15-18 MARTIE Targ AVP

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Albert
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: 15-18 MARTIE Targ AVP

Mesaj de Albert »

Am fost si eu la minunatul targ.Lume balamuc...si cam atat :lol:
N-aveai de unde sa-ti iei un cico, in interior.
Plusuri: producatorii de nada si fetele de la PVTV :lol:
Minusuri(asta-i mai lunga :lol: ):
canci parcare.Eu am gasit tocmai la Natiunile Unite.
Gama ..medie reprezentata destul de bine.Maver, Prowess si..cam atat.In rest brambureala.Ca prezenta noua au fost cei de la Bigfish...din pacate doar pe rapitori si stationar.Din ce-am citit aici pe forum cea mai buna gluma mi s-a parut aia cu Normark prezent la expo prin Claumar :lol: Cred c-am vazut mai mult Shimano la Totalfishing anul trecut la SuperPescar :lol:
N-am remarcat noutati, n-am vazut echipament de top.Asta-i durerea mea cea mai mare; producatorii mari nu expun.Ma refer la Shimano si Daiwa ca de fineturi gen Fox, Solar, Century nu poate fi vorba.
Una peste alta, daca aveti timp de pierdut sau nada de cumparat mergeti.Chiar daca veti avea o senzatie de deja-vu macar va clatiti ochii.

robbinho

Mesaj de robbinho »

Daaaaaaaaaaaaaa, fetele de la PVTV aoleuuuuuuuuu era sa dau cu capul intr un bol din ala cu boilles de la carping club uitandu-ma! :)

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

Da da carping este campion la flotabilitateeeee :wink:
Numai ca la standul vecin si la snz se termina marfa :lol: :lol:
Felixeeeeee… :lol:
Balta Puiesti

popa viorel

Mesaj de popa viorel »

Fete, slanina, carnati, branza, dulciuri si....cate ceva scule de pescuit. Doar la nada oferte cu un plus pentru Senzor de altfel si cel mai bine dotat stand. Si ceva barci faine....

vali s.

Mesaj de vali s. »

Pe langa Senzor si Claumar vreau sa remarc si consilierea atenta de la standul Quest Baits. In rest, pacat ca nu vin si numele mari.
Mr. Fish

pascu corneliu

Mesaj de pascu corneliu »

destul de reusit targul, am stat ieri vreo 3 ore si am avut ce vedea. toata lumea cu sacosile pline, marfa cam pt. toate buzunarele. intradevar senzor cel mai aglomerat stand, cozi ca pe vreamea lui ceusescu... preturi bune si la haldorado ungaria (bagajerie) dar si la baracuda (maruntisuri). cred ca o sa mai ajung si azi ! :D
In GOD we trust !

reluxxl

Mesaj de reluxxl »

pascu corneliu scrie:destul de reusit targul, am stat ieri vreo 3 ore si am avut ce vedea. toata lumea cu sacosile pline, marfa cam pt. toate buzunarele. intradevar senzor cel mai aglomerat stand, cozi ca pe vreamea lui ceusescu.. :D

Si eu revin si azi, ieri cercetarea azi cumparaturile ! Chiar daca am batut 1000 km pentru targ nu imi pare rau !

La Senzor este aglomeratie mare si pentru ca sunt promotii mari dar si pentru ca ai cu cine discuta ! Ieri erau acolo , prezenti cu sfaturi, Vladut Mateianu, George Slave, Cristi Matei (Solacolu), Fane Carpdiscount - super faini baieti. Au si fire P-Line noi noute atunci le desfaceau din bazxuri..

Dupa 11 suntem acolo iar la pranz ne vedem pe terasa la o bere si o friptura la gratar.

Aradenii ne vedem la masa ! :mrgreen:

banauTM

Mesaj de banauTM »

Relutzu unde esti ? Ne vedem la o berica ca se da Nemarkt moca la pescari , cu spaga primesti si cate 5 :lol:

Incredibil ce este la targ, asa aglomeratie nu am mai vazut in viata mea. Nu pot sa iau mehlemuri si aditivi de la Senzori ca nu se popate intra in stand si sunt peste 10 baieti la vanzare, bravos lor adevarati campioni din toate punctele de vedere... Vlad mai trimitea din cumparatori pe la alte standuri de nada sa aibe si ei clienti. :lol: ...nu vreau sa ma gandesc ce lume era daca se dezghetau beltile si putea lumea iesi la un peste..

Hert

Mesaj de Hert »

praf, praf, praf, praf!!!!

in afara ofertelor de nada (senzor, magic baits fac senzatie), restul e praf. niciun produs nou, nici o lansare noua, nimic. mai mult, gasesti preturi la producator (baracuda) mai mari cu 20% decat in magazinele lor partenere (dealerii lor). explicatia celor de la baracuda m-a dat pe spate: "aici platesc 50 de euro pe mp"!!!!

parerea mea este ca ar trebui sa se cheme "Bisnita Expoaventuri" si nu Targ. E prima oara cand vin la targul asta si nu reusesc sa cheltuiesc nici 20% din bugetul alocat. nu am avut pe ce, nu am gasit nimic sa merite.

Sincer imi pare rau dupa timpul petrecut acolo!
Bogdan Chiriac

stefanmuraru
pescar de competitie

Mesaj de stefanmuraru »

Hert scrie:praf, praf, praf, praf!!!!

in afara ofertelor de nada (senzor, magic baits fac senzatie), restul e praf. niciun produs nou, nici o lansare noua, nimic. mai mult, gasesti preturi la producator (baracuda) mai mari cu 20% decat in magazinele lor partenere (dealerii lor). explicatia celor de la baracuda m-a dat pe spate: "aici platesc 50 de euro pe mp"!!!!

parerea mea este ca ar trebui sa se cheme "Bisnita Expoaventuri" si nu Targ. E prima oara cand vin la targul asta si nu reusesc sa cheltuiesc nici 20% din bugetul alocat. nu am avut pe ce, nu am gasit nimic sa merite.

Sincer imi pare rau dupa timpul petrecut acolo!
Astazi a fost lume de nu avei loc sa arunci un boilies pe jos. Ma intriga faptul ca dupa ca ce isi scot o gramda de bani bilete de ce nu ajuta expozantii. Poate daca acestia nu plateau 67E/Mp fara TVA poate ar fi facut discounturi mai mari..oferte mai bune.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”