O garantie verbala data de Mitranescu Dan are mai multa valoare decat un certificat de garantie semnat si stampilatMugady scrie: Cum am mai spus , am primit garantie verbală la momentul achiziționării si am fost multumit.

Moderator: Dan Mitranescu
O garantie verbala data de Mitranescu Dan are mai multa valoare decat un certificat de garantie semnat si stampilatMugady scrie: Cum am mai spus , am primit garantie verbală la momentul achiziționării si am fost multumit.
osc1or scrie:Am scos azi MXu la produs pe MV2 pt prima data.
Are o problema careia nu cred ca i am dat de cap. Cand arunci in forta cu ea ii sare pickupul si rupe firul... mi s a intamplat f f des chestia asta azi. Are vreun spil?
Am mai patit asta la Shimano navi acum 5 ani... dar i am dat de cap dupa cateva aruncari, MXurilor nu le am dat de cap.
Si mai au o problema pt pescarii de competitie pretentiosi/silentiosi. Nu sunt recomandabile noaptea, caraie frana de se aude 3 standuri stanga dreapta cand esti in drill.
Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk
Vezi sa nu fie vreun surub slabit in zona de sustinere a pickup-ului pe rotor. Pozitia in care se blocheaza de obicei pickup-ul e cu deschidere spre dreapta...cum sunt cele cu pinten declansator (pickup-ul se blocheaza in pinten, cu galetul pe partea dreapta).osc1or scrie:Am scos azi MXu la produs pe MV2 pt prima data.
Are o problema careia nu cred ca i am dat de cap. Cand arunci in forta cu ea ii sare pickupul si rupe firul... mi s a intamplat f f des chestia asta azi. Are vreun spil?
Incearca sa dai pick up-ul peste cap cand galetul se afla pana in "ora 9" ( sus fiind ora 12 ) si sa il rotesti ( dat peste cap fiind ) pana cand se propteste in sistemul declansator. Acolo se intepeneste ( nu mai merge nici inainte si nici inapoi ), iar aia este pozitia de aruncare.osc1or scrie:Am sesizat clar diferenta la recuperare.
Frana e perfecta, pe gustul meu.
Sa vad cum reusesc sa ma obisnuiesc cu pickupul sa nu mai sara. Azi in 7 8h de pescuit am legat vreo 10 inaintasi
Chestia e ca mi am dat seama ca pickupul trebuie sa fie intr o anume directie, dar nu o nimeream mereu... sau credeam ca am nimerit o si sarea iar.. stiam problema de la Navi, singura mulineta cu care am mai pescuit sa ii sara pickupul in aruncare.
Exista vreo motivatie tehnica de ce pickupul nu functioneaza identic cu cel de pe Ultegre?
Nu este "ora 9", este putin dupa "10 ".osc1or scrie:Am facut o poza cu pozitia in care se blocheaza picupul ridicat la ci4 xsb si la mx14000.
Din cate stiu eu la marea majoritate a mulinetelor puncul de blocare al pickup ului e cam in zona bratului mulinetei, la 'ora 12.00'. La MX picupul se blocheaza la 'ora 9.00'.
Sunt singurul caruia nu ii place asta?
S-ar putea modifica pozitia?