RUGAMINTE CATRE MEMBRII FORUMULUI

Moderator: Dan Mitranescu

Încuiat
PallBogdan
pescar de competitie
Puncte: 0

RUGAMINTE CATRE MEMBRII FORUMULUI

Mesaj de PallBogdan »

Noroc ca nu cauta talanga...era mai greu...!

ionut72
pescar de competitie

Re: RUGAMINTE CATRE MEMBRII FORUMULUI

Mesaj de ionut72 »

marius e. badea scrie:"Ionel72" ia-ti o slujba sau ceva de genul pt ca bag de seama ca unica ta ocupatie este umplerea topicurilor cu mesaje si vorbe in vant. Nu am nimic personal cu tine,nici nu te cunosc dar ma zgarie pe creier faptul ca iti vad mereu poza de profil in majoritatea topicurilor. Lasa oamenii sa discute,sa se certe ,topicul asta e facut de d-l Mitranescu cu un scop,acela de a rezolva un conflict cu un anume user. Chiar trebuie sa iti bagi nasul peste tot? Discutii pescuit,bazar,competiti...chiar iriti cu mesajele tale...zic! :wink:
:D

De unde ai tras tu concluzia ca nu i-am lasat sa discute? Sau sa se certe? :D

Nu ca ar conta, dar chiar la - competitii - probabil n-am nici zece mesaje cu totul. Iar la -bazar- nici unul.

Da, intervin exact acolo unde vreau si spun exact ce gandesc despre orice. Te irita treaba asta, ai la indemana butonul ignore.
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

marius e. badea

Mesaj de marius e. badea »

ionut72 scrie:
marius e. badea scrie:"Ionel72" ia-ti o slujba sau ceva de genul pt ca bag de seama ca unica ta ocupatie este umplerea topicurilor cu mesaje si vorbe in vant. Nu am nimic personal cu tine,nici nu te cunosc dar ma zgarie pe creier faptul ca iti vad mereu poza de profil in majoritatea topicurilor. Lasa oamenii sa discute,sa se certe ,topicul asta e facut de d-l Mitranescu cu un scop,acela de a rezolva un conflict cu un anume user. Chiar trebuie sa iti bagi nasul peste tot? Discutii pescuit,bazar,competiti...chiar iriti cu mesajele tale...zic! :wink:

Nu ca ar conta, dar chiar la - competitii - probabil n-am nici zece mesaje cu totul. Iar la -bazar- nici unul.

Da, intervin exact acolo unde vreau si spun exact ce gandesc despre orice. Te irita treaba asta, ai la indemana butonul ignore.
Nu credeam ca voi avea ocazia sa intru in polemici cu tine,scuze D-lui Mitranescu pt deviere de la subiect,dar cu toate ca de obicei stau in banca mea si doar citesc continutul forumului acum chiar am fost nevoit sa intervin.Felul tau de a gandi aduce mai mult a mentalitate de baiat proaspat iesit din bar cu putin tupeu din cauza aburului bahic hotarat sa "spuna exact ce gandeste despre absolut orice". Majoritatea replicilor tale in special la adresa lui romanraul sunt destul de nesarate si peste limita bunului simt in conditiile in care nu cunosti persoana deloc. Ignore ti-am dat de mult dar ...deh...mai da si softul eroare... :wink:
All I need is a stick,a string and a needle,then let the fish come!
ENJOY FISHING CLUB-ROMANIA

marius e. badea

gabi1 scrie:
marius e. badea scrie:topicul asta e facut de d-l Mitranescu cu un scop,acela de a rezolva un conflict cu un anume user.
Marius,
Tu tii cu Lao?...vezi ca-i periculos, cand a fost la Braila a taiat capul la cal sa-i fure clopotelu'! :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
Eu am intervenit,cu o mica observatie indreptata catre "Ionel72",speram sa nu-l irite,de fapt era mai mult un sfat,nu stiu cine este Lao si nici nu vreau sa vb despre el cu toate ca asta inseamna sa deviez de la subiectul topicului.Tocmai de aceea ma opresc aici,sa aveti o zi fara viscol! :?

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Nu este problema!
Asa cum are America Mexicul , asa are Crapmania sectiunea pe care o administrez eu. :D

Nik 2530

Mesaj de Nik 2530 »

"Ionel72" ia-ti o slujba sau ceva de genul pt ca bag de seama ca unica ta ocupatie este umplerea topicurilor cu mesaje si vorbe in vant. Nu am nimic personal cu tine,nici nu te cunosc dar ma zgarie pe creier faptul ca iti vad mereu poza de profil in majoritatea topicurilor. Lasa oamenii sa discute,sa se certe ,topicul asta e facut de d-l Mitranescu cu un scop,acela de a rezolva un conflict cu un anume user. Chiar trebuie sa iti bagi nasul peste tot? Discutii pescuit,bazar,competiti...chiar iriti cu mesajele tale...zic!

Nu credeam ca voi avea ocazia sa intru in polemici cu tine,scuze D-lui Mitranescu pt deviere de la subiect,dar cu toate ca de obicei stau in banca mea si doar citesc continutul forumului acum chiar am fost nevoit sa intervin.Felul tau de a gandi aduce mai mult a mentalitate de baiat proaspat iesit din bar cu putin tupeu din cauza aburului bahic hotarat sa "spuna exact ce gandeste despre absolut orice". Majoritatea replicilor tale in special la adresa lui romanraul sunt destul de nesarate si peste limita bunului simt in conditiile in care nu cunosti persoana deloc. Ignore ti-am dat de mult dar ...deh...mai da si softul eroare... :wink:[/quote]

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bv Marius , :D :D :D :D :D

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

marius e. badea scrie:
ionut72 scrie:

Nu credeam ca voi avea ocazia sa intru in polemici cu tine,scuze D-lui Mitranescu pt deviere de la subiect,dar cu toate ca de obicei stau in banca mea si doar citesc continutul forumului acum chiar am fost nevoit sa intervin.Felul tau de a gandi aduce mai mult a mentalitate de baiat proaspat iesit din bar cu putin tupeu din cauza aburului bahic hotarat sa "spuna exact ce gandeste despre absolut orice". Majoritatea replicilor tale in special la adresa lui romanraul sunt destul de nesarate si peste limita bunului simt in conditiile in care nu cunosti persoana deloc. Ignore ti-am dat de mult dar ...deh...mai da si softul eroare... :wink:
Sunt destul de putine persoane pe lumea asta care sa merite interesul meu personal. Majoritatea replicilor mele se adreseaza postarilor si nu persoanei care posteaza.

Ce am combatut eu in postarile lui romanraul a fost ipocrizia.

Mi-ai dat ignore, dar ceva te atrage irezistibil sa-mi citesti postarile! :) Exemplu de psihologie inversa des intalnita. Nu-i bai, nu e chiar asa de grav cum pare la prima vedere. :P
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

marius e. badea

Sfatul meu Ionele...daca ai ceva concret de spus,spune. Daca nu,atunci....iesi la zapada afara. Foloseste-ti inteligenta in ceva util pt cei tineri care folosesc forumul. Nu mai cauta mereu sa te iei la harţa cu cei care nu urmaresc asa ceva. Esti mereu pus pe corecturi,râcă,harţă. Sa fac ce faci si tu ar insemna sa imi irosesc minute pretioase pe care le pot petrece alaturi de juniorii mei. Chiar ai talentul de a de a devia mereu de la subiectul fiecarui topic pe care il abordezi. Las-o mai moale. Si ca sa vezi ca m-am convins ca nu oferi nimic nou...pun pariu ca o sa imi dai replica. :wink:

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Ma scuzati , dar trebuie sa mai zic si eu de ale mele .

Au inceput sa ma sune prietenii, sa ma intrebe de ce nu mai apare lao.
Le-am spus si lor si o spun si aici, ca nu vreau probleme :
De cand inca mai scria si pana acum, eu nu am iesit din casa. Pe cuvantul meu.

Stiu ca este ocazia ideala sa il tavaleasca ( prin zapada ) orice "prieten" al lui ( ca are multi ), dar nu sunt eu ala.

romanraul

Mesaj de romanraul »

Ajung la concluzia ca ai o mare problema... Scrii doar sa te afli in treaba.... Nici o legatura cu subiectul.... Ipocrizie??? Mai citeste si tu prin dex. A fi ipocric inseamna a fi duplicitar, mincinos cum sa fac eu asaceva bai nene. La avatar am numele nu ma ascund si mi-am dat o parere pe care am aflat mainou ca si altii inclusiv moderatori au mai propuso in trecut. E un lucru legat de siguranta, dc nu ai ce ascunde nu ar fi o problema....

Chiar nu vezi ca bati campii.... Mai lasa si pe altii sa vorbeasca... Mergi pe intimidare si multi se feresc sa mai poateze pe forum ceva datorita unora ca tine care mereu au ceva de comentat.

S-a cam saturat lumea.... Mai i-a o pauza, eventual mergi mai des la peste si lasa forumul...
Membru Fondator - Enjoy Fishing Team
Web : www.enjoyfishing.ro
Facebook : Enjoyfishingclub

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “DAN MITRANESCU”