(

Moderator: Dan Mitranescu
Vorbesc cu tine cum vreau. E clar? De unde pana unde iti dai tu cu parerea, ba, despre cine are voie si cine nu sa-si dea cu parearea despre un subiect sau altul?romanraul scrie:In primul rand nu sunt mah, te rog sa vb asa cu cine vrei dar nu cu mine, si in al doilea rand propunerea venea catre conducerea forumului avand in vedere ce topicul Dan M. Asa ca ma repet, nu va mai dati cu parerea cand nu are rost....ionut72 scrie:In calitate de ce sa-i ceri lui parerea? Si in calitate de ce il rogi sa nu se mai bage in seama?Ti-am cerut cumva tie parerea ???
Destainuirile fac bine la minte si la suflet. Baga!Dan Mitranescu scrie:In doua zile am vizualizari cat are "Programul Campionatului AGVPS" in doua luni.ionut72 scrie:Dane, suntem numai ochi si urechi!Tot ce ramane este sa-i pun povestea aici si sa sper ca o sa se inteleaga situatia.![]()
P.S. rad eu, dar ma luase capul rau ... M-am mai linistit, chiar daca inca nu stiu cum o rezolv.
Primesc, dar sa fie de "haur" (minimum 4 oz)!Dan Mitranescu scrie:Daca nu va potoliti aveti toti ban !
()
Deocamdata trebuie sa-mi respect cuvantul, mai ales ca povestea este destul de stanjenitoare pentru mine, chiar daca sunt victima . Nu stiu cum sa explic asta.ionut72 scrie:
Destainuirile fac bine la minte si la suflet. Baga!
daca vrei monoloage cumpara o revista, pe forum ne dam cu parerea dupa cum credem de cuviinta. nu stiu cine esti dar pari din alt film, unul din 1972, cu "sa traiti tovarasul plutonier!".romanraul scrie:Mdaaa....
Exact astea sunt reactiile....
E bine asa, merge asa... fiecare spune sau jigneste pe cine vrea fara probleme.
Legat de copia de la CI nu trebuie postata sa o vada lumea, dar se poate trimite catre admini si conducerea forumului. Date care in caz de abateri sau alte probleme pot fi accesate.
Se vorbea in ceva postari de acuzatii de calomnie, amnintare etc
Pe cine acuzi ??? Pe un username....
Ma rog, va las pe voi cunoscatorii, cei care aveti o replica la fiecare postare....
Si daca si eu mai sunt suspect.... In dreptul userului meu scrie numele coplet, nu acelas lucru pot spune de restul....
Ma declar fan Ionel72...pharaoh scrie:Vad ca toata lumea are fani. Bravo baieti
Marius,marius e. badea scrie:topicul asta e facut de d-l Mitranescu cu un scop,acela de a rezolva un conflict cu un anume user.