petre iulian scrie:in primul rand topicul era de CN nu de Popescu care are deja un topic special (ar trebui mutate discutiile dincolo )![]()
Ca sa fiu si eu of topic sa zic si eu ce cred despre "Popescu ales pe viata conducator `iubit "
Cred ca este ales pe viata pentru ca are sub papuc (conduce) mai multe cluburi fantoma care-i asigura majoritatea in caz de vot . Cred /asa ar trebui ca federatia sa fie este formata din cluburi care la randul lor au un vot in adunarile generale (un club =1 vot ) .Daca nea Fane are majoritatea sub papuc cum poti sa-l schimbi vreodata ? Esti in `interior degeaba si esti o marioneta .Asta-i smecheria ca te vrajeste ca ai drept de vot si sunt alegeri `libere (baga statutul la inaintare unde asa scrie ) dar de fapt se pisa pe votul tau ca nu conteaza ca esti minoritar .Ei (cluburile fantoma `made Fane ) decid tot si tu te uiti la ei .... Daca federatia ar fi formata numai din cluburi cunoscute (adevarate ) ar sta alfel treaba ....dar asa ...suntem doar marionete![]()
eu asta cred![]()
poate mutati subiectele despre Popescu in topicul lui
te-nseli, maxx, schimbarea trebuie sa vina cu orice pret, mai ales intr-o ramura unde lucrurile merg bine dar domnul agamemnon dandanache a ramas fara colegi, iar familia lui...de la '48 in coace...cum de nu ni-l citeaza andrei deloc pe nenea iancu, sau poate nu-i plac operle sale (n-a fost intr-adevar un mare filozof, dar l-a "citit" de mai bine de 100 de ani) ?!?Alexandru Mihai scrie:Iohann...din brailele noastre sau nascut sa ii zic asa vice-campioni mondiali...campioni mondiali...e greu sa privesti la TV cum se duce un neica nimeni sa reprezinte Romania la un CM...iohann scrie:asta-i viata.
raman ''brailele'' noastre...in ele s-au afirmat pescarii buni!