Moderator: Dan Mitranescu
marius e. badea scrie:"Ionel72" ia-ti o slujba sau ceva de genul pt ca bag de seama ca unica ta ocupatie este umplerea topicurilor cu mesaje si vorbe in vant. Nu am nimic personal cu tine,nici nu te cunosc dar ma zgarie pe creier faptul ca iti vad mereu poza de profil in majoritatea topicurilor. Lasa oamenii sa discute,sa se certe ,topicul asta e facut de d-l Mitranescu cu un scop,acela de a rezolva un conflict cu un anume user. Chiar trebuie sa iti bagi nasul peste tot? Discutii pescuit,bazar,competiti...chiar iriti cu mesajele tale...zic!
Nu credeam ca voi avea ocazia sa intru in polemici cu tine,scuze D-lui Mitranescu pt deviere de la subiect,dar cu toate ca de obicei stau in banca mea si doar citesc continutul forumului acum chiar am fost nevoit sa intervin.Felul tau de a gandi aduce mai mult a mentalitate de baiat proaspat iesit din bar cu putin tupeu din cauza aburului bahic hotarat sa "spuna exact ce gandeste despre absolut orice". Majoritatea replicilor tale in special la adresa lui romanraul sunt destul de nesarate si peste limita bunului simt in conditiile in care nu cunosti persoana deloc. Ignore ti-am dat de mult dar ...deh...mai da si softul eroare...ionut72 scrie:marius e. badea scrie:"Ionel72" ia-ti o slujba sau ceva de genul pt ca bag de seama ca unica ta ocupatie este umplerea topicurilor cu mesaje si vorbe in vant. Nu am nimic personal cu tine,nici nu te cunosc dar ma zgarie pe creier faptul ca iti vad mereu poza de profil in majoritatea topicurilor. Lasa oamenii sa discute,sa se certe ,topicul asta e facut de d-l Mitranescu cu un scop,acela de a rezolva un conflict cu un anume user. Chiar trebuie sa iti bagi nasul peste tot? Discutii pescuit,bazar,competiti...chiar iriti cu mesajele tale...zic!![]()
De unde ai tras tu concluzia ca nu i-am lasat sa discute? Sau sa se certe?![]()
Nu ca ar conta, dar chiar la - competitii - probabil n-am nici zece mesaje cu totul. Iar la -bazar- nici unul.
Da, intervin exact acolo unde vreau si spun exact ce gandesc despre orice. Te irita treaba asta, ai la indemana butonul ignore.
gabi1 scrie:Marius,marius e. badea scrie:topicul asta e facut de d-l Mitranescu cu un scop,acela de a rezolva un conflict cu un anume user.
Tu tii cu Lao?...vezi ca-i periculos, cand a fost la Braila a taiat capul la cal sa-i fure clopotelu'!![]()
Sunt destul de putine persoane pe lumea asta care sa merite interesul meu personal. Majoritatea replicilor mele se adreseaza postarilor si nu persoanei care posteaza.marius e. badea scrie:Nu credeam ca voi avea ocazia sa intru in polemici cu tine,scuze D-lui Mitranescu pt deviere de la subiect,dar cu toate ca de obicei stau in banca mea si doar citesc continutul forumului acum chiar am fost nevoit sa intervin.Felul tau de a gandi aduce mai mult a mentalitate de baiat proaspat iesit din bar cu putin tupeu din cauza aburului bahic hotarat sa "spuna exact ce gandeste despre absolut orice". Majoritatea replicilor tale in special la adresa lui romanraul sunt destul de nesarate si peste limita bunului simt in conditiile in care nu cunosti persoana deloc. Ignore ti-am dat de mult dar ...deh...mai da si softul eroare...ionut72 scrie:marius e. badea scrie:"Ionel72" ia-ti o slujba sau ceva de genul pt ca bag de seama ca unica ta ocupatie este umplerea topicurilor cu mesaje si vorbe in vant. Nu am nimic personal cu tine,nici nu te cunosc dar ma zgarie pe creier faptul ca iti vad mereu poza de profil in majoritatea topicurilor. Lasa oamenii sa discute,sa se certe ,topicul asta e facut de d-l Mitranescu cu un scop,acela de a rezolva un conflict cu un anume user. Chiar trebuie sa iti bagi nasul peste tot? Discutii pescuit,bazar,competiti...chiar iriti cu mesajele tale...zic!![]()
De unde ai tras tu concluzia ca nu i-am lasat sa discute? Sau sa se certe?![]()
Nu ca ar conta, dar chiar la - competitii - probabil n-am nici zece mesaje cu totul. Iar la -bazar- nici unul.
Da, intervin exact acolo unde vreau si spun exact ce gandesc despre orice. Te irita treaba asta, ai la indemana butonul ignore.