Moderator: Dan Mitranescu
Cel de 0,20 este transparent. Este una dintre conditiile pentru rezistenta maxima.osc1or scrie:O rola de 0.2 as vrea si eu. E fluo firul sau transparent incolor?
Si un tambur de mx de 10000
Vin saptamana viitoare sa le iau
Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk
Ma bucur ca au ajuns cu bine. Multumesc lui Maxx pentru ajutor.viorel doloc scrie:Servus Dan.
În primul rand, mulțumesc pentru promptitudine....premiile tale(4 mulinete și 4 lansete) pentru "Sibiu Casting Cup" au ajuns azi la mine (le-a adus Maxx)!
Intr-adevăr, o mulineta MX are tambur de 10.000 și cealaltă de 14.000...la fel și la cele două mulinete MT.
PS. Arată super...toate! ! !
Dacă esti de acord, pentru sibieni, mă gândesc să stabilesc o zi, până la casting, pentru cine dorește să "live" aceste noutăți - 2018!
O seară făină!
Incerc, dar nu cred ca mai am de unde...gave scrie:Salutare! Am și eu nevoie de un tambur MX 10.000, dacă se poate. Îl pot ridica oricând de la magazinMulțumesc!
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
------Dan Mitranescu scrie:Incerc, dar nu cred ca mai am de unde...gave scrie:Salutare! Am și eu nevoie de un tambur MX 10.000, dacă se poate. Îl pot ridica oricând de la magazinMulțumesc!
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Sunt puse deoparte. ( doua mulinete cu tambur de rezerva si 6 tamburi de 14000 )petre iulian scrie: vezi sa nu-i dai de la mine (de 14.000)![]()
saptamana viitoare vin dupa ei +inca 2 mulinete