nu vreau sa judec pe nimeni,dar,nu sunt de acord sa ma judece "diversi" care au cea mai mare activitate pe BAZAR sau LIBER LA DISCUTII...
[quote][/quote]
In afara de faptul ca Dani Dan s-a trezit acum cu o groaza de "tovarasi de competitie" de care oricum n-are habar, dar care sunt confirmati de cunostinte ale amicilor prietenilor lui, sa-nebunesc daca inteleg de ce trebuie sa intru la Competitii ca sa citesc despre CN ? Ce rost mai are suforumul dedicat CN-ului daca cei implicati (care deja se cunsoc) scriu in alta parte ?

raspuns
george,tu ma cunosti.am incercat sa nu jignesc pe nimeni,nu cred ca am deranjat pe nimeni,am vrut sa intru si eu in elita pescuitului de crap din romania,stiind ce costuri implica acest lucru.ce zice lumea? te costa nene...m-a costat mult...asta este...
nu suport sa ma caracterizeze niste "nick-uri" care nu vin la concursuri,la care nu pot sa le raspund...nu-i cunosc...
referitor la "tovarasii de competitii",fii sigur ca nu voi pescui cu cei care ma jignesc pe forum.
eu pescuiesc de placere,am renuntat la delta dunarii pt competitii,nu vin la un concurs sa fac prezenta,vin sa-l castig

ps
cred ca v-am plictisit destul.daca voi considerati ca am facut o mizerie cu propunerea mea,puteti inchide acest subforum.
multumesc.