Moderator: Dan Mitranescu
Multumesc pentru achizitie si pentru aprecierea produselor.Dan A. scrie: ↑Mar Ian 19, 2021 18:31Salut,
Astazi am primit 2 Mx 14000Plus si sunt foarte multumit de ce vad, astept sa ies pe balta.
Din pacate, produsele domnului Mitranescu nu sunt cunoscute in randul noilor pescari, incepatorilor. Eu m am apucat anul trecut de pescuit la crap si cu greu am aflat de Hakuyo.
In afara de site, informatiile sunt limitate. Am cautat pe youtube un review pt mulinetele si lansetele Hakuyo, dar sunt doar videoclipuri vechi. Cred ca ar fi util ca aceste produse sa aiba cate un filmulet pe youtube, sa stie si cei tineri sau la inceput de drum, ce inseamna produsele Hakuyo si sa vada ca nu este necesar sa dai 200€ pe o mulineta.
In rest, ce sa zic, cred ca am ales un produs de calitate la un pret decent.
Nu pot sa gestionez asa ceva. Recomandarile "pescarilor" deschise pe pagina produselor este loc de lafaiala pentru influencerii carora le dau eu .... de cate ori am ocazia si nu pot sa stau dupa ei peste tot.Bum scrie: ↑Mie Ian 20, 2021 15:11Daca mi se permite ... ca si client imi este destul de greu sa caut produsele noi chiar stiind cam tot ce ma intereseaza din magazinul viirtual pe de rost ... o cautare cu ce e nou si la descrierea produselor parerile pescarilor ar fi benefic si productiv pt magazin ... desigur complica putin lucrurile ... multumesc.
DA ASA E nici nu m-am gaindit la acest aspect ... desi stiam ca e adevarat ... scuze ... dar un mod de cautare la noutati sau o pozitie asa cum e la reduceri ... atunci e simplu intra omul si se uita ce e nou ... ar fi constructiv ms.Dan Mitranescu scrie: ↑Mie Ian 20, 2021 15:57Nu pot sa gestionez asa ceva. Recomandarile "pescarilor" deschise pe pagina produselor este loc de lafaiala pentru influencerii carora le dau eu .... de cate ori am ocazia si nu pot sa stau dupa ei peste tot.Bum scrie: ↑Mie Ian 20, 2021 15:11Daca mi se permite ... ca si client imi este destul de greu sa caut produsele noi chiar stiind cam tot ce ma intereseaza din magazinul viirtual pe de rost ... o cautare cu ce e nou si la descrierea produselor parerile pescarilor ar fi benefic si productiv pt magazin ... desigur complica putin lucrurile ... multumesc.
Lumea nu stie, dar industria influencerilor a ajuns la nivel josnic.
Sa nu se inteleaga gresit, nu ma refer la cei care fac reclama si ataseaza numele brandului pe care il promoveaza.
Eu ma refer la cei care fac recomandari "pe persoana fizica" fiind platiti in spate pentru asta, recomandari pe care le fac inclusiv cu zeci de conturi false pe fb. Au ajuns la un nivel si mai infect, respectiv ataca direct concurenta, chiar fara sa fi pus mana pe un produs.
Influenceri de acest fel au facut mii de euro pe luna, ca sa intelegeti la ce nivel se discuta.
Multi comercianti se complac in cloaca asta pe care unii o numesc promovare si platesc pentru asa ceva.
Nu am facut asta si nici nu o sa o fac niciodata. Ma lupt direct cu ei.
Cautati pe Google dupa "review-uri platite" , sau ce servicii ofera influencerii si o sa vedeti cum sta treaba.![]()
Nu am sa deschid asa ceva pe site si nici nu o sa ma ghidez dupa asa ceva niciodata in alegerile pe care le fac.
Am inteles. Voi incerca sa pun un buton si pentru noutati. Multumesc pentru sugestie.