Suntem în România, nu în Sicilia. Ce câştigă dacă nu prinde locul1Max,calul iese pe primul loc doar daca vrea si jocheul...spor la treaba maine.

Moderator: Dan Mitranescu
Suntem în România, nu în Sicilia. Ce câştigă dacă nu prinde locul1Max,calul iese pe primul loc doar daca vrea si jocheul...spor la treaba maine.
Sunt mulți aruncători buni mâine, îmi va fi foarte greu, sper sa ies in primi 5 măcar....mulțumesc.eugen dragnea scrie:Max,calul iese pe primul loc doar daca vrea si jocheul...Alexandru Mihai scrie: O sa vedem mâine ce poate mulineta plus ca timpul ne va arata si fiabilitatea ei.spor la treaba maine.
Măcar sa stea si Moșul pe lângă ei pe acolo!gabi1 scrie:Suntem în România, nu în Sicilia. Ce câştigă dacă nu prinde locul1Max,calul iese pe primul loc doar daca vrea si jocheul...spor la treaba maine.
Va mulțumesc pentru aprecieri, mulțumesc Maxx pentru că ai fost cel care mi-a pus acest ansamblu in mana și pentru ajutorul acordat.Dan Mitranescu scrie:Nu a durat mult pana a venit si raspunsul pentru "ce poate" MX 14000 in aruncarile de casting.
In concursul KO BAITS organizat astazi de Iohann , unde au paricipat multi aruncatori de elita de la noi , Locul 1 a fost castigat de Mihai Perianu.
Felicitari MIHAI PERIANU pentru rezultat ! ( 194m cu fir de 0,28 )
Ansamblul folosit a fost format din MTX Class si noua mulineta MX 14000.
Multumesc Mihai Perianu pentru alegerea ansamblului si pentru aprecierea lui.
Stiu ca mulineta a fost imprumutata ( multumesc Maxx ), motiv pentru care doresc sa-ti ofer un MX 14000 ca premiu pentru acest rezultat. Sper sa te ajute sa te obisnuiesti mai bine cu ansamblul, in vederea obtinerii de rezultate asemanatoare la urmatoarele concursuri de casting.
De ce, ale tale ce au ... nu-s tot MX 14000 ?Mugady scrie:Eu m-am păcălit. Am primit doar un an garantie