la inaintas , la carlige unde nu am vrut sa ii ascult sfatul si dupa tot la vorba lui am ajuns, la rodpod acolo unde mi-a recomandat un produs cu vreo 200 ron mai ieftin (decat un alt produs tot de el comercializat ) de care sunt foarte multumit tinand cont de raportul pret calitate si exemplele pot continua. Sa nu uitam surprizele placute si de acele gesturi frumoase poate mici nesemnificative dar care conteaza...

Si cum se spune ca in spatele unui barbat puternic se afla o femeie puternica nu o putem uita pe sotia lui Dan cea care ne suna mereu sa ne dea vesta buna ca al nostru colet e facut si ca pleaca si e bine de spus ca mereu acest lucru se intampla a doua zi daca comanda e data seara sau in aceiasi zi daca dai comanda la ore decente :)

Mi-ar placea sa colaborez numai cu oameni ca Dan si sotia lui si pe mine m-au convis. Si mi-am propus atunci cand ajung in Bucuresti sa trec pe la ei pe la magazin sa ii salut si sa le multumesc si personal.

Avatar utilizator
pycostef
Mesaje: 590
Membru din: Mar Dec 08, 2009 15:51
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti

Re: Bila alba

Mesaj de pycostef »

Am fost si eu la magazin chitit pe 4 mulinete, insa in urma explicatiilor sotiei d-lui Dan m-am razgandit si am luat altceva mult mai bun, in aceeasi bani...nu pot decat sa spun ca sunt niste oameni deosebiti, cum rar mai gasesti azi, cand toata lumea e pusa pe facut profit si dat tepe...jos palaria in fata acestor doi oameni deosebiti, serviabili si amabili...va doresc sa aveti parte de ce e mai bun...numai bine si mii de multumiri, inca o data.
<*)))))><{
Ene Stefan

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “DAN MITRANESCU”